Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «Μπερλουσκόνι» … χωρίς κανάλι, ο εξωτερικός συνεργάτης που θα … πρωτοκολλεί έγγραφα και ο Δήμαρχος που «παίζει το μάτι του»!

Ο «Μπερλουσκόνι» … χωρίς κανάλι, ο εξωτερικός συνεργάτης που θα … πρωτοκολλεί έγγραφα και ο Δήμαρχος που «παίζει το μάτι του»!

- ΑΔΕΡΦΙΑ καλημέρα!  Εύχομαι να είστε ΟΛΟΙ καλά. Υγεία να ΄χουμε και ας ...πεθαίνουμε.

- Πολίτες της Τρίπολης πήγανε και αφήσανε σκουπίδια σε Περιφέρεια και σε Δημαρχείο. Γιατί άραγε, ΔΕΝ είχανε ΕΚΕΙ?

- Τα τρακτέρ που μπήκαν στο κέντρο της Τρίπολης ΓΙΑΤΙ δεν όργωσαν τίποτα? ΤΖΑΜΠΑ ήρθανε στην ΠΟΛΗ.

- Στα Λιόσια, τα σκουπίδια. Στα Λιόσια!

-Μια απορία, ρε παιδιά. Για ποιο λόγο αν ένας δημοσιογράφος πάει στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, πρέπει να αφήσει πρώτα τα προσωπικά του στοιχεία; Τι άλλο θα ακούσουμε…

-Κουίζ: Σε ποιον Δήμο της Αρκαδίας θα προσληφθεί εξωτερικός συνεργάτης με σκοπό μεταξύ άλλων την πρωτοκόλληση εισερχόμενων και εξερχόμενων εγγράφων; Τι δεν καταλάβατε;

- Δεύτερο λαχανόκηπο ετοιμάζεται να φτιάξει ο Δήμος Τρίπολης. Θα χορτάσουμε μαρούλια και ...μπρόκολα! Από ολότελα...

- ΕΡΩΤΗΣΗ: ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ΒΟΥΛΕΥΤΗ στην Αρκαδία? Γιατί δεν υπογράφει λοιπόν στις ερωτήσεις που αφορούν τοπικά θέματα? Ξέχασα, όταν η ερώτηση αφορά συμμαθητές αφήνουμε να βγάζουν άλλοι τα κάστανα από τη φωτιά. Ευτυχώς που  άλλοι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ δεν έχουν πρόβλημα. Δεν είναι έτσι όμως κ. Κώστα, αν δεν σπάσεις αυγά δεν τρως ΟΜΕΛΕΤΑ!

-  Ο πόλεμος της αιρετής περιφέρειας με τα εκδοτικά συμφέροντα βλέπω να κόβει!!! Δεν ακούγεται ΟΥΤΕ γράφεται τίποτα πλέον. Φαίνεται ότι ...λύθηκαν τα προβλήματα. ΟΛΑ?

-  Αν ο καναλάρχης δεν έχει κανάλι γιατί τότε τον λέμε ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ? Αν πάλι δεν έχει ΓΙΑΤΙ παραπονιέται ότι το κανάλι του δεν έχει πάρει φράγκο? ΜΑΣ έχει μπερδέψει ο Γιώργαρος...

-Πολύ φαίνεται να «παίζει το μάτι» Δημάρχου από την Πελοπόννησο που συχνά πυκνά έρχεται στην Τρίπολη… Καλό είναι προσέχει, για να μην πάει για μαλλί και βγει κουρεμένος. Εμείς, προειδοποιήσαμε…

-  Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προχθές στη Φώφη έμαθε ότι στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου ΑΡΚΑΔΙΑΣ είχε πάει πολύς κόσμος για τα προγράμματα του ΕΣΠΑ που γινόταν την ίδια ΩΡΑ. Μόλις το άκουσε είπε: ¨εκεί μοιράζουν ΤΩΡΑ τα λεφτά - και εμείς όταν μοιράζαμε χρήμα είχαμε πολύ κόσμο στις εκδηλώσεις μας,¨ΤΩΡΑ τί κάνουμε σύντροφοι?

- Τελικά μάθαμε ότι βρέθηκε λύση για το πρόβλημα της πίσω πόρτας στην Ακαδημία και η φωτιά ..έσβησε! Πολύ κακό για το τίποτα. Το θέμα έκλεισε με ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο των μαθητών και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς ...χειρότερα.

- Καταγγελία έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι η ΑΡΚΑΔΙΚΗ δεν καλεί το κόμμα σε εκπομπές! Κάντε μήνυση σύντροφοι ή καλύτερα επερώτηση στη Βουλή. Να υπογράψει όμως και ο τοπικός Βουλευτής αυτή τη φορά. Μην ξεχαστεί πάλι.

- Δεν είδα συμμετοχή ρε Τάσο στην χθεσινή κινητοποίηση για τα σκουπίδια. Κάτι φταίει...

-Αναγνώστης του «Καληνύχτα Αρκαδία» μάς γράφει: «Με τους τόνους των σκουπιδιών που μαζεύτηκαν χάσαμε τη μπάλα μαζί με την ανακύκλωση. Πρόταση: Βάλτε τους μπλε κάδους μακριά αφού δεν μπορείτε να μαζέψετε τα σκουπίδια».

- Τα μηνύματά σας μην ξεχνάτε να στέλνετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

- ΤΕΛΟΣ: καλό Σαββατοκύριακο και ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...