Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «dancing» της Τρίπολης, το γλείψιμο του Ανδρέα και η … γυμναστική του Καραμανλή στη Γορτυνία!

Το «dancing» της Τρίπολης, το γλείψιμο του Ανδρέα και η … γυμναστική του Καραμανλή στη Γορτυνία!

- ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Είδα απορριμματοφόρο να μαζεύει σκουπίδια από κεντρικό δρόμο της Τρίπολης! Αυτή πρέπει να είναι η είδηση της χρονιάς. Γεια χαρά σε όλους σας. Καλύτερα δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει αυτή ( να μην τη ματιάσουμε ) η εβδομάδα.

- Χίλια περίπου άτομα ψήφισαν την Κυριακή στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ για τους συνέδρους της Αρκαδίας και οι ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ πετάνε από την χαρά τους. Ούτε στο καλύτερο σενάριο δεν φαντάζονταν τέτοια συμμετοχή!

-Τους ξεθέωσε όλους έμαθα ο Καραμανλής στη Γορτυνία. Περπατούσε τόσο πολύ κάθε μέρα που δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει κανείς! Και τη μαγκούρα του δεν την άφηνε από τα χέρια! Πότε έτρωγε τα σουβλάκια; Μετά τον περίπατο… Του είχε ανοίξει η όρεξη και έκανε γυμναστική στα σαγόνια…

- Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΤΡΙΠΟΛΗ αν είχαν και άλλους έξι υποψηφίους θα εκλέγονταν και αυτοί μαζί με τους  16 σύνεδρους που τελικά εξελέγησαν. Τόσο μεγάλη ήταν η ΕΚΠΛΗΞΗ που δεν είχαν φροντίσει να έχουν ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ για το συνέδριο. Αυτά  παθαίνουν ΣΗΜΕΡΑ τα ...μικρά κόμματα.

-Αυτά είναι! Διαγωνισμός χορού … αλά Dancing θα γίνει στην Τρίπολη, για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις! Στην κριτική επιτροπή θα είναι και η Ζαμπαθά και ο Τσιαμούλος; Κάτι σαν Μουρατίδης – Θεοφάνους που λέμε; Μιλάμε για μεγάλες κόντρες!

- Πέρασε ένα ολόκληρο 24ωρο και το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ανακοινώσει αποτελέσματα στην Αρκαδία! Μα, η είδηση θα ήταν να είχαν γίνει όλα σωστά… Αθάνατο, ΠΑΣΟΚ!

-Τρίβουν τα χέρια τους στο επιτελείο του Σμυρνιώτη με τις πληροφορίες που μιλούν για αναβολή των εκλογών μέχρι το 2015! Μέχρι τότε θα έχει όλο το χρόνο να γυρίσει το κλίμα υπέρ του, εκτιμούν. Να έχει λυθεί το πρόβλημα με τα σκουπίδια, να έχουν τελειώσει τα έργα και να έχουν ξεκινήσει νέα (κεντρική πλατεία κλπ)… Μεταξύ μας, δεν έχουν κι άδικο…

-Έλα, Ανδρέα, τα έμαθες τα νέα; Η Τρίπολη έχει πρόβλημα με τα σκουπίδια μηηηνες τώρα. Εσύ τώρα ανακάλυψες ότι υπάρχει ζήτημα και έκανες δηλώσεις; Μάλλον, πρέπει να έρχεσαι πιο συχνά στην πόλη μας…

- 6ΟΟ και πλέον άτομα ψήφισαν στην Τρίπολη για το ΠΑΣΟΚ την ώρα που στο ΣΥΡΙΖΑ κάνουν γενική συνέλευση με ...26! Αυτά παθαίνουν ΤΩΡΑ τα ...μεγάλα κόμματα!  Σημεία ( και τέρατα ) των καιρών.

- Στο 87 το έσωσε το ματσάκι με το ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ο Αστέρας. Είδαμε και πάθαμε για να δούμε τη μπάλα στο πλεχτό. ΑΛΗΘΕΙΑ εκείνοι οι οπαδοί της ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ γιατί εμφανίστηκαν στο γήπεδο της Τρίπολης στο 30 και αποχώρησαν στο 75! Θα τους έφευγε το λεωφορείο ή ήξεραν ότι στο τέλος θα τρώγανε το ΓΚΟΛ?

- Τί γλείψιμο ήταν αυτό που έκανε ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ μας στον πρωθυπουργό στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο? Πήρε το λόγο ο Ανδρέας και κάλεσε τους συναδέλφους του Υπουργούς να ευχαριστήσουν το Σαμαρά για τα λεφτά που κατάφερε να φέρει από την Ευρώπη! Ακόμα και ο Σαμαράς αναγκάστηκε να του πει: ¨έχεις να πεις κάτι άλλο Ανδρέα?¨ Μυρίζομαι ανασχηματισμό και μάλιστα πολύ σύντομα. Εσείς τί λέτε?

- Μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να γίνει ο ανασχηματισμός ο Βενιζέλος. Τώρα βλέπετε ΟΛΟΙ τρέχουν για το συνέδριο. Πού να βρει καιρό ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ να ράψει κουστούμι για την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ!

- Πρώην Βουλευτής της Περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, που αν θυμάμαι καλά είχε διατελέσει και ΔΗΜΑΡΧΟΣ, πήγε στην φυλακή γιατί εξαπατούσε πολίτες που τους έταζε διορισμό και τους αποσπούσε  ΕΤΣΙ σημαντικά χρηματικά ποσά. Και μετά μου λέτε πώς φθάσαμε ΕΩΣ εδώ.

- Στην περίπτωση αυτή όμως φταίνε και οι πολίτες που ενθαρρύνουν τέτοιες πρακτικές. Είναι δυνατόν ΣΗΜΕΡΑ να πιστεύεις σοβαρά ότι μπορεί ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ να σε βολέψει? Πάνε αυτά...

- Με τις καραμπίνες στα χέρια κοιμούνται πολλοί κάτοικοι χωριών της Αρκαδίας. Τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων έχουν αυξηθεί σημαντικά και ο ΚΟΣΜΟΣ βρίσκεται σε απόγνωση. Κάποιοι ήδη έχουν πάρει το Νόμο στα χέρια τους και πολύ φοβάμαι ( μακάρι να διαψευστώ ) ότι πολύ σύντομα μερικοί θα βρεθούν στο χώμα και κάποιοι άλλοι στη ΦΥΛΑΚΗ.

- Στις φυλακές της Τρίπολης ξέρετε γιατί ΔΕΝ γίνονται αποδράσεις? Διότι οι πλάκες του κτιρίου  είναι τόσο παλιές που δεν θα αντέξουν την προσγείωση ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ! Γι αυτό μάλλον δεν φτιάχνουν τις εγκαταστάσεις των παλιών φυλακών. Μη μπλέξουμε ΤΩΡΑ σε τίποτα περιπέτειες, δεν είμαστε για τέτοια.

- ΤΕΛΟΣ: Αν δούμε άλλο απορριμματοφόρο στους δρόμους της Τρίπολης θα σας ενημερώσουμε με ΕΚΤΑΚΤΟ ανακοινωθέν. Όπως παλιά στον ΠΟΛΕΜΟ. Γεια σας και να προσέχετε...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...