Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Τρίπολη .. ντυμένη χωματερή για τις απόκριες, η (παρα)μυθική Πελοπόννησος και οι κρεμασμένες καραμπίνες στα σαλόνια!

Η Τρίπολη .. ντυμένη χωματερή για τις απόκριες, η (παρα)μυθική Πελοπόννησος και οι κρεμασμένες καραμπίνες στα σαλόνια!

- ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ: Πόσο καιρό χρειάζονται άραγε τα συνεργεία του Δήμου να σηκώσουν από τους δρόμους της Τρίπολης 100 τόνους σκουπίδια? Σε λίγες μέρες ( ή εβδομάδες ) θα ξέρουμε. Έχουμε αρχίσει το μέτρημα από χθες. ΚΑΛΗΜΕΡΑ από το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλους τους επισκέπτες μας.

- Το σώου ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ έλαβε χώρα στο ΜΕΓΑΡΟ. Εκεί ήταν και ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ δηλ. ο Γιώργος Ρουμελιώτης ο ...κυνηγός! Δεν τα χάνει αυτά ο Γιώργαρος.

- Ένας φίλος σχολίασε: καλή ήταν η μυθική Πελοπόννησος ΤΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ αρκεί να μη γίνει ...παρα - μυθική. Το άκουσες Πέτρο?

- Τα ΄χωσε ο Γιαννακούρας στο Σμυρνιώτη για τα σκουπίδια. Αφού δεν μπορεί είπε ο Δήμος ασχοληθήκαμε εμείς και τα σκουπίδια μαζεύονται. Περιμένω με αγωνία την απάντηση της Δημοτικής Αρχής.

- Ρε μήπως τα σκουπίδια τα αφήνανε στους δρόμους εν΄όψει Αποκριάς? Μήπως θέλανε να ντύσουνε την Τρίπολη ...χωματερή? Για σκεφθείτε το λίγο που αρχίσατε κιόλας να βαράτε τους μασκαράδες.

- ΤΩΡΑ στην Αρκαδία άρχισαν να κλέβουν και καμπάνες. Ρε τους ( για ποιούς χτυπάει η καμπάνα ) ...αθεόφοβους!

- Πέντε  θέσεις επικουρικού προσωπικού άνοιξαν στο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ Νοσοκομείο. Προκηρύξεις μην ψάχνετε, οι αιτήσεις έχουν ΗΔΗ γίνει εδώ και πολύ καιρό. Ναι καλά ...διαβάσατε.

- Προσέξτε την τσικνοπέμπτη τι θα φάτε. Κυκλοφορεί πολύ ΑΛΟΓΟ. Γνωστή εταιρεία απέσυρε όλα τα κεφτεδάκια που κέρναγε ΔΩΡΕΑΝ τους πελάτες της. Έχετε το νου σας...

- Κλείνουν αυτές τις μέρες τα πεντάμηνα στην Αρκαδία και εκατοντάδες νέοι θα ξαναβγούν στην ανεργία. Μαθαίνω όμως ότι έρχονται κι άλλα τέτοια πεντάμηνα για ανέργους. Για να δούμε... - Κούκα και Αλκαίου έρχονται την Παρασκευή στην Τρίπολη για το χορό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Με τέτοια κρίση ποιός θα πληρώσει 25 ευρώ για την κάρτα πρόεδρε? Εκτός και αν δεχόσαστε και κάρτα ανεργίας.

- Την Πέμπτη 28/2/13 κλείνει για φέτος το κυνήγι. Οι κυνηγοί της Αρκαδίας όμως δε θα κρεμάσουν τις καραμπίνες. Με τέτοια εγκληματικότητα θα τις έχουν ( για καλό και για κακό ) στο ΣΑΛΟΝΙ.

- Για Κωνσταντινούπολη ετοιμάζονται οι τρίτεκνοι της Μεγαλόπολης. Είδατε τί κάνει ο ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ο μεγαλοπρεπής? Χαθήκανε τα Γιάννενα ρε Αποστολόπουλε?

- Ο Καραμανλής έκοβε βόλτες στη Γορτυνία. Ευτυχώς που ήρθε ο Κώστας και πουλήσαμε και κανένα σουβλάκι. Για φανταστείτε να ερχότανε ο Μητσοτάκης? ...ευτυχώς είχε μπλέξει με το βιβλίο του και γλυτώσαμε.

- ΑΣΤΕΡΑΣ: Αύριο ο Αστέρας μας παίζει ξανά στην Κρήτη με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ που την προηγούμενη φορά είχε κερδίσει άνετα με 3 - 0. Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες θα παίξουν για το κύπελλο ΕΛΛΑΔΟΣ. Χαιρέτα μου τον ...Πλατανιά και όλοι σας να είστε ΚΑΛΑ.

- ΤΕΛΟΣ: Αύριο πάλι ΕΔΩ με ΥΓΕΙΑ και καλή διάθεση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...