Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το κενό του Γιαννόπουλου, οι προεκλογικές μάσκες της Τρίπολης και η … μεταγραφή δημοτικού συμβούλου που θα κάνει «μπαμ»!

Το κενό του Γιαννόπουλου, οι προεκλογικές μάσκες της Τρίπολης και η … μεταγραφή δημοτικού συμβούλου που θα κάνει «μπαμ»!

- Γεια χαρά ΝΤΑΝ! Αδέρφια μύρισε ΑΝΟΙΞΗ αλλά από τα σκουπίδια δεν μπορούμε να τη μυρίσουμε. Υπομονή βγήκανε και ΣΗΜΕΡΑ τα απορριμματοφόρα!

- Έτοιμοι είναι οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ σύνεδροι από την ΑΡΚΑΔΙΑ για την Αθήνα. Έχουν δώσει ραντεβού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας! Εκεί θα γίνει ο ...πόλεμος.

- Στην Τρίπολη μάθαμε ότι θα έρθει την Κυριακή ο Καμμένος για το προσυνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ Ελλήνων. Τον Βενετσάνο δεν τον είδα στους ομιλητές. Μόνο για τη γραμματεία του προσυνεδρίου τον έχετε το γιατρό? Κακώς...

-Ρε παιδιά, για να καταλάβω; Αν κάποιος θέλει να βρει τον Μασσέλο, τι πρέπει να κάνει; Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου είναι, όχι του Πανεπιστημίου Αθηνών… Έλεος. Ας σοβαρευτούμε λίγο.

-Εκείνο το θέμα με τον οικονομικό απολογισμό του ΕΟΣ Τρίπολης για τα χρήματα που έχει λάβει από το Δήμο Τρίπολης; Όλο … έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο και ακόμα δεν έχει συζητηθεί. Γιατί; Μαθαίνω πάντως ότι όταν γίνει η συζήτηση, θα γίνει της …

-Πολλοί ψάχνουν να βρουν τρόπο να χωρέσουν στην ίδια παράταξη Παυλής, Τσιαμούλος και Τζιούμης. Προς το παρόν, αυτό μοιάζει απίθανο. Προς το παρόν…

- Κουίζ: Ποιος δημοτικός σύμβουλος ετοιμάζεται να πάρει μετεγγραφή και να αλλάξει παράταξη στις επόμενες εκλογές; Τρώγεται από καιρό και φαίνεται ότι βρήκε την άκρη… Ποτέ δεν τα πήγαινε καλά με την παράταξη που εκλέχτηκε… Πάντα ήταν στην «απέξω». Άρα, είναι λογικό να ψάχνεται… Ετσι, δεν είναι Δήμαρχε;

- Ένα ειδικό συνεργάτη έχασε ο Δήμος Γορτυνίας ( λόγω αυτοδίκαιης απόλυσης ) και ο Γιαννόπουλος δεν ξέρει τί να κάνει για να καλύψει το ΚΕΝΟ. Είναι τόσο μεγάλο το ...κενό που Ο Δήμαρχος φοβάται μην πέσει ΜΕΣΑ!

- Tέρενς Κουίκ εμφανίστηκε στην Τρίπολη και μάλιστα έδωσε συνέντευξη στο γραφείο των τριτέκνων. Γέμισε η Τρίπολη ...ανεξάρτητους Έλληνες.

- Συνταξιούχος αγροφύλακας βρέθηκε σε πηγάδι στο Κάψια! Η υπόθεση βρωμάει παιδιά και η αστυνομία ψάχνει.

- Μετά τον Παπανικολάου, τον πρώην Βουλευτή Αργολίδας, κι άλλος πολιτικός πάει για φυλακή. Ο λόγος για τον Παπαγεωργόπουλο από τη Θεσσαλονίκη που άρπαξε ισόβια! Μάλλον αυτό τον καιρό καλεί το ΠΙ ο εισαγγελέας. Μέχρι το Ω θα δούμε κι άλλα ονόματα.

- Τελικά ο Τριαντάφυλλος έφυγε από τους τρίτεκνους ή ΟΧΙ? Αν έφυγε γιατί τότε εμφανίστηκε με τον ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ στη συνέντευξη για τους τρίτεκνους? Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

- Ξανανίκησε τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ ο Αστέρας στα Χανιά και πάει φουλ για τελικό κυπέλλου. Ξαναβλέπω και πάλι τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στην ΤΡΙΠΟΛΗ. Ελπίζω αυτή τη φορά όμως να μην έρθει ο Σπάθας.

- ΤΕΛΟΣ: Αυτές τις Απόκριες θα πέσουν οι προεκλογικές μάσκες στο Δήμο Τρίπολης. Κάθε (δημοτικός ) μασκαράς θα πάει στον πάγκο του και κάποιοι ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ στο σπίτι τους. Θα έχουμε κι άλλες ...αποκαλύψεις που θα ανατρέψουν πολλά σενάρια. Οι επικοινωνιολόγοι θα τρέχουν και δε θα προλαβαίνουν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...