Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι έρωτες του ΠΑΣΟΚ, τα … πηδήματα του Δημοτικού Συμβουλίου και ποιοι «τρέμουν» μην έχουν την ίδια μοίρα με τον Παπαγεωργόπουλο…

Οι έρωτες του ΠΑΣΟΚ, τα … πηδήματα του Δημοτικού Συμβουλίου και ποιοι «τρέμουν» μην έχουν την ίδια μοίρα με τον Παπαγεωργόπουλο…

- Γεια χαρά σε όλους τους ...θαμώνες. Ξέρω ότι πολύ σύντομα γίναμε πολλοί σε αυτή την παρέα του ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ και σας ευχαριστούμε θερμά γι αυτό. Σε αυτή την παρέα ΟΛΟΙ οι καλοί χωράνε. Για τους άλλους δεν θα ...ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ!

- Έμαθα ότι ο Τζιούμης αποφάσισε να κατέβει για Δήμαρχος! Το σκέφθηκε καλά ο γιατρός? Πού πάει να μπλέξει...

-Εκείνος ο «Γιαννό», εκτός από το να παρακολουθεί όλη τη μέρα, τι κάνει ο Λύτρας στο facebook, ασχολείται με τίποτα άλλο; Μην απαντήσετε, ξέρω…

-Πως στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης από το κοινωνικό παντοπωλείο και το αν λειτουργεί σωστά, φτάσαμε να κουβεντιάζουμε για τα πηδήματα του ενός και της άλλης, δεν μπορώ να καταλάβω…

-Δεν κάνω πλάκα… Υπάρχουν πολλοί στην Αρκαδία που «τρέμουν» στην ιδέα μην βρεθούν στο ίδιο κελί με τον Παπαγεωργόπουλο.. Κρύβουν πολλούς σκελετούς στην ντουλάπα τους, για να φοβούνται τόσο… Το θέμα είναι αν θα έχουν την ατυχία να τους «τσιμπήσει» το δόκανο ή θα τη γλιτώσουν…

- Υπάρχει ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ συλλόγου της Αρκαδίας που κάνει αντιπολίτευση στο συμβούλιό του επειδή δεν έγινε ΑΥΤΟΣ πρόεδρος! Αν δε θέλει τη θέση αυτή είναι πιο έντιμο να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ. Αλλιώς βλέπω να τρώνε τα ...μουστάκια τους ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

- Το θέμα της χωματερής στον Άγιο Κωνσταντίνο ξαναήρθε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης και όπως ήταν φυσικό δημιούργησε ΕΝΤΑΣΗ. Ο Δαύρος ( πρόεδρος του ΤΟΠΙΚΟΥ Συμβουλίου ) παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις και δηλώνει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι είναι έτοιμος για ΠΟΛΕΜΟ.

- Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης θα κηρυχθεί η Τρίπολη αν χρειαστεί είπε ο Ταλούμης! Πότε δηλαδή? Όταν καλυφθεί ολόκληρο το Μαλλιαροπούλειο από σκουπίδια? Μάλλον ΤΟΤΕ κ. πρόεδρε.

- Είπε και κάτι άλλο ο Ταλούμης. Κάποιοι είπε δεν θέλουν λύση για τα σκουπίδια. Ονόματα ΔΕΝ έχουν αυτοί οι κάποιοι κ. Κώστα? Πείτε επιτέλους τα πράγματα με το όνομά τους.

- Ο κ. Κακλαμάνος , με αφορμή το θέμα των σκουπιδιών, δήλωσε ότι αν ήταν ΑΥΤΟΣ Δήμαρχος θα είχε παραιτηθεί! Δεν μας είπε όμως τί θα έκανε ο κ. Τάσος αν ήταν ...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΕΔΩ τον ΘΕΛΩ να απαντήσει.

- Δεν έχει - δυστυχώς - φέτος ΦΙΛΙΩ ΠΥΡΓΑΚΗ ο χορός των κυνηγών. Έχει όμως ΜΠΕΚΙΟ και ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ. Σίγουρη η συνταγή της επιτυχίας. Δεν το διακινδυνεύει ο Ρουμελιώτης να χαλάσει τον ΚΟΡΥΦΑΙΟ αποκριάτικο χορό της Αρκαδίας.

- Από Αρκά σύνεδρο της νεολαίας, που συμμετέχει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, έμαθα ότι ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  προέτρεψε τους νέους  να ερωτευθούν. Και αυτοί το κάνανε από το πρώτο βράδυ. Παιδιά ΗΡΕΜΑ μια κουβέντα είπε ο ΜΠΕΝΥ και εσείς την πήρατε τοις μετρητοίς?

- Φυσικά αν και ΤΖΑΜΠΑ ο Βενιζέλος πριν το πει ζήτησε τη γνώμη της ΤΡΟΙΚΑΣ. Αυτοί είδαν ότι ΔΕΝ επηρεάζονται τα δημοσιονομικά και μετά του έδωσαν την ΑΔΕΙΑ να μιλήσει. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

- Οι σύνεδροι της Τρίπολης συναντήθηκαν για να τα πουν πριν πάνε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Τελικά στη συνάντηση του Φιλοτεχνικού πήγαν μόνο οι ΜΙΣΟΙ και τελικά δεν κατέληξαν πουθενά. Στο μόνο που συμφώνησαν είναι ότι ... ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ.

- «Δεν θέλουμε τα σκουπίδια του γείτονα  να είναι στην αυλή μας;;;  Ούτε αυτός θέλει τα δικά μας. Απλή λύση: δεν παράγουμε σκουπίδια. Ξέρετε, υπάρχει και η ανακύκλωση . Κατά πόσο μαζεύεται δεν το γνωρίζω  Το μόνο που βλέπω είναι ότι τα μπλέξαμε. Σκουπίδια και ανακύκλωση μαζί. Θα προτείνω στο καληνύχτα Αρκαδία να φορέσουμε από ένα ζευγάρι γάντια και να πάμε σε ένα κάδο να ξεχωρίσουμε τα σκουπίδια. ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ» (αναγνώστης του καληνύχτα Αρκαδία).

- Μην ξεχνάτε τα μηνύματά σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.!

- ΤΕΛΟΣ: Το μόνο καλό που βλέπω μπροστά μου είναι ότι έρχεται Σαββατοκύριακο. Για τα υπόλοιπα ...κλάψτα Χαράλαμπε. Τα λέμε ΑΥΡΙΟ, ραντεβού ΕΔΩ στο ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...