Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «ποντικοί» της Τρίπολης, τα άλογα στον κάμπο της Μαντινείας και τα … ψηφαλάκια του κοινωνικού παντοπωλείου!

Οι «ποντικοί» της Τρίπολης, τα άλογα στον κάμπο της Μαντινείας και τα … ψηφαλάκια του κοινωνικού παντοπωλείου!

 - ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ συμπατριώτες. Εύχομαι ο Μάρτης να μην αποδειχθεί ούτε ως ΓΔΑΡΤΗΣ αλλά ούτε και ως κακός ...παλουκοκάφτης. Ίδωμεν...

- ΠΑΙΔΙΑ στα Διαβατά προσοχή! Ο γιατρός είναι ...φτερωτός άρα επικίνδυνος για ΑΠΟΔΡΑΣΗ. Ποτέ μόνος του στην αυλή...

- Τελικά ποιοί οδηγάνε τα αυτοκίνητα του ΔΗΜΟΥ Τρίπολης ρε παιδιά? Στο Λεβίδι όποιος προλάβει...

- Χάνει ψήφους ο Παυλής από τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου γι΄ αυτό και το πολεμά με ΜΑΝΙΑ, δήλωσε στα ΜΜΕ η ΕΙΚΟΣΙΔΕΚΑ. Εκτός από ρύζι, μακαρόνια και γάλα το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης δίνει ΤΩΡΑ και ...ψήφους!  Υποψήφιοι προλάβετε...

- Τον τελευταίο καιρό η ΣΤΕΝΗ φάρδυνε πολύ και φαίνεται ότι χωράει κόσμο. Ποιός άραγε θα είναι ο επόμενος από την τοπική αυτοδιοίκηση?

- Τσοχατζόπουλος, Ψωμιάδης και Παπαγεωργόπουλος για πολλά χρόνια ήταν οι εκλεκτοί της συμπρωτεύουσας. Θεσσαλονίκη μου μεγάλη ...ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ, εσύ που βγάζεις τα καλύτερα ΠΑΙΔΙΑ.

- Εδώ που τα λέμε έχουν και οι πολίτες τις ευθύνες τους. Δεν είναι πάντα ΣΤΡΑΒΟΣ ο γιαλός! Συμφωνείτε?

- Εντολή για ελέγχους στην Αρκαδία έδωσε ο ΕΦΕΤ για να εντοπιστούν τρόφιμα που περιέχουν αλογίσιο κρέας. Εδώ που τα λέμε έχω καιρό να δω ΑΛΟΓΟ στους κάμπους της Μαντινείας! ΛΕΣ?

- Η Τρίπολη μαζί με τα σκουπίδια γέμισε και ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ. Τέτοιους ( δηλ. ποντικούς ) είχε άφθονους η πόλη μας και πριν τα σκουπίδια. Απλά ΤΩΡΑ ήρθαν και ...τετράποδοι!

- Άρχισαν οι προετοιμασίες για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης και ο ΚΟΥΚΑΚΗΣ δηλώνει ικανοποιημένος από τη συμμετοχή αλλά και από τη διάθεση. Σταύρο όλα καλά αλλά το καλό που σου θέλω, μην μπλέκεις με ... μασκαράδες.

- ΕΟΠΠΥ το μεγαλείο σου: δεν δικαιούνται επίδομα τοκετού όσες γυναίκες γεννούν τα παιδιά τους σε δημόσια ή ιδιωτικά νοσοκομεία!!! Βλέπω ο κάμπος και οι ρεματιές να γεμίζουν μωρά.

- Δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο από ΤΩΡΑ ο ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ αλλά την έχει στο τσεπάκι. Πάει φουλ για Γ΄εθνική η ομαδάρα και ο Κοσκινάς πετάει από την χαρά του. Φαντάσου ο Σχίζας τι χαρά έχει.

- Ξέρετε ποιό τραγούδι χόρεψε ΠΡΟΧΘΕΣ ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου στο χορό? ...μια ζωή πληρώνω αμαρτίες αλλωνών! Τυχαίο? ...δε νομίζω.

- Κάηκε ο Καμμένος στην Τρίπολη. Δεν ήταν αυτή κομματική συγκέντρωση. Πολλοί ήταν αυτοί που περιμένανε περισσότερους στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου την Κυριακή.

- Πάλι διπλό ο Αστέρας Τρίπολης! Αυτή τη φορά θύμα του ήταν τα Γιάννενα. Πασάς στα Γιάννενα ο Αστέρας!

- ΤΕΛΟΣ: Ωραίος ο Μάρτης, μπήκε με χιόνια και αποδείχτηκε ΓΔΑΡΤΗΣ. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αποδειχθεί και κακός παλουκοκάφτης. Η ελπίδα άλλωστε πεθαίνει τελευταία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...