Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι αγώνες .. κολύμβησης του Μαλλιαροπουλείου, η χειραψία της χρονιάς και ο γραμματέας που έχει ξεχάσει την Τρίπολη …

Οι αγώνες .. κολύμβησης του Μαλλιαροπουλείου, η χειραψία της χρονιάς και ο γραμματέας που έχει ξεχάσει την Τρίπολη …

- Καλησπέρα, ξαναχειμώνιασε ή μου φαίνεται? Αν η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί ο καλός μήνας από πού φαίνεται? Α ρε Μάρτη, άλλα περιμέναμε από σένα όχι ότι θα αγοράζαμε κι άλλα ξύλα ( φυσικά για πετρέλαιο ούτε λόγος ).

- Αληθεύει ότι μετά τα νερά που βρέθηκαν στο εσωτερικό του Μαλλιαροπουλείου ΕΚΕΙ δεν θα φιλοξενούνται θεατρικές παραστάσεις αλλά αγώνες κολύμβησης? Το βλέπω πολύ πιθανό, ΚΟΑΤ άκουσες?

- Στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ μόνο ένας Αρκάς σύνεδρος μίλησε, ο Σωτήρης Παπαδημητρίου. Άλλον περιμέναμε άλλος μας βγήκε. Γιατί έτσι ρε παιδιά?

- Ένας αντιπεριφερειάρχης και ένας περιφερειακός σύμβουλος από την Πελοπόννησο εξελέγησαν στην κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Ο Τατούλης τι λέει για την επιτυχία των στελεχών του? ...μακριά από το ΣΥΡΙΖΑ και όπου θέλει ας είναι!

- Φαγώθηκε ο Δήμος Τρίπολης να φτιάξει και δεύτερο λαχανόκηπο και ψάχνει εναγωνίως για έκταση. Τόσος κάμπος ακαλλιέργητος ρε Δήμαρχε και εσύ ψάχνεις για χωράφι? Αν δε βρίσκεις φύτεψε μαρούλια στο Δημοτικό Στάδιο! Μόνο για χωράφι κάνει πλέον το Στάδιο.

- Εντυπωσιακή εμφάνιση έμαθα ότι έκανε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ο Οδυσσέας. Έμαθα λοιπόν ότι αν δεν ήταν ΕΚΕΙ ο νεαρός βουλευτής για να ισορροπήσει τις εσωκομματικές τάσεις ΤΟΤΕ θα χυνόταν πολύ πράσινο ΑΙΜΑ!

- Μου άρεσε που το ΚΑΛΗΜΕΡΑ έκανε ρεπορτάζ για τα σκουπίδια στην οδό Νεομάρτυρος Δημητρίου! Γιατί ρε πρωινοί συνάδελφοι ΕΙΔΙΚΑ μόνο γι αυτό το δρόμο? Αλλού δεν υπάρχουν σκουπίδια? ...νομίζατε ότι επειδή είμαστε συγκάτοικοι θα γλυτώνατε την κριτική? ...δε σφάξανε!

- Τουριστικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι από το Ισραήλ έρχονται στην Αρκαδία. Λέτε να ανακαλύψουν τη ...μυθική Πελοπόννησο? Θέλω να το Πιστεύω με ΠΙ κεφαλαίο.

- Την τριτοβάθμια εκπαίδευση ζήτησε ως αρμοδιότητα ο Τατούλης. Ρε κοιτάτε τί θα κάνουμε με τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ και μετά ζητάτε νέες αρμοδιότητες. Αυτό είναι το πρόβλημα?

- Με φόρμες εμφανίστηκε προχθές στο γήπεδο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ ο Δήμαρχος Γιάννης Σμυρνιώτης και κάποιος φίλαθλος που τον είδε πετάχτηκε και ΕΙΠΕ: - δεν είχαμε ξαναδεί ΔΗΜΑΡΧΟ με φόρμες. Σε ...φόρμα ο δήμαρχος!

- Ποιός διευθυντής σχολείου θα βραβευθεί σε αποκριάτικο χορό που θα γίνει σε λίγες μέρες? ...δε σας λέω ΕΙΝΑΙ έκπληξη! ( πάντως το τιμώμενο πρόσωπο  μόλις βγήκε σε σύνταξη )

- Και άλλη βράβευση μαθαίνω πως θα γίνει σε ΑΛΛΟ χορό. Τί έγινε ρε παιδιά, καμιά πλακέτα και για μας δεν περισσεύει? Τελικά  όλοι για τον Γιακουμή δουλεύουνε. Αλέκο κράτα γερά (... και πάρτους τα ψιλά γιατί τα χοντρά τελειώσανε )

- Συνταξιούχος καραβανάς μπήκε ΜΕΣΑ σε ¨μαγαζί¨ ΓΩΝΙΑ και νομίζει ότι μπορεί να το διαλύσει με ...ανταρτοπόλεμο. Δεν ξέρει όμως πού έμπλεξε. Πάλι συγνώμη θα ζητάει πείτε του ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.

- Αλήθεια εκείνος ο Αγγελάκας έρχεται καθόλου Τρίπολη? Παλιά θυμάμαι ο Αποστολόπουλος εμφανιζόταν ΠΟΥ και ΠΟΥ. Τελικά εκείνη η Αποκεντρωμένη μόνο ...αποκεντρωμένη ΔΕΝ είναι.

- Η συνάντηση Λύτρα - Γιαννόπουλου ΣΤΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ συζητήθηκε περισσότερο και από τη συνάντηση Σαμαρά - Ερντογάν! Όχι άδικα διότι ΕΚΕΙ είχαμε τη χειραψία της χρονιάς. Αθάνατη ΓΟΡΤΥΝΙΑ!

- Πότε άραγε θα αρχίσουν τα έργα στο λιμάνι του Άστρους; Ελπίζουμε να μην γίνει  και αυτό σαν το γεφύρι της Άρτας όπως έγινε και ο δρόμος Τρίπολης - Άστρους! Ο Σκαντζός να λάβει τα μέτρα του και να ΜΗΝ υποκύψει στους εργολάβους.

- ΤΕΛΟΣ: Τέλος καλό όλα καλά. Εμείς θα τα πούμε - ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ και ο Μηνάς - αύριο. Γεια σας...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...