Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι Δήμαρχοι που έχουν χάσει τον ύπνο τους, η βρεγμένη σανίδα και ο κακός μας ο καιρός!

Οι Δήμαρχοι που έχουν χάσει τον ύπνο τους, η βρεγμένη σανίδα και ο κακός μας ο καιρός!

- ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ σε όλους. Τσικνοπέμμτη έφθασε και η τσίκνα θα απλωθεί πάνω από την πόλη. Να που θα αποκτήσουμε και ΝΕΦΟΣ!

- Μετά τα σκουπίδια, το ...νέφος μας έλειπε. Όπου φτωχός και η μοίρα του λέει ό σοφός λαός και ΔΕΝ έχει άδικο.

- Κουνιέται από προχθές η Γορτυνία από μικροσεισμούς! Μην ανησυχείτε όμως οι βράχοι και τα βουνά δεν παθαίνουν τίποτα τους κάμπους να φοβάστε.

- Χαμός γίνεται με τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Πετρινού γι΄ αυτό βγήκε ο Κακλαμάνος και είπε ότι δε θα γκρεμίσουμε το Μαλλιαροπούλειο για να βάλουμε καρέκλες. Τώρα ...ησυχάσαμε!

- Βγήκε και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και είπε ότι τα σκουπίδια θα φέρουν σαλμονέλα και τύφο στην πόλη μας. Ζήτησε μάλιστα την παρέμβαση του εισαγγελέα. Λέτε να συγκινηθεί κανένας?

- Το σχέδιο ΑΘΗΝΑ προβλέπει ότι κάθε χρόνο 350 φοιτητές θα έρχονται στην Τρίπολη. Πόσοι φεύγουν όμως ΔΕΝ μας είπανε!

- Χαλάει από αύριο Πέμπτη ο καιρός! Για όλα φταίει ο ...κακός μας ο καιρός. Το ξέρουμε το ΠΑΡΑΜΥΘΙ.

- Μεγάλη συμμετοχή και μικρό κόστος μαθαίνω ότι θα έχει φέτος το καρναβάλι του Δήμου Τρίπολης. Καιρού επιτρέποντος και Θεού θέλοντος θα γίνει ΧΑΜΟΣ από τους μασκαράδες. Για να δούμε ρε Σταύρο, τί θα μας παρουσιάσεις?

- Πάντως καλό θα ήταν να ρωτήσουν και την Πέρρυ την Τρουπή για τα μυστικά της επιτυχίας του καρναβαλιού. Κάτι ξέρει κι αυτή, ΕΤΣΙ δεν είναι? ( για να μην ξεχνιόμαστε )

- Πανικός γίνεται με τους υπαλλήλους της Αρκαδίας που έχουν βγει στη διαθεσιμότητα. Δεν ξέρουν ποιές θέσεις να διαλέξουν και ρωτάνε από εδώ και από εκεί. Μερικοί μάλιστα θα το ρίξουν στην ΤΥΧΗ. Κορώνα - γράμματα.

- Συνταξιούχοι δάσκαλοι της Τρίπολης πήραν την πρωτοβουλία και κάνουν μαθήματα τα απογεύματα σε μαθητές που έχουν ανάγκη στήριξης. Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι εν ενεργεία εκπαιδευτικοί συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τα ιδιαίτερά τους χωρίς να κάνουν ούτε καν μια μικρή μείωση στα ακριβά και παράνομα δίδακτρά τους. Δυστυχώς ΑΥΤΗ είναι η ...κοινωνία μας.

- Ανησύχησαν οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου με τις καταδίκες πρώην συναδέλφων τους και θα συγκεντρωθούν στην Τρίπολη για να συζητήσουν.

Άμεση σύγκλιση του ΟΡΓΑΝΟΥ της ΠΕΔ ζήτησε ο Νίκας. Γιατί τέτοια ανησυχία κύριοι Δήμαρχοι?

- Είναι γεγονός ότι πολλοί πρώην Δήμαρχοι της Αρκαδίας έχουν χάσει ΤΩΡΑ τελευταία τον ύπνο τους με αυτά που συμβαίνουν στη Μακεδονία. Ειδικά το πλάνο του Παπαγεωργόπουλου που οδηγείται στην κλούβα έχει μοιράσει πολλά ...εγκεφαλικά σε στελέχη της τοπικής μας αυτοδιοίκησης.

- Ηρεμήσανε τα πράγματα στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. Δεν ακούγεται ούτε γράφεται τίποτα πλέον για τα έργα. Ρυθμιστήκανε φαίνεται τα ...πράγματα και ούτε γάτα ούτε ΖΗΜΙΑ. Α ρε βρεγμένη σανίδα που χρειάζεται σε μερικούς ΗΡΩΕΣ!

- ΤΕΛΟΣ: Μη φάτε σήμερα πολύ γιατί δεν ξέρετε τι γίνεται. Για σας που δεν θα έχετε ΟΡΕΞΗ να ξέρετε ότι και αυτή έρχεται ...τρώγοντας. ΚΑΛΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...