Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Πρόεδρος που «φλερτάρει» με τον Καμμένο, η κυβέρνηση των Δολιανών και ο Βλάσης που … χάθηκε!

Ο Πρόεδρος που «φλερτάρει» με τον Καμμένο, η κυβέρνηση των Δολιανών και ο Βλάσης που … χάθηκε!

- Καλό χειμώνα πατριώτες. Η κρίση επηρέασε και τον ( κακό μας ) ΚΑΙΡΟ! Εις ένδειξη διαμαρτυρίας η Άνοιξη αρνείται να πάρει τη θέση της. Μόνη λύση ο ...ανασχηματισμός.

- Αν βλέπεις άντρα να ποτίζει γλάστρα τότε το φυτό ...καπνίζεται. Αυτό θα είχε στο μυαλό του ο Καμμένος όταν είπε ότι ο Γιωργάκης Παπανδρέου θέλει να γεμίσει τα μπαλκόνια μας με κάνναβη. Δεν εξηγείται αλλιώς η δήλωση του Πάνου. ( ο Καμμένος δεν καίγεται )

- Πρόεδρος μεγάλου Συλλόγου της Αρκαδίας βολιδοσκοπείται από τους Ανεξάρτητους Έλληνες για τη θέση του υποψήφιου Βουλευτή. Η είδηση δεν είναι ότι βολιδοσκοπείται αλλά ότι το ...σκέπτεται!

- Μάλλον κουμπώνει η παράταση της θητείας των Δημάρχων και οι τοπικοί μας ΑΡΧΟΝΤΕΣ τρίβουν τα χέρια τους. Δεν είναι καιρός αυτός για εκλογές και  για...έξοδα. Έτσι δεν είναι κ. Δήμαρχε?

- Αν και κάπως καθυστερημένα το Υγειονομικό έστειλε επιστολή για λήψη μέτρων προς όλους τους αρμοδίους για τα σκουπίδια. Κάλιο αργά παρά ποτέ αλλά δυστυχώς δε βλέπω να γίνεται τίποτα.

- Ποιός Αρκάς σύνεδρος του ΠΑΣΟΚ έβαλε αρχικά υποψηφιότητα για την κεντρική επιτροπή και στη συνέχεια αποσύρθηκε? Ποιός αλλά και ΓΙΑΤΙ? Σας διαβεβαιώνω ότι ΑΥΤΟ ενδιαφέρει κόσμο διότι η στάση αυτή ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ πολλά πράσινα κομματικά στελέχη που είχαν επενδύσει πολιτικά πάνω  σε αυτή την κίνηση.

- Αυτός ο Καρχιμάκης έβαλε σε μπελάδες πολλούς σύνεδρους και τα θύματα δεν ήταν λίγα. Η κυβέρνηση του βουνού ( Δολιανά ) ξαναχτύπησε!

- Τρίτος αλλά με μεγάλη διαφορά από τον πρώτο Ανδρουλάκη ήρθε ο Ρέππας για την κεντρική επιτροπή του ΠΑΣΟΚ. Η προσπάθεια για τη θεαματική επιστροφή του πρώην Αρκά Υπουργού ΑΠΕΤΥΧΕ! Πάντως και το ...χάλκινο μετάλλιο δεν ήταν άσχημο. Έτσι σύντροφοι?

- ΟΛΟΙ πήγαν στην εκδήλωση για τον Καραμανλή. Εκεί ήταν και ο Λυκουρέντζος. Λείπει ο ...Μάρτης ( κοίτα σύμπτωση ) από τη Σαρακοστή?

- Εν΄όψει ανασχηματισμού η είδηση θα ήταν ότι ο Ανδρέας ΔΕΝ πήγε στην εκδήλωση. Σωστόοοοοος?

- Διοικητή ρε παιδιά δε θα διορίσουνε στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ? ...αυτό θα πει άμεση αντίδραση της δημόσιας διοίκησης! Για μια ακόμη φορά το κράτος αποδεικνύεται πιο αργό και από την ...καθυστέρηση.

- Εκείνος ο Βλάσης της ΝΔ πού είναι ρε μάγκες? Έχει αφήσει πίσω τον επικοινωνιολόγο του και νομίζει ότι του καλύπτει ΟΛΑ τα - επικοινωνιακά - κενά. Ξεχνάει όμως ότι τώρα ο επικοινωνιολόγος έχει να σκεφθεί και τον κουμπάρο του? Τί να  πρωτο - προλάβει να κάνει ο άνθρωπος?

- Μετά την αποτυχία Δελφάκη ( δημοτικές ) ήρθε η αποτυχία με τον Κοκοσιέλη ( επιμελητήριο ) και σε συνδυασμό με τη μη εκλογή Βλάση (εθνικές εκλογές ) ο γνωστός - και ακριβός - επικοινωνιολόγος μετράει τρεις συνεχόμενες ΗΤΤΕΣ! Όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ τον παίρνει και για τέταρτη ήττα διότι η χασούρα - όπως λέει ο λαός - είναι χειρότερη και από το ...θάνατο!. Δύσκολοι καιροί για ...επικοινωνιολόγους παιδιά, πολύ δύσκολοι. Ευτυχώς που υπάρχει και ο παχηλός μισθός Κοτσιάνη ( το μόνο που θυμάμαι ) και ...παρηγοριέται ο ...επικοινωνιολόγος.

- ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ:ισχύει ή όχι η παραίτηση του προέδρου της Αρκαδίας? ...ρωτάνε τα μέλη του Συλλόγου επειδή δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα και ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ. Αν ναι, ποιός εκτελεί χρέη προέδρου?

- Πολύ ωραία παρουσία η Έλλη μας στο χορό του Επιμελητηρίου ( αλλά πάλι τα άκουσε από μερικούς που δεν χρωστάνε να πούνε καλή κουβέντα ). ΟΛΟ το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ήταν εκεί. Μόνο το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ έλλειπε. Δεν πειράζει παιδιά ΕΜΕΙΣ δεν είμαστε για τέτοια. ΑΛΛΩΣΤΕ τις νύχτες με το σκοτάδι εμείς δουλεύουμε. Δίκαια μας αποκαλούν ΑΡΧΟΝΤΕΣ του ...σκότους. Γεια σας...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...