Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η τσίκνα που ένωσε … εχθρούς, η μάζωξη των γιατρών στη Νεστάνη και ο Τατούλης που θα «ντυθεί» Νικολάκου!

Η τσίκνα που ένωσε … εχθρούς, η μάζωξη των γιατρών στη Νεστάνη και ο Τατούλης που θα «ντυθεί» Νικολάκου!

- Παραφάγαμε χθες ή παρατσικνιστήκαμε? Μάλλον το ...δεύτερο. Και του χρόνου παιδιά με περισσότερο κρέας και λιγότερη ΤΣΙΚΝΑ.

- Ξέσπασε ο Δήμαρχος Τρίπολης καταγγέλλοντας την περιφέρεια για τα σκουπίδια. Ο περιφερειάρχης ΜΑΛΛΟΝ θα τα ρίξει πάλι στο Δήμαρχο και ενώ ΑΥΤΟΙ θα τσακώνονται εμείς θα τρώμε τα σκουπίδια στη μούρη! Η υπομονή ΚΥΡΙΟΙ έχει και τα όριά της...

- Ακόμα και ΑΓΩΓΗ είπε ότι θα κάνει προς την Περιφέρεια ο Δήμαρχος για να δοθεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λύση στο πρόβλημα των σκουπιδιών. Το θέμα χοντραίνει και πιστεύω ότι θα έχουμε και πολιτικά ...θύματα. Να μου το θυμηθείτε.

- Σε δύο λέξεις στηρίζεται φέτος το καρναβάλι της Τρίπολης. Στον ΑΥΘΟΡΜΗΤΙΣΜΟ και στον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ! Το είπε χθες ο Κουκάκης σε συνέντευξη και άρεσε πολύ. Τελικά μπορούμε με αυτές τις μαγικές λέξεις όχι μόνο να αποφύγουμε τα περιττά έξοδα αλλά και να ξεφαντώσουμε με την καρδιά μας. Υπό αυτή την έννοια μας αρέσει ΠΟΛΥ το φετινό σύνθημα του καρναβαλιού. Γιατί ΟΧΙ?

- Διαπαραταξιακό τσιμπούσι είχαμε χθες σε κτήμα λίγο έξω από την Τρίπολη λόγω τσικνοπέμπτης. Εκεί ήταν ΟΛΟΙ οι δημοτικοί ...καλοφαγάδες. Η τσίκνα ΕΝΩΝΕΙ ακόμα και ΕΧΘΡΟΥΣ!

- Ρωτάει ένας φίλος τον άλλον: φέτος πού θα πας για διακοπές? Πουθενά,  φέτος μόνο η ΔΕΗ θα κάνει ...διακοπές. Καλόοοοοοοοοο!!!

- Σατυρικό καρναβάλι θα έχουμε και στο ΚΑΚΟΥΡΙ. Στο χωριό των Δημάρχων και των πολιτικών. Ελπίζουμε να δούμε και κανένα σατυρικό στιγμιότυπο και γι αυτούς στο κακουρέικο καρναβάλι. Κάποιοι  θα πρέπει να ντυθούν Κοτσιάνηδες, άλλοι Ροβέρτοι και οι υπόλοιποι Παυλήδες.

- Όλος ο ιατρικός κόσμος της περιοχής ήταν χθες στη Νεστάνη και έτρωγε στην ΤΑΒΕΡΝΑ του Μαργιόλα. Ούτε στη γενική συνέλευση του Ιατρικού Συλλόγου τέτοια συμμετοχή!

- Μιας και ο λόγος για γιατρούς να σας θυμίσουμε ότι οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αρκαδίας στήνουν κάλπη και πάνε για εκλογές. Μέσα στα ονόματα των υποψηφίων είδαμε και το όνομα του Γιώργου Παπασταματάκη που, ως γνωστό, είναι πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας. Και ΕΚΕΙ Γιώργο? ...παντού μέσα είσαι γιατρέ και δεν ξέρω πού το πας. Ίδωμεν...

- Ημέρα της γυναίκας η 8η Μαρτίου και κάθε χρόνο τέτοια μέρα ΡΩΤΑΩ: η γιορτή του έρμου πατέρα ΠΟΤΕ είναι?

- Ματαιώθηκε τελικά το Λαγκαδινό καρναβάλι επειδή η τοπική κοινωνία δεν στήριξε όπως θα έπρεπε το Σύλλογο Νέων που ήθελε να το διοργανώσει. Κρίμα, έτσι οι ΝΕΟΙ του κάθε τόπου απογοητεύονται και νιώθουν ξένοι στο χωριό τους. Μπορεί κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν αλλά η ΖΗΜΙΑ είναι μεγάλη και ΜΗ αναστρέψιμη.

- ΑΠΟΚΡΙΕΣ: Ο Δήμαρχος Τρίπολης θα ντυθεί Τατούλης, ο Τατούλης θα ντυθεί Νικολάκου, ο Τσαμούλος θα ντυθεί Παυλής, ο Τζιούμης θα ντυθεί Κοτσιάνης, ο Λυκουρέντζος θα ντυθεί Υπουργός, το ίδιο θα ντυθεί και ο Οδυσσέας. Ο Ζαχαριάς θα ντυθεί κυβερνητικός Βουλευτής, ο Αλεξανδρής θα ντυθεί  Αντωνία Γιαννούλη, ο Παπαζαχαρίας θα ντυθεί Μπούκλης, ο Πετράκος θα ντυθεί Πέτρος και ο Δράκος θα ντυθεί ...λύκος. Ο Γιαννόπουλος θα ντυθεί Λύτρας, ο Τσιριγώτης Μπούρας, ο Μαρνέρης θα ντυθεί πρόεδρος αναπτυξιακής, ο Σκαντζός θα ντυθεί χαλβάς,  η Ζαμπαθά θα ντυθεί αντιδήμαρχος, ο Μουστόγιαννης θα ντυθεί διευθυντής του ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ, ο Αρτόπουλος θα ντυθεί νονός της νύχτας, ο Ρέππας θα ντυθεί γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και ΤΕΛΟΣ ο Λουκάς θα ντυθεί Μπουντρούκας.

- Όσους μπορέσαμε ΝΤΥΣΑΜΕ. Τους υπόλοιπους από εβδομάδα. Καλές Απόκριες και με πολύ ΧΙΟΥΜΟΡ. Το χρειαζόμαστε ΠΑΙΔΙΑ, χαμογελάτε! ...κάνει τους ΑΛΛΟΥΣ να ανησυχούν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...