Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μυστική συνάντηση, τα ξεχασμένα … χρωστούμενα των εκλογών και το «μυστήριο» πίσω από τη σύνταξη του «Καληνύχτα Αρκαδία»!

Η μυστική συνάντηση, τα ξεχασμένα … χρωστούμενα των εκλογών και το «μυστήριο» πίσω από τη σύνταξη του «Καληνύχτα Αρκαδία»!

- ΧΑΜΟΣ: Σαν τη γάτα με το σκύλο τρώγεται ο Σμυρνιώτης με τον Τατούλη για τα σκουπίδια. Δυο "γάιδαροι" ( δηλ. πολιτικοί ) τσακώνονταν σε ξένο αχυρώνα ( δηλ. χωματερή ). Κόντρες με αποκριάτικο φόντο τα σκουπίδια που πλέον είναι τόσα ΠΟΛΛΑ που κλείνουν τους δρόμους! Ακούει κανένας εισαγγελέας?

- ΛΕΞΕΙΣ: Παιχνίδια με τις λέξεις χωρίς ουσία και χωρίς αποτέλεσμα! Ο Τατούλης αποκάλεσε το Σμυρνιώτη δίγλωσσο και ο Δήμαρχος είπε ότι ο Περιφερειάρχης λέει ασυναρτησίες. Ανωτέρου δαπέδου εκφράσεις από τους τοπικούς μας ΑΡΧΟΝΤΕΣ. Αν αυτοί εκφράζονται έτσι τότε οι απλοί πολίτες ΠΩΣ πρέπει να εκφραστούν γι΄αυτούς? Άστο καλύτερα γιατί τότε θα παρέμβει ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.

- ΕΞΗΓΗΣΗ: Το έχουμε ξαναγράψει αλλά ΕΠΕΙΔΗ κάποιοι συνεχίζουν να ψάχνουν ( και να απειλούν ) για το ποιος γράφει το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ το ξαναδηλώνουμε για τελευταία φορά. Τα σχόλια που διαβάζετε ΕΔΩ είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ομάδας συνεργατών που αποτελούν τα μάτια και τα αυτιά του ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ας πάψουν λοιπόν αυτοί που ενοχλούνται από τα σχόλιά μας να προσωποποιούν τη στήλη  και να ψάχνουν για τους ..ένοχους συντάκτες. Καλύτερα ας κοιτάξουν τη δουλειά τους ( όποια κι αν είναι αυτή ) και αν ευκαιρούν κάποια στιγμή ας κάνουν και την αυτοκριτική τους. Δε βλάπτει...

- ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μετά από 559 ( ! ) παιχνίδια χωρίς ΚΟΚΚΙΝΗ κάρτα ο Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ συνάντησε  προχθές το διαιτητή που του την έβγαλε! Αυτός είναι ο Δελφάκης από την Αρκαδία που του έβγαλε απ΄ευθείας κόκκινη κάρτα στο ματς με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ γιατί ο ΣΑΛΠΙ ...μούντζωσε το βοηθό του! Για όλους τελικά υπάρχει η ...πρώτη φορά. ( ωραίος ο διασώστης - διαιτητής ). Και εις ανώτερα.

- ΔΙΑΦΘΟΡΑ: Στο πρώτο ΘΕΜΑ ( για άλλους ΨΕΜΑ ) διάβασα το άρθρο για τη διαφθορά στην τοπική αυτοδιοίκηση. Μέσα στη λίστα με τους επίορκους υπαλλήλους είδα και έναν από τον τέως Δήμο Κοντοβάζαινας. Έφθασε και στα βουνά της Αρκαδίας η διαφθορά. Μου φαίνεται ότι ήρθε η ώρα να πάρουμε ΟΛΟΙ τα βουνά. Δεν πάει άλλο...

- ΕΞΟΦΛΗΣΗ: Επειδή δεν ξέρουμε πότε και με ποιούς θα γίνουν οι εκλογές ( εθνικές, περιφερειακές, δημοτικές ) καλό θα ήταν οι υποψήφιοι που θέλουν να είναι στο παιχνίδι να στείλουν τους υπευθύνους τους ( αν δεν πάνε οι ίδιοι ) για να τακτοποιήσουν τις ταμειακές ...υποχρεώσεις τους. Ο νοών νοείτω.

- ΚΟΨΙΜΟ:"Λύστε μας τα χέρια" για να μαζέψουμε τα σκουπίδια, έλεγε το πανό του Δήμου Τρίπολης προχθές στη διαμαρτυρία. Ποιός σας τα έχει δέσει ρε παιδιά? Γιάννη ότι δε λύνεται, ...κόβεται!

- ΠΑΡΚΟ: Με περίεργη μυστικότητα και για ολίγους ( και εκλεκτούς ) έγινε η συνάντηση για την πιλοτική λειτουργία κτηνοτροφικού πάρκου στην Αρκαδία! Παιδιά μας πήρανε ...χαμπάρι!

- ΑΠΟΚΡΙΕΣ: οι προτάσεις μας για ντύσιμο τις Απόκριες συνεχίζονται. Ο Μανιατάκος θα ντυθεί ...μπουμπουνιέρα, ο Τριαντάφυλλος μολόχα ( ή πολύτεκνος ), η Γιώτα πράκτορας ( τουριστική ), ο Ρουμελιώτης ψαράς ( αντί για κυνηγός ) και ο Μουστόγιαννης ( εκτός από διευθυντής του ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ) ...επικοινωνιολόγος! Καλή εβδομάδα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...