Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «εξωσχολικοί» του χορού, η … μπουμπουλίνα Εικοσιδέκα και ο Οδυσσέας που δεν «κάθεται στ’ αυγά του»!

Οι «εξωσχολικοί» του χορού, η … μπουμπουλίνα Εικοσιδέκα και ο Οδυσσέας που δεν «κάθεται στ’ αυγά του»!

- ΣΥΣΚΕΨΗ έγινε στο Υπουργείο Περιβάλλοντος για τα σκουπίδια της Τρίπολης. Η είδηση είναι ότι τελικά Πέτρος και Γιάννης κάθισαν στο ίδιο τραπέζι. Αυτή είναι η ...είδηση!

- ΑΠΟΦΑΣΗ για να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση έκτακτης αναμένεται να πάρει ΤΩΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης. Στη Σάμο το νησί κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω πλημμύρας και η Τρίπολη επειδή πλημμύρισε από ...σκουπίδια!

- ΓΙΑΤΙ άραγε το ΥΠΕΚΑ έπρεπε να τραβήξει αυτιά για να προχωρήσουν οι διαδικασίες? Οι τοπικοί μας άρχοντες ΔΕΝ μπορούσαν τόσο καιρό να βρουν άκρη? Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είναι πολύ ...λίγοι.

- ΕΤΟΙΜΟΣ να υπουργοποιηθεί είναι ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Όλα τα κεντρικά ΜΜΕ τον δίνουν στην 5άδα των στελεχών που έχει επιλέξει ο Βενιζέλος για την κυβέρνηση. Δεν το ξανασκέφθεσαι ρε Οδυσσέα ή μάλλον, δεν κάθεσαι καλύτερα στα αυγά σου? Είναι πιο ακίνδυνο.

- ΧΑΜΟΣ έγινε και φέτος στον χορό των κυνηγών. Πολύς κόσμος αλλά πολλοί και οι "εξωσχολικοί". Τελικά αυτός ο χορός θα πρέπει να αλλάξει όνομα, θα πρέπει να ονομαστεί ο χορός των πολιτικών και των δημοσιογράφων. Όλοι αυτοί ήταν περισσότεροι από τους κυνηγούς και το κακό είναι ότι ΑΥΤΟΙ τρώνε τις περισσότερες φορές και τζάμπα εις βάρος των κυνηγών. Πρόεδρε καλές είναι οι δημόσιες σχέσεις αλλά όχι κι έτσι. Μου φαίνεται ότι φέτος το παρακάνατε.

- ΠΡΩΤΗ χρονιά φέτος που ο Τατούλης δεν πήγε στον χορό των ...κυνηγών! Τον κάλυψε όμως ΤΕΛΕΙΑ τόσο ο Ρουμελιώτης όσο και ο Γιαννακούρας. Όλοι δικοί μας είμαστε παιδιά, καλά το πάτε!

- Πάντως, το μόνο που δεν μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο χορός δεν είχε επιτυχία. Πανικός έγινε… Πολύς κόσμος και τρελό κέφι. Το σωστό να λέγεται… Αλλά, το «Καληνύχτα» είναι εδώ για να επισημαίνει και τα καλά και τα … κακά.

- ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ κατά σειρά τρικούβερτο γλέντι τους ετοιμάζουν οι τρίτεκνοι της Τρίπολης. Φέτος ο αποκριάτικος χορός των τριτέκνων θα γίνει το Σάββατο 16/3/13 στην ΠΕΙΝΑΚΟΘΗΚΗ. Με τέτοια ΠΕΙΝΑ που έχει πέσει φέτος οι τρίτεκνοι διαλέξανε το κατάλληλο κέντρο.

- ΠΑΛΙ στο Πλάτωμα βλέπω να πηγαίνουν τα σκουπίδια. Ωχχ, ποιός είδε τον Τσιαμούλο και δεν τον φοβήθηκε. Ο σοφός λαός ξέρετε τί λέει σε αυτές τις περιπτώσεις? ...όποιος κατουράει στη θάλασσα θα το βρει στο αλάτι. Μου φαίνεται ότι ταιριάζει γάντι αυτή η παροιμία στην υπόθεση. Δε συμφωνείτε?

- ΠΕΡΙΕΡΓΗ η υπόθεση στη Μεγαλόπολη με τη σύλληψη δύο δασικών υπαλλήλων που, μετά από καταγγελία κτηνοτρόφου, συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι πέταξαν φόλα σε σκύλο!!! Τα επίσημα στοιχεία όμως, από το Δημόσιο Κτηνιατρείο, διαψεύδουν τον κτηνοτρόφο αφού έδειξαν ότι το ζώο είχε ψοφήσει δύο μέρες νωρίτερα! Ο ιδιώτης κτηνίατρος του κτηνοτρόφου από την άλλη πλευρά δηλώνει ότι ο θάνατος του σκύλου είχε προκληθεί 12 ώρες νωρίτερα!!! Βρωμάει πολύ η υπόθεση και η δικαιοσύνη θα είναι αυτή που θα βγάλει ΤΕΛΙΚΑ τα κάστανα από τη φωτιά.

- ΑΚΟΜΑ συνεχίζονται οι έρευνες για να εντοπιστούν οι συντάκτες του ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ. Παιδιά μην ψάχνετε, απλά κοιτάξτε δίπλα σας και θα βρείτε άκρη. Το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ όπως και το ΚΑΛΗΜΕΡΑ είναι ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ.

- ΑΠΟΚΡΙΕΣ και εμείς συνεχίζουμε να προτείνουμε αποκριάτικες φορεσιές σε ανωνύμους και επωνύμους: ο Παπασταματάκης λοιπόν να ντυθεί εισαγγελέας, η Σιουρούνη Χρυσή Αυγή, ο Λαουδιάς διοικητής στην ΕΛ.ΔΥ. Κύπρου και ο Άρχοντας διοικητής 11ου Σ.Π. Συνεχίζουμε λοιπόν: ο Σαββάκης τσάρος, η Εικοσιδέκα μπουμπουλίνα και ο Κάρλος Καρλής. ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...