Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι «φιλικοί», οι … εχθρικοί, το θέατρο του παραλόγου και ο μανιακός με το δρεπάνι!

Οι «φιλικοί», οι … εχθρικοί, το θέατρο του παραλόγου και ο μανιακός με το δρεπάνι!

- Σαράντα χρόνια πίσω γυρίσαμε προχθές! Κατόπιν ενεργειών του τοπικού Βουλευτή - Υπουργού το θέμα των σκουπιδιών διευθετήθηκε. Ένας νέος Μαυρογιαλούρος επέστρεψε στην Τρίπολη.

- Μεγάλες στιγμές ζήσανε στο Δημοτικό Συμβούλιο! Η ανακοίνωση για το θέμα των σκουπιδιών έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα από την παράταξη του Δημάρχου. Αυτό θα πει ...συσπείρωση. Μου φαίνεται ότι ΟΛΟΙ αυτοί το είχανε ανάγκη. Πρέπει όλες αυτές τις μέρες οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας να είχανε φάει πολύ ...ξύλο.

- Ως ήττα Τατούλη ερμηνεύτηκε από πολλούς η εξέλιξη του ζητήματος των σκουπιδιών. Κάτι μου λέει ότι είχε πέσει σκηνοθεσία για να εκτεθεί ο

...Περιφερειάρχης. Η κόντρα χοντραίνει παιδιά. - Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και τη Νικολάκου που είπε ότι ο Δήμαρχος Τρίπολης δε δείχνει άνθρωπο που να νοιάζεται για τα σκουπίδια! Δεν ξέρω αν ο Σμυρνιώτης νοιάζεται ή όχι αλλά ποιά είναι αυτή κυρία που θα κρίνει τον κάθε τοπικό παράγοντα της Αρκαδίας? Η θεματική αντιπεριφερειάρχης (από τη Μεσσηνία) μου φαίνεται ότι το παράκανε.

Την ώρα που η Ντίνα, για μια ακόμη φορά, έδινε συνέντευξη και θεωρικολογούσε κάποιοι άλλοι παλεύανε να βρούνε λύση. Άσε μας ρε Ντίνα στην φτώχεια μας. Εσύ μας έλειπες ΤΩΡΑ!

- Θέλω να ρωτήσω όλους αυτούς που πανηγυρίζουν με την απόφαση για τη μεταφορά των σκουπιδιών μας στην Αθήνα. Έχετε αναλογιστεί ότι πάλι οι πολίτες αυτής της πόλης θα πληρώσουν το ...μάρμαρο? Όχι γιατί μου φαίνεται ότι θα τρελαθούμε όλοι τελικά. Δεν είμαστε για γέλια αδέλφια, για ...κλάματα είμαστε.

- Και ενώ όλοι οι ΦΙΛΙΚΟΙ ήταν ΕΧΘΡΙΚΟΙ με το Σμυρνιώτη τελικά φύγανε ...δικαιωμένοι αφού ακούσανε ότι το ΠΛΑΤΩΜΑ για το Δήμο σημαίνει μόνο αποκατάσταση! Όλοι πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου ( και οι υπόλοιποι κομπάρσοι ).

- Λέτε ο Λυκουρέντζος στις επόμενες εκλογές να κατέβει για Δήμαρχος Τρίπολης και ο Σμυρνιώτης για ...Περιφερειάρχης Πελοποννήσου? Μη γελάτε, δεν το γράφω τυχαία. ΟΛΑ είναι ΑΝΟΙΧΤΑ εδώ που φθάσαμε. Πέτρο το νου σου, υπάρχει σχέδιο!

- Κύκλοι της περιφέρειας έλεγαν ότι ο Τατούλης δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Μήπως είπε την πρώτη τελευταία ο Πέτρος και δεν το καταλάβαμε? Θα το δούμε στη συνέχεια του ..ΘΡΙΛΕΡ όταν βγει ο ΜΑΝΙΑΚΟΣ με το ...δρεπάνι.

- Αλήθεια η Νικολάκου πριν βγει στην τηλεόραση πηγαίνει πρώτα κομμωτήριο? Δεν εξηγείται αλλιώς, ούτε τρίχα δεν φεύγει στην κάμερα. Με τέτοιο μαλλί άντε να μας πείσει η Ντίνα ότι παλεύει νυχθημερόν για το πρόβλημα των σκουπιδιών της Τρίπολης και της Περιφέρειας. Δε γίνεται έτσι ρε φίλε, δε γίνεται με τίποτα.

- Άκουσα ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η δεύτερη Περιφέρεια της χώρας σε διαφθορά μετά την Περιφέρεια Αττικής! Πάει και αυτή η πρωτιά την χάσαμε. Μάγκες τελικά δεν κάνουμε για τίποτα. Τρέχουμε μόνοι μας και ερχόμαστε ...δεύτεροι.

- Κάποτε στο ΠΑΣΟΚ τρέχανε όλοι για να πάρουν το χρίσμα του υποψηφίου. Τώρα λένε ότι θα τους το στέλνουν με κούριερ στο σπίτι και με χρέωση του κόμματος. Αυτό θα πει ...εκσυγχρονισμός ( στο ΠΑΣΟΚ ). Είδατε πώς αλλάζουν οι καιροί?

- Ο ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας γιατί δεν έβγαλε ανοκοίνωση - καταγγελία για το νέο Πάπα? Το λέω αυτό γιατί οι σύντροφοι δεν αφήνουν να πέσει και τίποτα κάτω. Μήπως δεν πήραν είδηση ότι βγήκε ο ...λευκός καπνός?

- Πολλοί είναι αυτοί που φέτος τις Απόκριες θα ντυθούν Χρυασαυγίτες! Να μου το θυμηθείτε ότι θα γεμίσει η Αρκαδία ...Παναγιώταρους.

- Ρε παιδιά από το πρωί περιμένω να δω να μαζεύουν τα σκουπίδια αλλά τίποτα. Τζάμπα πήγε τόσο χειροκρότημα?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...