Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Καρναβάλι με σκουπιδοπόλεμο, το «λογιστικό λάθος» και η «βρώμικη Δευτέρα»!

Καρναβάλι με σκουπιδοπόλεμο, το «λογιστικό λάθος» και η «βρώμικη Δευτέρα»!

- Τα χειροκροτήματα μας έμειναν μαζί με τα σκουπίδια.

- Όλοι θα πρέπει να πάμε στην Πάτρα, να ανάψουμε ένα κεράκι στον Άγιο Ανδρέα ( το Λυκουρέντζο ). Μεγάλη η χάρη ( που μας έκανε ) του.

- Τελικά σε αυτή την πόλη μια ζωή θα παλεύουμε για το ...αυτονόητο! Χειροκροτάγανε στο Δημοτικό Συμβούλιο γιατί ( ? ) καταφέρανε να βρούνε λύση για τα σκουπίδια! Φανταστείτε τί θα γίνει από τους πανηγυρισμούς ΟΤΑΝ τα μαζέψουν. Χαμός θα γίνει.

- Και μέσα σε όλα αυτά έχουμε και το καρναβάλι. Προτείνω κατά τη διάρκεια της παρέλασης των καρναβαλιστών  φέτος να παίξουμε ...σκουπιδοπόλεμο.

- Λεφτά για καρναβάλια έχουμε αλλά μαθαίνω ότι κάποιες καθαρίστριες του Δήμου παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα απλήρωτες. Άδικο ρε παιδιά, πολύ άδικο.

- Ο πρόεδρος των γιατρών  της Αρκαδίας τα ΄ριξε στον Υπουργό Υγείας λέγοντας: πού ήταν ο Λυκουρέντζος τόσες μέρες για να δώσει λύση, τι περίμενε? Σιγά ρε πρόεδρε μην του ζητήσουμε και το λόγο τώρα. Και εμείς του κάνουμε κριτική ( και μάλιστα σκληρή όταν πρέπει ) αλλά όχι κι έτσι. Οι άλλοι δηλ. τί κάνανε ρε πρόεδρε?

- Στο στόχαστρο των οικονομικών εισαγγελέων μπαίνουν όλοι οι Δήμοι από το 2003! Δε φαντάζομαι να μπαίνουν μέσα στον έλεγχο και οι δημοτικές επιχειρήσεις? Τότε αρκετοί από την Αρκαδία θα μπλέξουν άσχημα. Ειδικά θα μπλέξουν άσχημα ΟΛΟΙ αυτοί που έχουν μπλέξει με τα νερά και τα έχουν κάνει ...μούσκεμα. Ξέρουν αυτοί...

- Μου αρέσει που στην Τρίπολη φτιάξαμε βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων και τα σκουπίδια έχουν φτάσει στον 4ο όροφο του σπιτιού μου! Σίγουρα δεν είναι στραβός ο γιαλός?

- Πρώτη χρονιά φέτος αυτή η πόλη θα γιορτάσει την Καθαρά Δευτέρα τόσο βρώμικα. Μήπως, για να το θυμόμαστε, αυτή τη Δευτέρα θα πρέπει – για ευνόητους λόγους - να την ονομάσουμε Βρώμικη Δευτέρα?

- Πώς τα κατάφερε έτσι ο Νίκος ο Τσαμούλος? Μάζεψε όλους τους ΦΙΛΙΚΟΥΣ για να δημιουργήσει πρόβλημα στο Δήμαρχο και αυτοί στο τέλος τον χειροκροτάγανε! Τί έγινε ΕΚΕΙ ρε παιδιά?

- Και ο Παυλής ευχαρίστησε δημόσια το Λυκουρέντζο. Λέτε να θύμωσε ο Περιφερειάρχης με τις δηλώσεις του Δημήτρη? Δε νομίζω...

- Γιατί οι ΛΟΓΙΣΤΕΣ δεν ενεργοποίησαν αυτόν που στήριξαν για βουλευτή στις τελευταίες εθνικές εκλογές για να βρει λύση στο θέμα των σκουπιδιών? Μάλλον πρόκειται για λογιστικό ΛΑΘΟΣ!

- Γιατί δεν ανακατεύτηκαν καθόλου με το θέμα των σκουπιδιών ο Οδυσσέας και ο Ζαχαριάς? Διότι δεν έγιναν ακόμη Υπουργοί.  ( θα έρθει και η σειρά τους ).

- ΤΕΛΟΣ: καλό τριήμερο και μην ξεχνάτε ΠΟΤΕ: χαμογελάτε, κάνει τους ΑΛΛΟΥΣ να ...ανησυχούν!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...