Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Κώστας που δεν .. τρώγεται με τίποτα, τα κατασκευασμένα σχόλια και οι ακριβές προσκλήσεις!

Ο Κώστας που δεν .. τρώγεται με τίποτα, τα κατασκευασμένα σχόλια και οι ακριβές προσκλήσεις!

- Πάει παιδιά, ΜΠΟΧΑ ( όχι μπόρα ) ήταν και ...πέρασε! Αμ δεν πέρασε ακόμα, τα σκουπίδια είναι ΕΔΩ. Το βιβλίο άνθρωποι και ποντίκια ΤΕΛΙΚΑ πρέπει να το διαβάσουμε όλοι.

- Πάει και το καρναβάλι. Τώρα τί κάνουμε? Α, ξέχασα τώρα θα ασχοληθούμε με Μαλλιαροπούλειο και ...παρέλαση. Έχουμε δουλειές.

- Σταθερή αξία για το καρναβάλι της Τρίπολης η Γιώτα Καμπισιούλη. Όλοι αλλάζουν γύρω της αλλά ΑΥΤΗ παραμένει στο μικρόφωνο ( και όχι μόνο ).

-  Εκτός από παρουσιάστρια η Γιώτα αποτελεί και κινητή ...διαφήμιση! Και ποιός δε διάβασε το traveltripolis πάνω της? ΕΞΥΠΝΟ Θοδωρή, πολύ καλό. Τίνος ιδέα ήταν, θα μας πεις?

- Πολύ Ινδιάνος μας το παίζει τώρα τελευταία ο Μπόζος! Γιατί έτσι Γιάννη?

- Φωνάζουν οι αστυνομικοί για την έλλειψη προσωπικού που παρατηρείται στην Αρκαδία. Το κέντρο μεταναστών της Κορίνθου έχει δώσει επικίνδυνες διαστάσεις στο θέμα. Κάντε κάτι πριν βγουν οι καραμπίνες από τα σεντούκια. Τί??? ...βγήκανε! - Τρία κατασχεμένα αυτοκίνητα κάθονται κάτω από το κτίριο της Αστυνομίας και η Ασφάλεια έχει μόνο ένα για να κάνει δουλειά της! Η γραφειοκρατία να υποθέσω ότι φταίει πάλι? Μάλλον..

- Δεν πρόκειται να είναι Αρκάς ο νέος Διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. Τώρα ...ησύχασα!

- Γιατί, πιστεύετε ότι θα είναι Αρκάς ο Διοικητής της Κορίνθου? Τώρα ...ανησύχησα!

- Χαμογελαστό είδα προχθές τον Κουκάκη. Για το διπλό του Αστέρα στο Περιστέρι ήταν τα χαμόγελα ή για την επιτυχία του καρναβαλιού? ...και για τα δύο μου φαίνεται. Έτσι Σταύρο?

- Ποιοί είναι αυτοί που θέλουν να φάνε τον Ταλούμη? Αυτός παιδιά – σας το λέω - δεν ...τρώγεται με τίποτα. Άδικος κόπος. Παρατάτε τα... ( προσπάθησαν και άλλοι στο παρελθόν και το μόνο που κατάφεραν ήταν να σπάσουν τα μούτρα τους ).

- Χαμός γίνεται με τα εισιτήρια για τη Λυρική σκηνή του Μαλλιαροπουλείου. Τόση ποιότητα στην Τρίπολη δεν τη περίμενα.

- Mητσοτάκη απέκτησαν οι τρίτεκνοι! Κάνανε τον Τριαντάφυλλο επίτιμο πρόεδρο! Τί να πούμε εμείς τώρα, και εις ...ανώτερα? Δεν πάει...

- Από αλλού την περιμέναμε τη συγνώμη από αλλού μας ήρθε. Η Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας τέλεσε τον εσπερινό της ...συγνώμης! Άλλο και πάλι τούτο?

- Δεν θα αφήσει είπε ο Σγουρός να γίνει η Τρίπολη ΝΑΠΟΛΙ!  Καλά είπε, ο Αστέρας είναι πολύ καλύτερη ομάδα.

- Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαικής και ελευθέρας πάλης θα διεξαχθεί στην Τρίπολη. Μόνο για τέτοια - βαρειά - αθλήματα κάνει αυτή η πόλη.

- Ήταν ανάγκη να φτιάξετε τόσο ακριβή πρόσκληση για τα εγκαίνια του Μαλλιαροπουλείου? Εσάς ρωτάω κ. Σαββάκη, ήταν ανάγκη?

- Αναστάτωση επικρατεί και στην τοπική τράπεζα της Κύπρου μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο νησί. Ποιός το περίμενε ρε Νίκο?

- Σε αναμμένα κάρβουνα - κυριολεκτικά - κάθονται οι υπάλληλοι της τράπεζας Κύπρου. Η αγωνία για την επόμενη μέρα πραγματικά ...σκοτώνει.

- Αν υποψιαστώ ότι κάποια blogs αντί να ψάχνουν για νέες ειδήσεις κάθονται και γράφουν ανώνυμα υβριστικά σχόλια κάτω από τις ειδήσεις, που ήδη έχουν ή τους στέλνουν κάποιοι , με στόχο να αποκτήσουν επισκεψιμότητα θα ...πεθάνωωωωωω. Παιδιά ξέρετε εσείς!  Φιλάκια...

- ΤΕΛΟΣ: Αν η Άνοιξη δεν έρθει γρήγορα, τότε επειγόντως πρέπει να την ...κατασκευάσουμε. Ελπίζω να με καταλάβατε. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...