Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι απειλές, ο γιατρός που κλαίει τα (Κυπριακά) λεφτά του και οι απελπισμένοι παραγωγοί…

Οι απειλές, ο γιατρός που κλαίει τα (Κυπριακά) λεφτά του και οι απελπισμένοι παραγωγοί…

- Παλιότερα λέγαμε θα γίνει της Κορέας. Από προχθές λέμε έγινε της ...Κύπρου! Βρε πώς αλλάζουν τα πράγματα?

- Γιατί μόλις ακούω Νικολάκου στην Αρκαδική Τηλεόραση νομίζω ότι ζω σε άλλη χώρα? ...πρέπει να το ψάξω!

- Άπαιχτος τηλεοπτικά είναι και ο Σαββάκης ( ο Αντιδήμαρχος ) ειδικά όταν κάνει αναλύσεις. Τύφλα να ΄χει ο Στουρνάρας.

- Από το Δήμο άκουσα ότι δεν θα δοθούν πουθενά προσκλήσεις για τη Λυρική σκηνή του Μαλλιαροπουλείου! Παιδιά μην ορκίζεστε...

- Αβέβαιο το μέλλον των υπαλλήλων της Τράπεζας Κύπρου. Κρίμα, τα παιδιά στο κατάστημα Τρίπολης είναι πολύ καλοί επαγγελματίες. Σίγουρα δεν θα ..χαθούν.

- Μετά το Λιγνιτόσημο της Μεγαλόπολης έγινε πρόταση από το Λύτρα για Λαδωνόσημο! Η αθάνατη Γορτυνία ...ξαναχτύπησε!

- Αυτό το Λαδωνόσημο μου θυμίζει το γνωστό σε όλους ...γρηγορόσημο. Το μυαλό πάει πρώτα στο λάδι και μετά στο ...Λάδωνα. Έτσι δεν είναι ρε παιδιά?

- Αληθεύει ότι σε εκδήλωση της Περιφέρειας για την προώθηση των Πελοποννησιακών προϊόντων οι διοργανωτές κέρασαν τους καλεσμένους κρασί από την Αργεντινή? Στην υγειά μας...

- Μεγάλη τοπική οινοβιομηχανία χρωστάει  πολλά λεφτά σε αμπελοκαλλιεργητές της Αρκαδίας εδώ και χρόνια. Απελπισμένοι πλέον οι παραγωγοί λένε μεταξύ τους: .. παιδιά," καλά κρασιά"

- Μπορείτε να μου πείτε τί συμβαίνει με τον καιρό? Ούτε η Άνοιξη δεν θέλει να έρθει σε αυτό τον τόπο. Μήπως πρέπει ο εισαγγελέας να δώσει εντολή για ...βίαιη προσαγωγή?

- Πλησιάζει η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και δεν ασχολείται κανείς με τους αλλοδαπούς μαθητές που θα σηκώσουν τις ελληνικές σημαίες? Είδατε τί έκανε η Κύπρος?

- Γιατί μετά από αυτά που συνέβησαν στην Κύπρο νιώθουμε ΟΛΟΙ λίγο καλύτερα? Γιατί είδαμε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Έτσι είναι παιδιά ανεξάρτητα αν δεν το λέμε ή δεν το παραδεχόμαστε.

- Μεγαλοπαράγοντας από την Αρκαδία που επένδυσε πρόσφατα πολλά λεφτά στην Κύπρο νομίζω ότι την πάτησε. Κάνω λάθος γιατρέ μου?

- Καλά κάνουν κάποιοι άλλοι Αρκάδες επιχειρηματίες που έχουν ρίξει τα λεφτά τους στα Βαλκάνια. Περισσότερους Αρκάδες θα βρεις τώρα τελευταία στη Σόφια και το Βουκουρέστι παρά στο Κακούρι και στου Θάνα. Νομίζω?

- Ποιός μεγάλος πολιτικός της Αρκαδίας έφθασε στο σημείο να απειλήσει ΕΥΘΕΩΣ δημοσιογράφους επειδή δεν έλεγαν τα πράγματα έτσι όπως θα ήθελε? Όπως καταλάβατε είναι πολιτικός παλαιάς κοπής και φέρει μεγάλη ευθύνη για το σημερινό κατάντημα της χώρας. Το θράσος τους είναι ...απύθμενο!

- Συγχαρητήρια στον Ειρηναίο για την ίδρυση του Γαλανόλευκου Φάρου στην Αρκαδία. Ραντεβού την Παρασκευή στο ΠΕΡΙΞ για τον αγώνα με τη Βοσνία. Α ρε ΕΘΝΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑ....

- Δηλαδή το καλοκαίρι θα παίζουμε μπάλα για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ? Όνειρο ΖΩ, μη με ξυπνάτε. Α ρε ΑΣΤΕΡΑΡΑΑΑΑΑΑ...

- Βλέπω το καλοκαίρι τα καφέ να βγάζουν όλα τηλεοράσεις για τους αγώνες του Αστέρα. Όσοι πάνε Άστρος για διακοπές μαζί με το αντηλιακό θα πρέπει να πάρουν και το ...τηλεκοντρόλ.

- Τί είπα, διακοπές? Είπαμε φέτος μόνο η ΔΕΗ θα κάνει ...διακοπές. ΤΕΛΟΣ. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...