Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «Μπεντενέος» Φούλοπ, ο … χαμένος Δημήτρης και οι μεγαλοκαρχαρίες που ονειρεύονται σκουπίδια!

Ο «Μπεντενέος» Φούλοπ, ο … χαμένος Δημήτρης και οι μεγαλοκαρχαρίες που ονειρεύονται σκουπίδια!

- Σήμερα ΞΑΝΑταιριάζει το γνωστό σύνθημα "ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ" για την Κύπρο. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε.

- Μόλις μεγαλώσω θέλω να γίνω ...αντιπεριφερειάρχης. Δεν τρέχεις για να εκλεγείς και αν εκλεγείς στη συνέχεια δεν κάνεις απολύτως τίποτα. Το μόνο πρόβλημα είναι να βρεις παράταξη που να έχει μία τουλάχιστον θεματική αντιπεριφερειάρχη σαν τη Ντίνα. Πού να καταθέσω το βιογραφικό μου? 

- Παρέλαση στην Τρίπολη χωρίς Παναγιώταρο δε γίνεται. Γίνεται? ...θα το δούμε σύντομα. Kυριακή ( δηλ. Δευτέρα ) κοντή γιορτή.

- Πολύ δουλειά μαθαίνω ότι έχει πέσει στο κοινωνικό παντοπωλείο της Τρίπολης. Το αφεντικό τρελάθηκε και ...ξεπουλήσανε.

- Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ελευθέρας πάλης που θα γίνει στην Τρίπολη ΔΕΝ θα παλέψει το δίδυμο Σμυρνιώτης - Παυλής. Αυτό μάλιστα, είναι ΕΙΔΗΣΗ.

- Ποιός τυχερός θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου? Δεν θα ήθελα να ήμουνα στην θέση του, καθόλου όμως...

- ΟΛΟΙ την Κυριακή στο γήπεδο του ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΥ. Η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να πάρει το βαθμό που χρειάζεται και να πανηγυρίσει την άνοδο στη Γ εθνική. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

- Γιατί άραγε η Αρκαδική τώρα τελευταία δε δείχνει καθόλου Σμυρνιώτη? Μήπως υπάρχει εντολή από ...άνωθεν?

- Τί σχέση έχει ο τερματοφύλακας Φούλοπ του Αστέρα με τη Σκοπή? Όχι δεν είναι Σκοπιανός απλά μένει στο ...Μπεντένι ( το άλλο όνομα της Σκοπής ). Ωραίος ο Μπεντενέος!

- Εκείνος ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κατίδης της ΑΕΚ, γιατί είπε ότι στην επίμαχη φάση χαιρετούσε τον συμπαίκτη του τον... Παυλή? Έτσι ρε μάγκα χαιρετάνε στο χωριό σου? (  λες ο μικρός να ΄ναι από το Κακούρι? )

- Όσο ήταν ο Τριαντάφυλλος πρόεδρος στους τρίτεκνους αρκετοί ήταν αυτοί που τον είχαν "σχίσει" με την κριτική τους γιατί - όπως έλεγαν - είχε γαντζωθεί στην καρέκλα! Τώρα που αποχώρησε από το Σύλλογο οι ίδιοι ψάχνουν να βρουν γιατί έφυγε! Καταλήξτε ρε παιδιά. Δεν μπορούμε να σας βρούμε με τίποτα. Ούτε σαν επίτιμος δεν θα ησυχάσει ο Γαρύφαλος.

- Ο Βόσνος έχει χαθεί τώρα τελευταία ή μου φαίνεται? ...πάντα χαμένος είναι ο Δημήτρης.

- Επαναλειτουργεί αυτές τις μέρες το Μαλλιαροπούλειο. Το βάψανε κιόλας και έτσι θα το βρούνε φρεσκοβαμμένο οι ΠΑΟΚτζήδες όταν έρθουν  Τρίπολη για τον ημιτελικό του κυπέλλου. Δηλ. τη ...βάψαμε πάλι.

- Αλλοδαποί κλέψανε 200 κιλά λάδι αλλά τους πιάσανε στην Κυνουρία. Τζάμπα το ...λάδωμα.

- Μεγάλο παρασκήνιο παίζεται πίσω από τους κάδους. Μεγαλοκαρχαρίες έχουν βάλει στο μάτι τα σκουπίδια μας! Είναι μεγάλο το ενδιαφέρον και ...πολλά τα λεφτά Άρη!

- Τελικά - επειδή το ψάξαμε - προσκλήσεις για το Μαλλιαροπούλειο δεν δόθηκαν πουθενά ( ούτε στους επισήμους ). Μόνο εισιτήρια δώσανε και αυτά με το σταγονόμετρο. Το χάσαμε το στοίχημα. Μαρίνο είχες δίκιο.

- Σε ποιά πόλη της Ελλάδας ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είναι υπεύθυνος και για τα σκουπίδια? Μα φυσικά στην Τρίπολη! Μόνο εδώ γίνονται αυτά...ΜΟΝΟ ΕΔΩ - ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...