Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γιάννης με τη ντουντούκα, η «ανατροπή» του Οδυσσέα και το … άχτι των κυνηγών!

Ο Γιάννης με τη ντουντούκα, η «ανατροπή» του Οδυσσέα και το … άχτι των κυνηγών!

- ΟΛΑ ΚΑΛΑ και η παρέλαση έγινε χωρίς ...θύματα και το Μαλλιαροπούλειο ξανάνοιξε χωρίς ...προβλήματα. Ζούμε την απόλυτη ΕΥΤΥΧΙΑ!

- ΜΠΡΑΒΟ στον Παναρκαδικό που πραγματικά με τα ψέματα ανέβηκε στη Γ΄εθνική. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα. Αυτή η άνοδος πρέπει να αφιερωθεί από όλους στο Νικόλα το Σχίζα. Το αξίζει...

- Τατούλης και Σμυρνιώτης συναντήθηκαν στο θέατρο αμέσως μετά την παρέλαση. Ο Δήμαρχος ξενάγησε τον Περιφερειάρχη! Τελικά το Μαλλιαροπούλειο ενώνει.

- Εκείνοι οι ΣΥΡΙΖαίοι που έβγαλαν το πανό για την Κύπρο στην παρέλαση, δε φρόντιζαν να είναι πέντε στελέχη δίπλα για να φανεί ότι έγινε μία κίνηση της προκοπής? Πάλι ο Γιάννης με τη ντουντούκα έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά. Οι άλλοι πού ήταν? Μάλλον θα μοιράζανε τις θέσεις που θα πάρουν στη νέα κυβέρνηση. Δεν εξηγείται αλλιώς...

- Μάχη έγινε στον Αγιο - Θόδωρα. Οι κυνηγοί έβγαλαν το άχτι τους στους δίσκους κατά τη διάρκεια των σκοπευτικών αγώνων. Φέτος ο εισαγγελέας δεν έκανε παρέμβαση για την άδεια και όλα εκτυλίχθηκαν ομαλά. Η παράδοση νίκησε - για μια ακόμη φορά - τους νόμους!

- Στην ανατροπή του Πρετεντέρη εμφανίστηκε προχθές ο Οδυσσέας. Αν δεν είχαμε τα γεγονότα στην Κύπρο ίσως και να είχε πάρει χαρτοφυλάκιο ο νεαρός Βουλευτής. Μέχρι να γίνει αυτό όμως υπάρχουν τα κανάλια. Πρέπει να βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο γιατί πολύ εύκολα μπορεί να γίνει η ...ανατροπή στις επιλογές. Ξέρει ο μικρός...

- Ο Τσιριγώτης δήλωσε πως ο Δήμος Μεγαλόπολης είναι πρωταθλητής στη ...διαφθορά! Πόσα πρωταθλήματα θα πάρει φέτος η Αρκαδία?

- Τελικό για το κύπελλο Αρκαδίας έχουμε την Τετάρτη στο γήπεδο του Παναρκαδικού. Ο Παναρκαδικός θα παίξει με το Λεωνίδιο για το τρόπαιο. Μαθαίνω ότι ο αγώνας δεν θα είναι τόσο εύκολος για την ομάδα της Τρίπολης όπως με το Πάμισο της Μεσσήνης. Οι Κυνουριάτες έρχονται ...αποφασισμένοι να πάρουν το Κύπελλο στο Λεωνίδιο. Λες?

- Στη Ρωσία μαζί με τον Περιφερειάρχη πήγε και ο Γιάννης Σταματάκος. Ο εκτελεστικός γραμματέας πάτησε ...κόκκινη πλατεία. Ρε πώς αλλάζουν τα πράγματα. Από τα πεζοδρόμια της Τρίπολης στην πλατεία της Μόσχας. Αυτά είναι ...μεγαλεία!

- Ωραία παρουσία η Πηνελόπη Γαβρά στην τελετή των εγκαινίων του Μαλλιαροπουλείου. Χάθηκαν όμως οι ντόπιοι δημοσιογράφοι για την παρουσίαση? Όχι μόνο όταν τους έχουμε ανάγκη. Έχουμε και ΕΔΩ ωραίες - δημοσιογραφικές - παρουσίες. Δεν έχουμε?

- Γκαντεμιά. Με βαριά ήττα της εθνικής ξεκίνησε η πρώτη συνάντηση του Γαλανόλευκου Φάρου της Αρκαδίας. Παιδιά δεν πειράζει, έχουμε συνηθίσει από ...μπαράζ. Το ΄χουμε σας λέω, μην κολλάτε.

- Δεν ήξερα ότι ο Πέτρος Καλτεζιώτης ξέρει σκοποβολή! Το είδα στον Αγιο - Θόδωρα και έπαθα πλάκα. Άλλο όμως Πέτρο οι δίσκοι και άλλο οι μπεκάτσες. Πεσ΄του ρε Ρουμελιώτη.

- Σε όλα μέσα ο Λυκουρέντζος! Πήγε στον Αγιο - Θόδωρα, πήγε Μαλλιαροπούλειο πήγε και στην παρέλαση. Γεμάτο Αρκαδία το τριήμερο για τον Υπουργό Υγείας. Πότε πάλι θα γίνει αυτό και με ποιά ιδιότητα? Θα δούμε... Αυτά μόνο ο Θεός και ο Πρωθυπουργός τα ξέρει.

- Αν έβλεπε την πόλη με τα σκουπίδια ο Κολοκοτρώνης, τί να έλεγε άραγε? ...στα άρματα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...