Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμαρχος που είναι … κλεισμένος σε «γυάλα», οι άσχετοι της εξέδρας των επισήμων και οι Κολοκοτρωναίοι!

Ο Δήμαρχος που είναι … κλεισμένος σε «γυάλα», οι άσχετοι της εξέδρας των επισήμων και οι Κολοκοτρωναίοι!

- Μήπως είδατε πουθενά Άνοιξη? Ακούγεται ότι φέτος στην Αρκαδία θα έρθει αναδρομικά μαζί με το καλοκαίρι! Δε βγαίνουν όμως οι ημερομηνίες και θα ΄χουμε πρόβλημα. Ρε, πού μπλέξαμε?

- «Βροχή» παραπόνων δέχεται κάθε μέρα το «Καληνύχτα Αρκαδία» από δημότες που προσπαθούν να δουν από κοντά τον Σμυρνιώτη και δεν τα καταφέρνουν. «Φρούριο» το γραφείο υποδοχής του Δημάρχου. Κουνούπι δεν αφήνουν να περάσουν. Έχουν κλείσει σε … γυάλα τον Γιάννη και δεν τον αφήνουν να δει κανέναν! Παιδιά, όλα αυτά μετράνε στον κόσμο ενόψει εκλογών. Μην το ξεχνάτε…

- Τόσα σωματεία έχει η Αρκαδία μόνο η ΑΕΚ Τρίπολης έδωσε συγχαρητήρια στον Παναρκαδικό για την άνοδό του στη Γ΄εθνική. Εμείς θα δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα άλλα αθλητικά σωματεία του Νομού για τη συμπεριφορά τους. Είστε πολύ ωραίοι κύριοι, θερμά συγχαρητήρια!

- Ότι υπάρχει στην Αρκαδία πρέπει να ονομαστεί Θεόδωρος Κολοκοτρώνης! Αυτό προτείνει ο Ζαραφέτας της Πανελλήνιας Ένωσης Αρκάδων. Από το Πανεπιστήμιο μέχρι το Νοσοκομείο και από το Δημαρχείο μέχρι το 11ο Σύνταγμα Πεζικού! Μήπως και όλοι οι Αρκάδες πρέπει να αλλάξουμε τα επίθετά μας  και να ονομαζόμαστε Κολοκοτρωναίοι? Λέω, μήπως?

- Χωρίς σκέπαστρο ήταν φέτος η εξέδρα των επισήμων που στήθηκε για την παρέλαση. Μας τα χάλασε όμως ο καιρός! Δεν ήρθε η βροχή που όλοι περιμέναμε. Θα είχε πολύ γέλιο, δε συμφωνείτε?

- Πολλούς άσχετους είδα να κάθονται και να καμαρώνουν στην ξεσκέπαστη εξέδρα των επισήμων. Μερικοί μάλιστα είχαν πάρει μαζί και τις γυναίκες τους! Τα παιδιά γιατί δεν τα πήραν μαζί?

- Οι ιδιαίτεροι των Υπουργών και των βουλευτών έχουν θέση στην εξέδρα των επισήμων? Ρωτάω τους διοργανωτές - τελετάρχες γιατί είδαμε και τέτοιους να στρογγυλοκάθονται στην εξέδρα. Μα καλά δεν έχουν πάρει χαμπάρι αυτοί οι κύριοι τί συμβαίνει γύρω τους? Μάλλον ...ΟΧΙ!

- Ξέρετε γιατί η τράπεζα Πειραιώς μάζεψε όλες τις κυπριακές προβληματικές τράπεζες? Γιατί τα κάνανε θάλασσα και έπρεπε να ασχοληθεί η τράπεζα που φέρει το όνομα του πρώτου λιμανιού της χώρας για να αποφευχθεί το ναυάγιο. Καθαρά θέμα ...θάλασσας ήταν η απόφαση και  φυσικά θέμα λιμανιού. Φως φανάρι!

- Δηλ. τώρα στην Τρίπολη η Πειραιώς έχει τρία υποκαταστήματα (Πειραιώς, Αγροτική, Κύπρου) σε ακτίνα 100 μέτρων! Η κεντρική πλατεία της πόλης έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο λιμάνι που στα ήρεμα νερά του προσαράζουν όλα τα μαγαζιά - πλοία της Πειραιώς. Μόνο ένας φάρος μας λείπει για το λιμάνι της Τρίπολης και το ...αλμυρό νερό.

- Όλοι ήταν χθες στον τελικό του κυπέλλου Αρκαδίας. Ο Δήμαρχος προσήλθε στο γήπεδο αγκαλιά με το Μανδρώνη. Λέτε να είχαμε καμιά... διαρροή?

- Ο πρώην Δήμαρχος Λεωνιδίου Τσιγκούνης ήταν στους επισήμους του γηπέδου. Αυτόν που δεν είδα ήταν ο νυν Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας! Πού ήταν ο Μαρνέρης? Μάλλον στον ...Πάρνωνα! ( από τώρα? )

- Αληθεύει ότι ο Παυλής καθόταν μαζί με τον Τριαντάφυλλο? Δεν το πιστεύω! Ούτε ο Λουκάς δεν πίστευε στα μάτια του όταν το είδε!!!

- Και ο Μποροβήλος του Αστέρα ήταν εκεί. Θα είναι όμως κοντά στην ομάδα στη Γ΄εθνική? Δύσκολο το βλέπω...

- Αν το Λεωνίδιο έβαζε το πέναλτι, στο Α΄ ημίχρονο ο τελικός θα γινόταν ντέρμπυ. Δεν το έβαλε όμως και το μόνο που περίμεναν οι φίλαθλοι ήταν πότε θα βάλει γκολ ο Παναρκαδικός. Για την ιστορία 2 - 0 το σκορ και ο Παναρκαδικός σήκωσε άξια την κούπα. Πήρε το ...νταμπλ ο Τζήλος!

- ΤΕΛΟΣ: και ζήσανε αυτοί καλά και ο Προύντζος καλύτερα. Και του χρόνου παιδιά...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...