Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι ναύτες της Τρίπολης, το υποβρύχιο έξω από το Μαλλιαροπούλειο και ο … τρόμος της διαθεσιμότητας

Οι ναύτες της Τρίπολης, το υποβρύχιο έξω από το Μαλλιαροπούλειο και ο … τρόμος της διαθεσιμότητας

- Άλλαξε ο Διοικητής στη Μεραρχία της Τρίπολης. Μήπως άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς? Λέω, μήπως? ΠΡΟ - ΣΟ - ΧΗ !!!

- Ωραίος τύπος φαίνεται ότι είναι ο νέος Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής. Εκτός από τυπάκος ακούω ότι είναι και ...μάχιμος. Αυτό φυσικά θα το δούμε τον Ιούλιο, όχι από τώρα κ. Γιόβα!

- Ωραία εικόνα να βλέπεις ναύτες να παρελαύνουν στην Τρίπολη! Είπαμε τα ΄χουμε κάνει όλα θάλασσα σε αυτή την πόλη. Έτσι λοιπόν και υποβρύχιο να δω αύριο έξω από το Μαλλιαροπούλειο δεν θα απορήσω! Τελικά θα μας πει κανείς, τόσο στραβός είναι ο γιαλός?

- Απορία: τον Άκη τον Μπακογιαννάκη, τον παίκτη του Παναρκαδικού, γιατί τον λένε Δήμαρχο? ...ο Κοσκινάς θέλω να μας απαντήσει ως διοίκηση!

- Εκτός από το χαμόγελο του παιδιού ο Τζήλος τώρα έχει και το χαμόγελο του ...Παναρκαδικού! Χαμογελάτε παιδιά είναι μεταδοτικό.

- Προσπάθεια για να βρει επενδυτή η ομάδα του Παναρκαδικού ακούω ότι θα γίνει άμεσα από τοπικούς μεγαλοπαράγοντες. Μόνο έτσι ο ιστορικός Παναρκαδικός θα βρει το δρόμο του στη Γ΄εθνική. Από τους κύκλους αυτούς υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα. Για να δούμε...

- Οι ΟΣΕτζήδες που έχουν μπει στη διαδικασία της διαθεσιμότητας αγωνιούν να πιάσουν δουλειά στις νέες τους υπηρεσίες. Δεν θέλουν ( άλλωστε είναι και κρίμα ) να χάσουν και αυτό το τρένο!

- Το ίδιο και οι πρώην  υπάλληλοι των κρατικών διοδίων της Αρκαδίας που έχουν βγει σε διαθεσιμότητα. Ελπίζουμε και αυτοί σύντομα να περάσουν πάνω από τη ...μπάρα της διαθεσιμότητας!

- Έντονη ανησυχία πάντως υπάρχει στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση για το νέο κύμα κινητικότητας δημοσίων υπαλλήλων που έρχεται. Για κουνηθείτε ρε παιδιά από τη θέση σας, για ...κουνηθείτε λίγο!

- Εκείνος ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος από το Λουτράκι τι έπαθε τελικά και πέταξε το στεφάνι στο μνημείο των ηρώων? Τον βλέπω σύντομα βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Κάποιοι λένε ότι έκανε την ηρωική έξοδο!

- Χαμός έχει γίνει με την προκήρυξη του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών του Δήμου Τρίπολης. Εκεί ζητάνε τρία άτομα που, όπως λένε οι κακές γλώσσες, έχουν ήδη προσληφθεί. Μιλάμε για μεγάλη ...κακοποίηση!

- Μέσα στο 2013 το Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης θα έχει μεταφερθεί στο νέο κτίριο που, όπως δήλωσε ο Μπιστόλας, θα είναι σύντομα  έτοιμο. Παιδιά βαράτε τα ...όργανα!

- Νέα πρόστιμα έπεσαν στη ΔΕΗ για τη ρύπανση της Μεγαλόπολης. Πρέπει να ...ιδρώσανε πολλά αυτιά στην Επιχείρηση! Αυτοί που σίγουρα την πληρώνουν είναι οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου. Γι αυτούς καμία μέριμνα. Μια ζωή τα ίδια και τα ίδια.

-Τελικά, κάποιοι κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Μπορούν να μας πουν αυτοί οι κύριοι θέλουν τελικά να σηκωθούν τα σκουπίδια από τους δρόμους της Τρίπολης ή όχι;  Αν θέλουν, τότε καλό θα ήταν να μην δημιουργούν επεισόδια, σαν τα χθεσινά… Ο νοών νοείτω…

- ΤΕΛΟΣ: Με αφορμή το θάνατο του Μητροπολίτη Αργολίδας θα ήθελα να ρωτήσω κάτι: γιατί ο απλός λαός πεθαίνει ενώ οι Ιεράρχες μας ...κοιμούνται? Μάλλον ο λαός κοιμάται ΟΡΘΙΟΣ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...