Menu
RSS
Τετάρτη, 24/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Ντίνα, το σύνδρομο στέρησης, η κλειστή σύσκεψη και ο Νίκας σε ρόλο … Σταυρίδη!

Η Ντίνα, το σύνδρομο στέρησης, η κλειστή σύσκεψη και ο Νίκας σε ρόλο … Σταυρίδη!

- Με πλήρη μυστικότητα έγινε στην Τρίπολη η σύσκεψη για τα σκουπίδια! Μόνο πλάνα στην αρχή της σύσκεψης επέτρεψαν στους δημοσιογράφους να πάρουν. Μετά έκλεισαν οι πόρτες και τα είπαν μεταξύ τους. Τί είπαν? ... ο Θεός και η ψυχή τους.

- Ανοιχτό άφησαν το ενδεχόμενο να ανοίξει σε δύο μήνες η μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στον Άγιο Κωνσταντίνο! Ο Άγιος ( Κωνσταντίνος ) να βάλει το χέρι του και ο Τατούλης την υπογραφή του. Αμήν και πότε...

- Ήταν και ο Δήμαρχος Κορίνθου ο Πνευματικός εκεί ( χωρίς τον Μπούκουρα της Χρυσής Αυγής ). Ως τί ήταν εκεί ο Αλέξανδρος? ...δεν καταλάβαμε.

- Με μηνύσεις απείλησε ο Σμυρνιώτης τις παλιές διοικήσεις του Δήμου για το χάλι με τα σκουπίδια που έφθασε να έχει σήμερα η Τρίπολη! Για ποιούς χτυπάνε οι καμπάνες?

- Μέχρι να λυθεί το πρόβλημα των σκουπιδιών θα συνεχιστούν οι συσκέψεις, δήλωσε ο Αγγελάκας. Δηλ. ζήσε Μάη μου να φας ...τριφύλλι!

- Την Τρίτη του Πάσχα μεταφέρθηκε η αργία της Πρωτομαγιάς. Τελικά αυτή η ...γιορτή από απεργία έγινε καραμπινάτη αργία! Και η αργία είναι μήτηρ πάσης κακίας παιδιά. Το νου σας!

- 170 χρόνια συμπληρώθηκαν από το θάνατο του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! Ρε πώς περνάει ο καιρός!

- Στα ψιλά πέρασε η υπογραφή που έβαλε ο Δήμαρχος για τη δεύτερη φάση των έργων στην πλατεία Άρεως. Είδατε τί συμβαίνει όταν δεν έχεις Λαγό και Κακλαμάνο στην παράταξή σου? Μόνος του ο Σαμαρτζής, τί να πρωτοκάνει?

- Ανάμεσα σε Τατούλη και Σμυρνιώτη κάθισε ο Αγγελάκας. Γιατί, φοβότανε τίποτα επεισόδια? Υπερβολικός ο Γενικός της Αποκεντρωμένης! Υπερβολικός, συγκεντρωμένος αλλά όχι... αποκεντρωμένος.

- Χάθηκε για μια εβδομάδα από τα κανάλια η Νικολάκου και κάποιοι έπαθαν κιόλας ...σύνδρομο στέρησης! Γιατί άραγε χάθηκε η Ντίνα? Λέτε να έχουμε θέμα?

- Αυτός ο Νίκας ο Δήμαρχος της Καλαμάτας όταν τον βλέπω  μου θυμίζει κάποιον  πρωταγωνιστή από τις παλιές καλές ελληνικές ταινίες. Μήπως τον Σταυρίδη? ...μάλλον αυτόν!

- Βλέπω να πέφτουνε οι ποινές  σύννεφο για τα τραπεζοκαθίσματα στην πλατεία Πετρινού. Βλέπω οι επιχειρηματίες να χτυπάνε πέναλτυ μπροστά στο Μαλλιαροπούλειο. Να μου το θυμηθείτε...

- Άλλος ένας τελικός για τον Αρκαδικό. Παίζει με την Αγία Παρασκευή το Σάββατο έχοντας στόχο να παραμείνει στην Α2 κατηγορία του μπάσκετ. Όλοι στο κλειστό για τον Αρκαδικό!

- Ο Αστέρας πάει πλατεία! Παίζει με τον Πανιώνιο εκτός έδρας και θέλει να κρατηθεί στη 2η θέση. Το ΄χουμε το παιχνιδάκι μάγκες. Στάνταρ διπλό λέμε.

- Ο Παναρκαδικός τελείωσε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κοιμάται πάνω στις δάφνες του κυπέλου Αρκαδίας αλλά και της ανόδου στη Γ΄εθνική. Κοιμάται και η τύχη του δουλεύει.Κάτι ξέρουμε και εμείς οι ..χορεύτριες!

- Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και  να περνάτε καλά. Τα λέμε πάλι από Δευτέρα καθότι πρέπει και εμείς να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Φιλάκια...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...