Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το … λιμάνι της Τρίπολης, οι παρέες του καναλάρχη και η ψυχρή πίσσα του Κάρλου!

Το … λιμάνι της Τρίπολης, οι παρέες του καναλάρχη και η ψυχρή πίσσα του Κάρλου!

- Το πιο ωραίο πρωταπριλιάτικο ψέμα ήταν ότι σήμερα μαζεύτηκαν τα σκουπίδια στην Τρίπολη! Καλό μήνα...

- Ούτε καλό μήνα δεν μπορείς να ευχηθείς πλέον! Νομίζουν ΟΛΟΙ ότι λες ...ψέματα. Τί κακό είναι αυτό?

- Σήμερα - πρωταπριλιά - γιορτάζουν δημοσιογράφοι και πολιτικοί. Χρόνια  πολλά σε όλους. Πολύχρωμοι και πολυσέλιδοι!

- Επτά νέους εξομολογητές έχουμε από προχθές στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Εξομολογούμενους δεν έχουμε, μάς τελείωσαν!

- Σαν τα μανιτάρια ξεπετάγονται τα ενεχυροδανειστήρια στην Τρίπολη. Σε κάθε γωνιά  πλέον υπάρχει και ένα από αυτά. Απ΄ότι μαθαίνω ούτε κηροπήγιο δεν έχει μείνει σε κάποια σπίτια. Τελείωσαν τα χρυσαφικά και  τώρα ξεπουλάνε τα ...ασημικά!

- Οι λακκούβες στην Τρίπολη έχουν γίνει φαράγγια! Πού είναι ο Κάρλος με την ψυχρή πίσσα? Τον περιμένουν στην οδό 28ης Οκτωβρίου. Πού είναι ο ...Κάρλος?

- Την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού που είχε χαθεί στη Δήμητρα Γορτυνίας πριν από 21 χρόνια ξαναέβγαλε στην επικαιρότητα η Νικολούλη! Φως στο τούνελ όμως - δυστυχώς -  δεν είδαμε.

- Μαζί με Άδωνι Γεωργιάδη ήταν χθες το πρωί, στον Παπαδάκη, ο Οδυσσέας. Αυτοί οι δύο, να μου το θυμηθείτε, είναι καθ΄ οδόν για την κυβέρνηση και πάνε ...πακέτο.

- Επειδή προχθές  ο Αρκαδικός έχασε δε σημαίνει ότι η προσπάθεια για την παραμονή δε συνεχίζεται. Απομένουν άλλοι τέσσερις αγώνες τελικοί και η πόλη πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα. Είναι κρίμα αυτή η ομάδα του Αρκαδικού να πέσει κατηγορία.

- Πολλούς καφέδες πίνει γνωστός καναλάρχης στην πλατεία Πετρινού. Πάντα τον βλέπουμε με τα ίδια πρόσωπα! Δεν αλλάζει και λίγο τις παρέες του. Θα του βγει κανένα όνομα και ξέρετε: καλύτερα να του βγει το μάτι παρά το ...όνομα!

- Άφησε το Σμυρνιώτη και τώρα έπιασε το Νίκα ο Τατούλης για τα σκουπίδια. Δε θα γλυτώσει κανένας Δήμαρχος από τον Πέτρο. Είναι αποφασισμένος για όλα.

- Ήταν να μην ανοίξει το στόμα του ο Μαρνέρης της Νότιας Κυνουρίας. Έδωσε συνέντευξη στο ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ και τα είπε ΟΛΑ ο Δήμαρχος. Είναι να μην ξεκινήσει ο Γιάννης...

- Μέσα σε αυτή την κρίση ξεκίνησαν εργασίες για την κατασκευή γηπέδου μπιτς - βόλεϊ στον χώρο του Δημοτικού Σταδίου. Είναι ανάγκη ρε παιδιά τέτοιες ώρες να φέρουμε και λιμάνι στην Τρίπολη? Δε νομίζω...

- Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης θα ελεγχθούν οικονομικά όλοι οι αιρετοί του Δήμου. Τα όργανα άρχισαν να βαράνε και τα πανηγύρια μόλις ξεκίνησαν. Ο σώζων εαυτώ σωθήτω.

- Πολλά τηλεοπτικά αφιερώματα γίνονται τώρα τελευταία στη Γορτυνία. Τυχαία? ... δε νομίζω!

- Με δημοτικούς χορούς και κλαρίνα υποδεχτήκαμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης. Μόνο γουρνοπούλα δεν είχε το γλέντι στο στάδιο.

- Πολλά τα ταλεντάκια στο Μουσικό Σχολείο της Τρίπολης. Η εκδήλωση στον Φιλοτεχνικό ήταν για μερικά από αυτά μια καλή ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Γι΄αυτό γέλαγε ο Μπιστόλας κάτω από τα μουστάκια του!

- Δοκάρι! Το τζόκερ έπεσε λίγα χλμ μακριά από την Τρίπολη, στο Ναύπλιο και έδωσε σε ένα υπερτυχερό περίπου 2 εκ. ευρώ! Αυτός τυχαίνει να είναι 60 ετών και Δημοτικός Σύμβουλος. Αυτή είναι τύχη ...παραθαλάσσια.

- Καλό το ψέμα για την αποχώρηση Τατούλη από την πολιτική αλλά δεν έπιασε. Φεύγει ΤΩΡΑ ο Πέτρος?

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: καινούργια εκδοτική κίνηση είναι στα σκαριά και αυτό δεν είναι ΨΕΜΑ είναι ...θέμα! Καλό μήνα σε όλους...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...