Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι εργατοπατέρες, ο κόσμος που δεν χορταίνει με τουριστική προβολή και οι μπούκλες του … Μπούκλη!

Οι εργατοπατέρες, ο κόσμος που δεν χορταίνει με τουριστική προβολή και οι μπούκλες του … Μπούκλη!

- Ο Απρίλης είναι ΕΔΩ ( όπως και τα σκουπίδια ). Για δες καιρό που διάλεξε ( ο Δήμαρχος ) να τα πάρει ( τα σκουπίδια ). Τώρα που ανθίζουν τα κλαριά και βγάζει η γη χορτάρι!

- Ανθυπαστυνόμος της τοπικής Αστυνομίας ξάφριζε λεφτά της Υπηρεσίας και των συναδέλφων του. Καλά έκανε, πού να βγει πέρα ο άνθρωπος με το μισθό του?

- Κατά την Τρίπολη μαθαίνω ότι έρχονται οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ( Τί Τρίπολη, τί Τρίκαλα? ) Λέτε να είχαν ζητήσει μετάταξη και δεν τους την ενέκριναν? Μάλλον γι αυτό έρχονται μόνοι τους!

- Το πρωταπριλιάτικο ψέμα του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ήταν ότι τα σκουπίδια έφαγαν τον Ταλούμη ( καλό ). Η αλήθεια είναι ότι τα σκουπίδια δεν έφαγαν ( ακόμη τουλάχιστον τον Ταλούμη ) αλλά εμάς μας έφαγε η ..βρώμα ( μακάρι αυτό να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα ).

- Τα μαχαίρια βγήκαν στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας. Το ΠΑΜΕ τα έβαλε με όλους και με ΟΛΑ. ΠΑΜΕ γι΄ άλλα τώρα. Μπρουμά και Αλεξανδρή κράτα γερά. Μπόρα είναι θα περάσει!

- Εκεί στην τρικομματική συγκυβέρνηση του Εργατικού Κέντρου δεν υπάρχει ΔΗΜΑΡ αλλά υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ. Τα καλά και ...συμφέροντα ενώνουν τους τοπικούς εργατοπατέρες μας. Αυτή η τρικομματική συνεργασία, που λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στον τόπο μας, δεν ενοχλεί καθόλου την αξιωματική αντιπολίτευση. Είστε πολύ ΩΡΑΙΟΙ κύριοι! ( που λέει και ο Ζουγανέλης στη διαφήμιση )

- Κάγκελα παντού! Ακόμα και στις παιδικές χαρές της Τρίπολης. Ήθελα να ΄ξερα τί θα γίνει αν σημειωθεί κανένα ατύχημα σε παιδί που καβαλάει τα κάγκελα για να μπει μέσα στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην οδό Θεοκρίτου. Τί θα πουν τότε οι υπεύθυνοι?

- Μη μας πουν ότι η συγκεκριμένη νέα παιδική χαρά παραμένει κλειστή για λόγους ασφαλείας ή επειδή δεν είναι έτοιμη ακόμα για παράδοση ΓΙΑΤΙ αυτές που λειτουργούν στην υπόλοιπη πόλη σίγουρα δεν είναι και τόσο ασφαλείς για τα παιδιά. Γιατί δεν ανοίγουν τις πόρτες?  ...μάλλον για να κοπεί πρώτα η κορδέλα!

- Αφιερωμένο το τραγούδι στον πρώην εκπρόσωπο των  οικολόγων Μπούκλη της Περιφέρειας που στηρίζει σθεναρά το έργο της Νέας Πελοποννήσου. Απολύομαι ψαρούκλες ( δηλ. οικολόγοι ) τα μαλλιά μου κάνω ...μπούκλες!

- Κάνανε γενική συνέλευση οι πολύτεκνοι της Αρκαδίας αλλά δεν είδα και πολύ κόσμο! Μόνο στα τρόφιμα δε λείπει κανείς. Όταν πρόκειται για συνέλευση δεν πατάει ...κανένας. Κρίμα δεν είναι?

- Έτσι γίνεται και στους τρίτεκνους. Το σύλλογο τον θυμούνται μόνο όταν υπάρχει ανάγκη. Δεν είναι έτσι κύριοι, υπάρχουν και υποχρεώσεις ΟΧΙ μόνο δικαιώματα.

- Μίλησε και πάλι η Ντίνα! Την ημέρα συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου η θεματική Αντιπεριφερειάρχης έκανε δηλώσεις - και πάλι - για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας. Έτσι ντε...

- Εκτός από την τουριστική - και προσωπική - προβολή έχει να μας πει τίποτα άλλο η Νικολάκου? Πεινάει ο κόσμος κ. Ντίνα και μόνο με προβολή δε γίνεται τίποτα. Γίνεται?

- Εν τω μεταξύ την Παρασκευή στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας - μεταξύ άλλων - υπάρχει θέμα για μια ακόμα συμμετοχή σε τουριστική έκθεση ( στην Πάτρα ) καθώς και πληρωμή για καταχώρηση διαφήμισης της Περιφέρειας στο τουριστικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ και ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. Ωραία!!!

- ΟΛΑ τα ΜΜΕ που χαρακτήρισαν τον Υπουργό Υγείας ως λυτρωτή της πόλης στο θέμα των σκουπιδιών, τί έχουν να πουν ΤΩΡΑ? Ακόμα τα βουνά με τα σκουπίδια είναι στους δρόμους της πόλης μας και οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν επικίνδυνα.

- Μόνο τα χειροκροτήματα στο Δημοτικό Συμβούλιο μας έμειναν και οι ευχαριστίες προς τον Υπουργό! Και φυσικά μας έμειναν και τα ...σκουπίδια. Χειροκροτήστε τους...

- Τη δύναμη της - τηλεοπτικής - εικόνας χρησιμοποίησε ο Παπασταματάκης για να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και τους υπευθύνους στο θέμα των σκουπιδιών τονίζοντας τους κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Γάτα ο γιατρός, το πάει καλά με τα ΜΜΕ. Μήπως πλησιάζουν εκλογές γιατρέ μου?

- Ξέρετε γιατί όλοι οι δημοτικοί μας άρχοντες ήταν παρόντες στα εγκαίνια του πανελλήνιου πρωταθλήματος ελληνορωμαϊκής πάλης που έγινε στην Τρίπολη? Για να μάθουν καμιά λαβή. Σίγουρα και σύντομα θα την χρειαστούν. Μάθε τέχνη και άστηνε...

- ΤΕΛΟΣ: τώρα που έφτιαξε ο καιρός και χρειαζόμαστε ψύξη  ( και μετά από 26 ολόκληρα χρόνια ) λειτούργησε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η θέρμανση στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης! Αυτό μάλιστα είναι ΕΙΔΗΣΗ. Πάμε καλά μην κολώνεται. Κάλιο αργά παρά ΠΟΤΕ. Κλείστε το ...ίδρωσα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...