Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο «Σέρλοκ Χόλμς» του Δήμου Τρίπολης, η ημερίδα για τη … φρενίτιδα και τα αυτοκίνητα των αντιδημάρχων!

Ο «Σέρλοκ Χόλμς» του Δήμου Τρίπολης, η ημερίδα για τη … φρενίτιδα και τα αυτοκίνητα των αντιδημάρχων!

- Σέρλοκ Χόλμς μπήκε στο Δήμο Τρίπολης! Ψάχνει να βρει τον ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ της ωρολογιακής βόμβας των σκουπιδιών!!! Δεν τα λέω εγώ αυτά, ο Σαββάκης τα λέει και μάλιστα εγγράφως ( στην εισήγησή του ) προς τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής. Τεράστιος ο Σάββας.

- Κάθε αντιδήμαρχος ( πρώην και νυν ) έχει και το δικό του κρατικό αυτοκίνητο στο Δήμο Τρίπολης! Μα καλά, εκείνη η επιτροπή ελέγχου κρατικών οχημάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης θα λειτουργήσει τελικά? Γενικέ μου κάνε κάτι γιατί το κακό έχει παραγίνει και το φαινόμενο αυτό αποτελεί ( ειδικά αυτό τον καιρό ) πρόκληση.

- Νομικά θα κινηθεί ο Δήμος Τρίπολης για να αποδώσει ευθύνες σε παλιότερες διοικήσεις και να αξιώσει επιστροφή των χρημάτων που δαπάνησε τον τελευταίο καιρό για τα σκουπίδια. Δηλ. θα ψάξει να βρει ψύλλους στα άχυρα. Δεν ξέρεις μπορεί και να βρει. Ξέρετε πόσοι ψύλλοι ( λόγω σκουπιδιών ) έχουν εγκατασταθεί μόνιμα πλέον στην πόλη?

- Με 20 ευρώ μπορείτε να πάτε από την Καλαμάτα στο Μιλάνο! Η πρώτη πτήση έγινε προχθές και ολοκληρώθηκε επιτυχώς φέρνοντας 76 επιβάτες στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Το δρομολόγιο μάθαμε θα γίνεται 2 φορές την εβδομάδα. Τα βλέπετε εσείς που φωνάζετε για τις κινήσεις τουριστικής προβολής της Νικολάκου? Τα βλέπετε κ. Πατσαρίνο?

- Μπουλντόζες έχουν μπει και δουλεύουν στα πάρκα της πόλης. Τη μπουλντόζα ( όπως και τη μπετονιέρα ) μην την κατηγοράς, αυτή σου δίνει για να φας. Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

- Τόσο σημαντικό είναι το έργο ύδρευσης Σκοπής - Μερκοβουνίου που βγήκαν Τασιγιαννάκης και Κατσίρης για να το διαφημίσουν στην τηλεόραση? Μήπως αυτή η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης ( απομάκρυνση του αμίαντου ) έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολύ καιρό? Μήπως κύριοι πανηγυρίζουμε για το αυτονόητο? Λέω τώρα εγώ, ΜΗΠΩΣ?

- Και η υπομονή έχει τα όριά της αλλά και αυτή εξαντλήθηκε. Τα βουνά από τα σκουπίδια δεν μας αφήνουν να δούμε την Άνοιξη! Πότε θα ξεκινήσει ρε παιδιά αυτή η περιβόητη ( και πολυδιαφημισμένη ) μεταφορά των σκουπιδιών στην Φυλή? Πότε γ - - ώ τη φυλή μου?

- Πλησιάζει η επέτειος της 21ης Απριλίου. Λέτε η Χρυσή Αυγή να ετοιμάζει τίποτα ...εκδηλώσεις στην πόλη μας για την επανάσταση των συνταγματαρχών? Λέτε να ξαναδούμε το ...ΠΟΥΛΙ?

- Ημερίδα έγινε στην Τρίπολη για την φλεβίτιδα, για την ...φρενίτιδα ΠΟΤΕ θα γίνει?

- Απολογισμός πεπραγμένων θα γίνει στις 12 Απριλίου στο Δήμο Γορτυνίας. Μαθαίνω ότι ο Γιαννόπουλος θα δεχθεί πυρά από εχθρούς αλλά και από ...φίλους. Γιάννη το νου σου, στην έχουνε στημένη!

- Την ώρα που τα αεροπλάνα κατεβαίνουν στην Καλαμάτα με τουρίστες, η πόλη της Τρίπολης κρατάει κλειστή τη μύτη της από τη βρώμα των σκουπιδιών. Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου θα ασχοληθεί κανένας και με την Τρίπολη? Ντίνα μη γελάς σε παρακαλώ και μη ξεχνάς ότι ο Περιφερειάρχης είναι Αρκάς. Άντε μπράβο, εσύ καλά το πας με την Καλαμάτα αλλά ΕΔΩ είναι ΤΡΙΠΟΛΗ. Μην το ξεχνάς...

- Xαιρετίσματα ( που λέει ο λόγος δηλ. ) μας στέλνει ο Τριπολιτσιώτης τερματοφύλακας του Πανιωνίου Νίκος Γιαννακόπουλος μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αστέρα. Με τόσα που έχει ακούσει αυτό το παιδί από την Τρίπολη και πάλι καλά που μας στέλνει ΜΟΝΟ χαιρετίσματα. Νίκο προχώρα σεμνά και ταπεινά και το μέλλον  ΣΙΓΟΥΡΑ σου ανήκει.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...