Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Βόλεϊ» με τις μηνύσεις, η «σχολή Κοτσιάνη», το μοναδικό «λουκ» της Μαρίας και το … τέρας του ΠΑΣΟΚ!

«Βόλεϊ» με τις μηνύσεις, η «σχολή Κοτσιάνη», το μοναδικό «λουκ» της Μαρίας και το … τέρας του ΠΑΣΟΚ!

- Παίζουν βόλεϊ με τις μηνύσεις στο Δήμο Τρίπολης! Ο Σαββάκης θα κάνει μήνυση στις παλιότερες διοικήσεις για το θέμα των σκουπιδιών ( για να βρει τον κατασκευαστή της βόμβας ) ενώ ο Κακλαμάνος έκανε  ήδη μήνυση στο Δήμαρχο επειδή τον συκοφαντεί δυσφημιστικά για τα σκουπίδια! Με τα σκουπίδια θα ασχοληθεί κανείς?

- Και να σκεφθεί κανείς ότι τα δύο παραπάνω στελέχη ( Σαββάκης και Κακλαμάνος ) κάποτε ανήκαν στην ίδια παράταξη. Έχουν και οι δύο θητεύσει στη μεγάλη του Κοτσιάνη σχολή. Και μάλιστα ως πρωτοκλασάτα στελέχη με τετραετείς αντιδημαρχίες. Ο πρώτος ως τοπικός τσάρος της οικονομίας και ο δεύτερος ως υπεύθυνος για την καθαριότητα του Δήμου με αυξημένες αρμοδιότητες! Αυτοί που κάποτε κυβερνούσαν μαζί αυτή την πόλη τώρα άρχισαν τις μηνύσεις για να βρούνε τους ...ενόχους! Άντε ρε...

- Την ίδια ώρα η παράταξη Δελφάκη το μόνο που έχει να πει για το θέμα είναι ότι η γριά ..χτενίζεται! Πότε άραγε οι υπεύθυνοι αυτής της πόλης θα σταματήσουν να ασχολούνται με τρίχες?

-  Από την άλλη πλευρά ο Σμυρνιώτης τρίβει τα χέρια του δηλώνοντας στα ΜΜΕ ότι από μέρα σε μέρα τα σκουπίδια θα μαζευτούν! Μας δουλεύουν ΟΛΟΙ ψιλό γαζί και εμείς απλά παρακολουθούμε τις εξελίξεις από τον καναπέ μας! Μήπως ξέρετε ότι τα σκουπίδια φτάσανε στο μπαλκόνι σας?

- Σε ποιά τοπική Νομαρχιακή κόμματος έχουν μαζευτεί όλοι οι συνταξιούχοι της ΔΕΗ και κάνουν κριτική για όλους και για όλα? Κυρίαρχο θέμα μαθαίνουμε ότι είναι το κόψιμο των συντάξεών τους ( μάλλον  από 2500 χιλιάδες ευρώ σε ...2000! )
- Κάποιοι τέτοιοι κύριοι ετοιμάζονται πυρετωδώς να κυβερνήσουν την χώρα και δηλώνουν εξοργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί! Αλήθεια, ακόμα οι ΔΕΗτζήδες παίρνουν τζάμπα ρεύμα από την Επιχείρηση?

- Η ωραία Αθηνά Δρέττα του ΠΑΣΟΚ έρχεται την Τρίτη στην Τρίπολη για να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση. Μαζί με την ωραία δεν φαντάζομαι να έρθει και το ...τέρας!

- Εκείνο το 11ο Σύνταγμα Πεζικού μπορείτε να μου πείτε τί σχέση έχει με το Αργυρόκαστρο? Αν δεν έχει σχέση γιατί στα επίσημα έγγραφα ο Διοικητής το αναγράφει με αυτή την επωνυμία? Χάθηκε το Σύνταγμα της Τρίπολης να αναφέρεται με το όνομα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη? Ελπίζω να συμφωνεί μαζί μας ο Ζαραφέτας. Έτσι πρόεδρε? ( άκου Αργυρόκαστρο! )

- Τοποτηρητής στη Μητρόπολη Αργολίδας ορίστηκε ο δικός μας Αλέξανδρος μετά την  ...κοίμηση του τοπικού Μητροπολίτη. Επειδή ουδέν μονιμότερον του προσωρινού μήπως η Μητρόπολη πρέπει να μετονομαστεί ως Μαντινείας Κυνουρίας και Αργολίδας? Δε φαντάζομαι να ΄χει πρόβλημα ο Ιεράρχης μας..

- Αυτό που τρελαίνει πολύ κόσμο είναι ο λαιμοδέτης της Εικοσιδέκα! Το λουκ αυτής της γυναίκας είναι το κάτι άλλο. Ειδικά όταν βγαίνει στην τηλεόραση καλύπτει ακόμα και τη Ντίνα της Περιφέρειας.

- Πολλά μαγιό πουλήθηκαν τώρα τελευταία στην Τρίπολη. Ετοιμάζονται όλοι για το γήπεδο μπιτς - βόλεϊ του Σταδίου! Σιγά παιδιά όλοι θα παίξουμε ( όταν σταματήσει να βρέχει ) στην άμμο. Σειρά προτεραιότητας μάθαμε ότι  θα κρατάει η Ζαμπαθά! 

- Γιαννακούρα είδατε πουθενά στον ορίζοντα? Μόνο στους ( αρκαδικούς ) ...ορίζοντες!

- Ο Τατούλης ετοιμάζεται να πάει στο Δημοτικό Συμβούλιο Νότιας Κυνουρίας! Πώς και έτσι? Από τώρα άρχισαν οι περιοδείες?

- Με τον κυπελλούχο Λακωνίας θα παίξει την Τετάρτη ( 10/4/13 ) ο Παναρκαδικός για το κύπελλο ερασιτεχνών Ελλάδας. Θέλουμε τα κύπελλα στην Τρίπολη ( ...και από τον Αστέρα και από τον Παναρκαδικό ). Διώχτε τα σκουπίδια να βάλουμε τις ...κούπες. Κύ - πελάααααα!!!

- Η ομάδα της Ξάνθης ήρθε στην Τρίπολη για να παίξει με τον Αστέρα. Τζάμπα τα χιλιόμετρα κάνανε. Πετύχανε τον Τσιώλη θυμωμένο από την ήττα στη Νέα Σμύρνη και οι ακρίτες θα πληρώσουνε τη νύφη. Βλέπω over με 4 έως 6 γκολ!

- Φίλοι μην ξεχνάτε και τον Αρκαδικό. Η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να μείνει στην κατηγορία. Κύριοι της διοίκησης μην αφήνετε τα πράγματα στην τύχη τους γιατί  στο τέλος θα την πατήσετε. Δεν βλέπω κινήσεις. Το νου σας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...