Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η μεγάλη του … Κοτσιάνη σχολή, το αρκαδικό ...ασθενές φύλλο και η «λάμψη» του Δημαρχείου!

Η μεγάλη του … Κοτσιάνη σχολή, το αρκαδικό ...ασθενές φύλλο και η «λάμψη» του Δημαρχείου!

- Σκουπίδια παντού, καλή εβδομάδα σε όλους! Ήθελα να ΄ξερα αν τα μαζέψουν απ΄τους δρόμους, τί θα κάνουμε? Πώς θα μπορέσουμε να ...λειτουργήσουμε. Το έχετε σκεφθεί?

- Αν τα σκουπίδια μαζεύονται με το ρυθμό της Παρασκευής τότε θα απαλλαγούμε από αυτά το Πάσχα του 2015! Δηλ. θα πρέπει να αναστηθεί ο Χριστός τρεις φορές. Μέχρι τότε εμείς θα παραμένουμε σταυρωμένοι. Αληθώς?

- Διάβασα στα παραπολιτικά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Τρίπολης. Αυτές οι εκλογές απ΄ότι φαίνεται  θα έχουν τη δικιά τους ...λάμψη!

- Τελικά πολιτική και θέατρο χρειάζονται υποκριτικές ικανότητες και η Αντωνία διαθέτει όλα τα απαραίτητα τυπικά προσόντα. Όλοι θεατές στο θέατρο του ...παραλόγου!

- Όπως και ΄ναι πάντως αυτές οι εκλογές είναι ωραίο που θα έχουν άρωμα γυναίκας. Άσε που αν καταφέρει να εκλεγεί Δήμαρχος η Αντωνία τότε θα είναι η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος στην ιστορία της Τρίπολης. Καλόοοοοοοοο!

- Μην ξεχνάτε ότι και η Αντωνία Γιαννούλη ανήκει στη μεγάλη του Κοτσιάνη σχολή.Πάρτε το χαμπάρι, πίσω από το παρελθόν αλλά και από το μέλλον αυτής της πόλης βρίσκεται ο μέγας Αλέξανδρος!

- Άρωμα γυναίκας και στο ΠΑΣΟΚ. 'Ερχεται αύριο στον Αι Γιώργη η ωραία Αθηνά Δρέττα για να μιλήσει στα πράσινα στελέχη για τη συγκρότηση των  οργάνων τους. Άρχισαν τα όργανα...

- Νέα τέλη ( αποχέτευσης ) και μάλιστα αναδρομικά θα επιβληθούν στους ιδιοκτήτες ακινήτων στο Αρκαδικό χωριό με απόφαση του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Δηλ. κι άλλο χαράτσι? Δεν έχουν τέλος τα ...τέλη.

- Μόνιμος - ουδέν μονιμότερον του προσωρινού - κάτοικος Τρίπολης δηλώνει πλέον ο Σάκης Τσιώλης. Η ανανέωση της συνεργασίας του προπονητή με τον Αστέρα - για άλλα δύο χρόνια - ανακοινώθηκε αμέσως μετά την ήττα από την Ξάνθη!

- Χάθηκε ρε παιδιά η ανακοίνωση της διοίκησης, για την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή, να γινόταν μετά από μια νίκη της ομάδας? Έτσι όπως έγινε ήταν σα να του είπαν: μπράβο Σάκη που έχασες! Κάνω λάθος?

- Μήπως πάλι οι διοικούντες του Αστέρα ήθελαν να προλάβουν κάτι? Άκουσα ότι ο Σάκης είχε έτοιμες τις βαλίτσες για τον Παναθηναϊκό. Αν είναι έτσι αλλάζουν τα πράγματα.

- Πάντως αν έρθει καμιά ήττα από τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο τότε αλλάζουν πάλι τα σενάρια. Γι΄αυτό Σάκη μην αδειάζεις τις βαλίτσες από τώρα. Δεν ξέρεις τι γίνεται.

- Οι γυναίκες του Αρκαδικού παλεύουν για την άνοδο ενώ οι άνδρες παλεύουν για την παραμονή! Γυαλιά βάζει στους άνδρες το αρκαδικό ...ασθενές φύλλο!

- Μόνος του κράτησε το παιχνίδι ο τερματοφύλακας Γιαννακόπουλος με τον Παναθηναϊκό. Έβγαζε μάτια ο μικρός του Πανιωνίου. Μήπως ήρθε η ώρα για μεταγραφή?

- Πεύκα στο Πάπαρη φύτευε προχθές ο Δήμαρχος Τρίπολης. Είδατε ενδιαφέρον για το περιβάλλον? Εκεί πεύκα εδώ χαιρέτα μου τον ...πλάτανο!

- Μια βροχή είπαμε ότι θα μας σώσει αλλά έριξε ...χαλάζι! Είναι αυτό που λένε στην αναβροχιά καλό είναι και το χαλάζι. Ούτε ο καιρός δε μας θέλει, όλα για το Σμυρνιώτη δουλεύουνε!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...