Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η αποκάλυψη του «Καληνύχτα Αρκαδία» για τον επιχειρηματία και τη γραμματέα που τού «αλάφρωσε» τον τραπεζικό του λογαριασμό!

Η αποκάλυψη του «Καληνύχτα Αρκαδία» για τον επιχειρηματία και τη γραμματέα που τού «αλάφρωσε» τον τραπεζικό του λογαριασμό!

- Είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης εδώ και μήνες αλλά στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης χθες το καταλάβανε! Πάλι καλά ... ( κάλιο αργά παρά ποτέ )

- Γεμίσαμε ζώα σε αυτή την πόλη. Μετά τα ποντίκια - λόγω σκουπιδιών - εμφανίστηκαν λαγοί και ...κότες. Τελικά γίναμε ένας απέραντος ζωολογικός κήπος. Μπέεεεεεε

- Βάλανε τον Κάμαρη υπεύθυνο για τη Δημοτική Αστυνομία. Τώρα ...ησύχασα! Εγέρθητι...

- Και το ωραίο είναι ότι - σύμφωνα με τη σχετική απόφαση - αν ο Κάμαρης για κάποιο λόγο δηλώσει κώλυμα θα τον αναπληρώνει ο ...Δήμαρχος! Τί έγινε ρε παιδιά? Ποιός κυβερνά τελικά αυτή την πόλη?

- Ερώτηση: αν η Χρυσή Αυγή κατεβάσει στην Τρίπολη δημοτικό συνδυασμό με ποιόν θα κατέβει ο Ηλίας? Δε λέτε μήπως είναι και υποψήφιος Δήμαρχος! Μη γελάτε καθόλου...

- Η μόδα των μηνύσεων μεταξύ δημοτικών αρχόντων επεκτάθηκε και στη Μεγαλόπολη. Η πλειοψηφία θα μηνύσει τον αρχηγό της μειοψηφίας Σπύρο Τσιριγώτη για συκοφαντική δυσφήμιση! Παιδιά ήρεμα...

- Χωρίς να μιλήσουν για λεφτά - είπε ο Τσιώλης - έκλεισε η συνεργασία με τον Αστέρα για άλλα δύο χρόνια. Αυτό αν θέλουμε - δεν - το πιστεύουμε. Εσείς?

- Χαμός γίνεται στις Κολλίνες με το νερό. Όλοι τά ΄χουνε με την φάρμα και βλέπω - αν δε ληφθούν άμεσα μέτρα - το καλοκαίρι οι Κολλινιάτες να γίνουν από δυο χωριά χωριάτες. Δυστυχώς το πετρέλαιο δεν πίνεται!

- Μάνα είναι μόνο μία αλλά και το σανατόριο της μάνας στα Μαγούλιανα ένα είναι. Κάνε κάτι Δήμαρχε Γορτυνίας γιατί δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτό που δεν πάει καλά τελευταία στη Γορτυνία.

- Συμφωνούμε με την άποψη του ΠΑΜΕ που λέει ότι η πρωτομαγιά δεν θα έπρεπε να μεταφερθεί. Είναι μέρα τιμής και δεν θα πρέπει να σβηστεί. Είναι κρίμα, το σωστό όχι μόνο να λέγεται αλλά και να ..γράφεται.

- Γραφεία στην Τρίπολη ανοίγει η κίνηση δανειοληπτών. Πού θα βρει λεφτά? Μάλλον θα πάρει δάνειο!

- Το άνοιγμα του Πλατώματος επανέφερε ως πρόταση ο Δελφάκης για να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα των σκουπιδιών. Ποιός είδε τον Τσαμούλο και δεν τον φοβήθηκε!

- Ο Τάσος ο Παπαζαχαρίας ποιόν αποκάλεσε λαγό χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο? Εγώ το μόνο Λαγό που ξέρω στο Δ.Σ. είναι ο Γιώργος, ο πρώην Αντιδήμαρχος. Δε φαντάζομαι να εννοούσε αυτόν ο Τάσος.

- Μόλις άκουσε γνωστός ντόπιος παράγοντας του ΣΥΡΙΖΑ ότι  η Μάργκαρετ Θάτσερ πέθανε, έγραψε στο facebook: προς τιμήν της σιδηράς κυρίας να ιδιωτικοποιήσουμε την κηδεία της! Με τί ασχολούνται οι άνθρωποι...

- Δεν πήγαινε εκδρομή το σχολείο του και ένας πιτσιρικάς από την Τρίπολη πήρε τηλέφωνο για βόμβα από το κινητό του! Τον τσίμπησαν οι Αρχές και τώρα τρέχει ( και δεν προλαβαίνει ) μαζί με τους γονείς του. Για την ιστορία η εκδρομή δεν έγινε ποτέ. Τζάμπα το τηλέφωνο και η ...χρέωση!

- Μπλεξίματα έχει γνωστός - παντρεμένος - επιχειρηματίας με την πρώην γραμματέα του! Τα λεφτά που σήκωσε από το λογαριασμό του - χωρίς αυτός να το γνωρίζει - ισχυρίζεται ότι τα δικαιούται λόγω των  - όχι επαγγελματικών - υπηρεσιών που του προσέφερε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η γραμματέας μάλιστα προσκόμισε και φωτογραφικό υλικό για να αποδείξει του λόγου το αληθές! Κόκαλο μείνανε όλοι.

- Αυτά για σήμερα.  Α Ρ Κ Α Δ Ι Α    Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α  γι αύριο!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...