Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ενωτικό μήνυμα της Αθηνάς που … έβγαζε μάτι, τα κλάματα στην οικονομική επιτροπή και οι φωνές του Πέτρου!

Το ενωτικό μήνυμα της Αθηνάς που … έβγαζε μάτι, τα κλάματα στην οικονομική επιτροπή και οι φωνές του Πέτρου!

- Ομάδα επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης ψάχνει για κοπανατζήδες σε δημόσιες υπηρεσίες της Αρκαδίας για να τους καταγράψει. Δεν καταγράφουν καλύτερα αυτούς που πάνε κανονικά στη δουλειά τους, θα είναι πιο εύκολη η καταγραφή!

- Ένταση είχαμε στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου μεταξύ Νικολάκου και Βαλασόπουλου. Ήταν τόσο μεγάλη η ένταση που είχαμε και ...κλάματα! Αν δεν ερχόταν ο Πέτρος στην επιτροπή ακόμα θα μαλώνανε οι πρωταγωνιστές.

- Πόλεμος ανακοινώσεων ξέσπασε μεταξύ Σμυρνιώτη και Παυλή! Δε μας φτάνανε τα σκουπίδια τώρα έχουμε και επιστολές. Παράλληλα η ...ηχορύπανση έχει φτάσει στο κόκκινο. Τελικά αυτή η πόλη θέλει γενική  επισκευή και ...πέταμα.

- Το μαρτύριο της σταγόνας βιώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι της χώρας σχετικά με τις επικείμενες απολύσεις που απαιτεί η τρόικα. Προχθές άκουσα έναν να λέει στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης: ΄δεν αντέχω άλλο, απολύστε με να ηρεμήσω...΄

- Έκλεψε τις εντυπώσεις η Αθηνά Δρέττα του ΠΑΣΟΚ που ήρθε προχθές στην Τρίπολη και μίλησε στον Αι Γιώργη. Παρά την ηλικία της ήταν φρέσκια, ετοιμόλογη και κυρίως ... ενωτική. Τί άλλο θέλετε ρε σύντροφοι?

- ΄΄Με μεγάλη χαρά περιμένω από τον Μπούρα να μου κάνει μήνυση΄ δήλωσε ο Σπύρος Τσιριγώτης μετά την απόφαση της πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου να κινηθεί εναντίον του για το δημοσίευμα της διαφθοράς. Για κοίτα χαρές στη Μεγαλόπολη!

- Μήνυση θα κάνει και η Περιφέρεια - έτσι τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί η Νικολάκου - στους Ράδιο Αρβύλα του Αντένα! Ο δρόμος της Λακωνίας που πληρώθηκε, παραδόθηκε και ποτέ δεν έγινε ( ! ) αποτέλεσε σκετσάκι ακόμα και στη σατυρική εκπομπή του αθηναϊκού καναλιού. Μυθική έχει γίνει η Πελοπόννησος!

- Μετά τις τελευταίες δηλώσεις Δελφάκη για το Πλάτωμα αποκλείστηκε πλήρως το ενδεχόμενο εκλογικής δημοτικής συνεργασίας ( όχι ότι υπήρχε και ποτέ ) του Νίκου με το Νίκο Τσαμούλο. Χορεύοντας με τους ...Νίκους.

- Έχω την αίσθηση ότι ο Κυνηγετικός Σύλλογος Τρίπολης οδεύει προς εκλογές αυτό το διάστημα αλλά δεν έχω δει συνεντεύξεις στην τοπική τηλεόραση. Αν είχαν οι κυνηγοί τίποτα αγώνες στον κάμπο της Νεστάνης τότε ο πρόεδρος θα είχε βγει σε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για να τους διαφημίσει.

- Κάποια χρονιά, υπεύθυνος των παιδικών κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος ήταν ο γιατρός - δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σαμαρτζής. Μετά την ανεξαρτητοποίηση του Σαμαρτζή από την παράταξη του Δημάρχου να υποθέσω ότι αυτή συνεργασία δε θα συνεχιστεί? Αν δε συνεχιστεί ποιός θα πάρει τη θέση του? Μαθαίνω ότι το πρόσωπο αυτό θα είναι μεγάλη έκπληξη!

- Ηλεκτρονική διακυβέρνηση στη Γορτυνία! Ο Γιαννόπουλος σαν Δήμαρχος καθιερώνει το e - banking για τους κατοίκους του Δήμου του. Έχει σκεφθεί άραγε ο Δήμαρχος ότι το ποσοστό που θα μπορεί να κάνει χρήση θα είναι από μικρό έως ...ελάχιστο? Δε μαζεύονται έτσι σταυροί Γιάννη. Κάπως έτσι την πάτησε και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου που ήθελε να εκσυγχρονίσει το ΠΑΣΟΚ. Δε θυμάστε το www.pasok.gr? Πού είναι ο Γιώργος Γιάννη?

- ΟΛΟΙ το Σάββατο στο κλειστό του Δημοτικού Σταδίου ( 5μμ ) για να υποστηρίξουμε την προσπάθεια του ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ για να παραμείνει στην κατηγορία. Παίζει με το Ηράκλειο και ο αγώνας είναι τελικός για την ομάδα μας. Ραντεβού ΕΚΕΙ

- Αγώνας βγαλμένος από τα παλιά θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του Παναρκαδικού στα πλαίσια του κυπέλου ερασιτεχνών Ελλάδος. Ο Παναρκαδικός θα αντιμετωπίσει τον Παναργειακό σε αγώνα νοκ - άουτ. Ακούγεται ότι πολλοί Αργίτες θα ανέβουν στην Τρίπολη για τον αγώνα και ο Σχίζας δηλώνει έτοιμος. Εσείς?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...