Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι επίορκοι της Αρκαδίας, η βρεγμένη σανίδα και τα κουνούπια – «φάντομ» στην Τρίπολη!

Οι επίορκοι της Αρκαδίας, η βρεγμένη σανίδα και τα κουνούπια – «φάντομ» στην Τρίπολη!

- Είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εσείς καταλάβατε τίποτα?

- Θέμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΛΦΑ  γίναμε με τα σκουπίδια. Αυτή είναι προβολή εν όψει Πάσχα!

- Το θέμα των σκουπιδιών της Τρίπολης πήγε στη Βουλή από το Βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα. Αυτό θα πει συμπαράσταση πατριώτες!

- Για πόλεμο πρέπει να ετοιμάζεται ο Σμυρνιώτης και γι αυτό συναντήθηκε με το Δντή του Πολεμικού Μουσείου της Αθήνας. Καλυφθείτε μη φάμε καμιά ...αδέσποτη!

- Ποδηλατάδα θα γίνει στην Τρίπολη την ερχόμενη Τετάρτη γιατί ( με τα σκουπίδια ) μας έχουν κάνει τη ζωή ...ποδήλατο! Παιδιά προσοχή στις λακκούβες, θα χαθεί κανένας άνθρωπος.

- Με σανίδες προσπαθούν να κρατήσουν σε μερικές γειτονιές τα σκουπίδια στα πεζοδρόμια για να μην κλείσουν οι δρόμοι. Βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται μερικοί  σε αυτή την πόλη, λέω εγώ.

- Έμπλεξε με το σκάνδαλο με τις αξονικές τομογραφίες ο Λυκουρέντζος. Κάνε μου και μένα μπάρμπα ( μία αξονική ) ήταν το σύστημα. Γι αυτό φθάσαμε μέχρι εδώ. Και μη χειρότερα...

- Επίορκους υπαλλήλους έχουμε στην Αρκαδία? Αν έχουμε λέει!!! Τώρα που πιάσανε δουλειά τα πειθαρχικά συμβούλια έχουμε να δούμε πολλά - γνωστά - ονόματα στη λίστα των ...επιόρκων.

- Δεν υπάρχει πάρκινγκ για ποδήλατα στην πλατεία Πετρινού! Γι αυτό παρκάρουν μόνο ...αυτοκίνητα?

- Ο εκδότης της εφημερίδας ΓΟΡΤΥΝΙΑ Κώστας Καλύβας εξελέγη πρόεδρος στην Ένωση Δημοσιογράφων Ιδιοκτητών Περιοδικού Τύπου! Δημοσιογράφων ή ιδιοκτητών, δεν κατάλαβα?

- Με το Μεσολόγγι θα αδελφοποιηθεί η Τρίπολη στις 26 Απριλίου! Για δες καιρό που διάλεξε...

- Ιερή πόλη το Μεσολόγγι, βρωμερή πόλη η Τρίπολη. Χαίρε ω χαίρε ελευθεριά.

- Ξεκίνησε η  προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο στην Αρκαδία. Ζήτω που ...καήκαμε!

- Κλειστή παραμένει η οδός Γρηγόρη Λαμπράκη στην Τρίπολη. Όταν θα ανοίξει θα είναι μονόδρομος και για να φθάσεις στην Αθήνα θα πηγαίνεις μέσω ...Μονεμβασιάς! Καλό ταξίδι...

- Μόνο έτσι θα μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε τη Μυθική Πελοπόννησο του Πέτρου. Και μετά μου λέτε ότι Τατούλης και Σμυρνιώτης τα ΄χουν σπάσει. Άσε ρε..

- Εκείνο το φεστιβάλ των γερμανόφωνων ταινιών που γίνεται στην Τρίπολη, ήταν ανάγκη? Λάθος χρόνος μου φαίνεται επελέγη από τους διοργανωτές, αλλά μπορεί να κάνω και ...λάθος.

- Από 19 έως 21 Απριλίου θα γίνει στη Στεμνίτσα ανοιξιάτικη έκθεση κοσμημάτων από τους μαθητές της Σχολής. Όταν λέτε ...ανοιξιάτικη, τί ακριβώς εννοείται ρε παιδιά?

- Άνοιξε - επιτέλους - η παιδική χαρά στην οδό Θεοκρίτου! Έπρεπε όμως να προηγηθεί το ρεπορτάζ του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ για να ανοίξει. Μπράβο μας!

- Διαδικτυακή ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή έκαναν προχθές οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης. Κάνανε δηλ. πράξη την θεωρία που μάθανε. Αφιερώσεις κάνανε?

- Στο Χαριλάου με τον Άρη παίζει την Κυριακή ο Αστέρας Τρίπολης. Βλέπω να το παίρνει το παιχνιδάκι ο Θεός του πολέμου για τί αλλιώς θα ΄χουμε ...πόλεμο!

- Εδώ πήρε το παιχνιδάκι η Ξάνθη μέσα στην Τρίπολη και μπήκε ξαφνικά στο παιχνίδι των πλέι - οφ, δεν θα το πάρει ο Άρης που καίγεται και μάλιστα μέσα στο σπίτι του? Πολλές ευαισθησίες έχει τώρα τελευταία η ομάδα μας στη Βόρεια Ελλάδα.

- Μην ξεχνιόσαστε το Σάββατο ο Αρκαδικός μας χρειάζεται όλους στο Στάδιο. Έρχεται το Ηράκλειο στην πόλη μας και πρέπει να πάμε για την  ...υποδοχή!

- ΤΕΛΟΣ: καλά να περνάτε και να προσέχετε τους εαυτούς σας. Κυκλοφορούν στην πόλη κάτι κουνούπια ...φάντομ. Το νου σας!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...