Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το … παζάρι του πεζόδρομου, η πλατεία του καφέ και το δώρο του Πάσχα που έγινε … ανάμνηση!

Το … παζάρι του πεζόδρομου, η πλατεία του καφέ και το δώρο του Πάσχα που έγινε … ανάμνηση!

-  Α ρε Αστέρα! Πεντάρα από τον Άρη, τρίτη συνεχόμενη ήττα  και έπεται ...συνέχεια. Μας τα χάλασες όλα στο τέλος. Μόνο αν έρθει στην Τρίπολη το κύπελλο Ελλάδας θα ηρεμήσουμε πλέον. Κύ - πε - λοοοοο!

- Όσα γκολ έφαγε σε έναν αγώνα ( 5 από τον Άρη ) τα είχε φάει συνολικά όλη την χρονιά. Γιατί ρε Σάκη? Πού είχε πάει η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος? Στη Θεσσαλονίκη πάντως δεν ήτανε.

- Επειδή αυτές τις μέρες το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης θα λάβει αποφάσεις για την πλατεία Πετρινού καλό θα είναι να θυμίσουμε στους τοπικούς μας άρχοντες ότι η πλατεία είναι και για τους πολίτες. Δεν είναι μόνο των εμπόρων και των επιχειρηματιών. Μην καταντήσει η πλατεία ένα απέραντο καφέ!

- Δε φαντάζομαι να γεμίσει η πλατεία Πετρινού τραπεζοκαθίσματα. Καλό θα ήταν και αυτοί που ήδη έχουν ξεφύγει να συμμαζευτούν. Ξέρουν αυτοί.

- Εκείνες οι απαράδεκτες παράγκες που έχουν στηθεί έξω από τα καφέ του πεζόδρομου της Δεληγιάννη θα ξηλωθούν τώρα που ανοίγει ο καιρός? Παζάρι στην Αίγυπτο θυμίζει ο πεζόδρομος. Μήπως θα πρέπει να ασχοληθούν τα αρμόδια δημοτικά όργανα?

- Κινηματογραφική λέσχη δημιούργησαν οι ταχυδρομικοί υπάλληλοι της Αρκαδίας. Είμαστε σίγουροι πως η πρώτη ταινία που θα δουν θα είναι: "ο ταχυδρόμος χτυπάει πάντα δυο φορές"

- Μόνο επείγοντα περιστατικά θα δέχεται την Τετάρτη το Παναρκαδικό Νοσοκομείο. Προσέξτε μην αρρωστήσετε γιατί τη βάψατε!

- Ξύπνησε μνήμες με το βιβλίο " απέναντι όχθη"  ο Φίλιππος Φραγκούλης. Μας θύμισε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε στο Λούσιο ποταμό πριν από έξι χρόνια. Η περιγραφή του επιζήσαντα Φίλιππου συγκλόνισε όλους αυτούς που βρέθηκαν στην παρουσίαση του βιβλίου του.

- Μετά από 6 χρόνια έχουν άραγε ληφθεί μέτρα για να μην ξαναζήσουμε τραγωδίες στο Λούσιο? Δε νομίζω...

- Βρέθηκε εργολάβος που θα μαζέψει τα σκουπίδια μας και μετά από τη διαδικασία δημοπράτησης, που έγινε προχθές στο Δημαρχείο, αναλαμβάνει έργο. Θα τον αφήσουν οι γνωστοί - άγνωστοι να κάνει δουλειά ή θα τρέχουμε πάλι στα δικαστήρια για τις μηνύσεις?

- Αυτό το Πάσχα σας θυμίζουμε ότι είναι το πρώτο που οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν θα πάρουν δώρο! Έχουν να κλάψουν πολλά βαφτιστήρια στην Αρκαδία και όχι μόνο.( Και μανούλες θα κλάψουνε... )

- Το Λεβίδι είχε την τιμητική του την περασμένη Κυριακή. Παρελάσεις, φαγοπότια και πολλοί επίσημοι. Αν ζούσε ο Στριφτόμπολας θα κούναγε το κεφάλι του βλέποντας όλους αυτούς που κάθονταν στην εξέδρα των επισήμων και καμάρωναν.

- Στο Δημοτικό Στάδιο δεν υπάρχουν υπάλληλοι για καθαριότητα? Οι εξέδρες είναι γεμάτες σκουπίδια και το θέαμα πάει σετ με τη γενικότερη εικόνα της πόλης μας. Πταίσματα είναι φυσικά αυτά με τα υπόλοιπα τραγικά  που συμβαίνουν στους δρόμους της πόλης.

- Μην ανησυχείτε, ο Δήμαρχος ξανά - δήλωσε ότι τα σκουπίδια θα μαζευτούν. Πότε όμως δε μας είπε! Μας είπε?

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...