Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το «γλέντι» του Τάκη, η … λατρεία του Πετράν, οι σικέ κόντρες και η εξήγηση του Λεωνίδα!

Το «γλέντι» του Τάκη, η … λατρεία του Πετράν, οι σικέ κόντρες και η εξήγηση του Λεωνίδα!

Δεν ξέρω αν ακυρωθούν οι τελευταίες αποφάσεις για τις αναγκαστικές απαλλοτριώσεις. Αυτό που ξέρω είναι ότι μετά από κάθε περιφερειακό συμβούλιο, ο Γατσόπουλος … γλεντάει. Κάθε συνεδρίαση και κάθε απόφαση κι ένα … γλέντι.

Έξι έφτασαν οι υποψηφιότητες για τον Δήμο Γορτυνίας. Είναι σίγουρο ότι όλοι θα φτάσουν μέχρι την κάλπη;

Έναν υποψήφιο σύμβουλο του Νίκα ο Πέτρος τον … αγαπάει πάρα πολύ. Τα «καλύτερα» λόγια λέει παντού για εκείνον. Πότε θα ανοίξει το στόμα του; Δεν πιστεύω ότι θα .. κρατηθεί για πολύ. (Όχι, δεν είναι ο … θαλασσινός που πάει το μυαλό σας, άλλος είναι).

Πολλές κόντρες στην πολιτική πιάτσα της Τρίπολης είναι fake. Σικέ. Θέατρο κανονικό. Μην «τσιμπάτε»…

Εμφανίστηκε ο Ρέππας στο Ναύπλιο και είπε ότι είναι διαθέσιμος για υποψηφιότητα σε όποια θέση κρίνει το ΚΙΝΑΛ. Για υποψήφιος ετοιμάζεται και ο Ροβέρτος. Ανανέωση στο … φουλ!

Άλλη μία επιτυχία του Πετράν η αποκατάσταση στο «Πλάτωμα» (θέμα για το οποίο περιέργως δεν μιλάει σχεδόν κανείς…). Ήταν τόσο μεγάλη η επιτυχία της αποκατάστασης που έρχεται ο Ρουσιάς του ΣΥΡΙΖΑ να ενεργοποιήσει το Φιλόδημο μπας και προχωρήσει αυτό το έργο, σε μία χωματερή που έχει κλείσει εδώ και περίπου 10 χρόνια.

Γυναίκα αναζητούν στη ΝΔ από τη στιγμή που «κόπηκε» (σύμφωνα με όσα είπε η Σπυράκη) η Εύη από το βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Το πιο πιθανό είναι να προέλθει από τη Γορτυνία (και μην σκέφτεστε αμέσως την Πηνελόπη).

Στις 5 Μαρτίου 2019, γράφαμε εδώ στο «Καληνύχτα Αρκαδία»: «Η Φώφη σήκωσε η ίδια το τηλέφωνο και άρχισε να βάζει τάξη στην Πελοπόννησο. Όταν θα διαβάσετε τα ονόματα που θα ανακοινωθούν από τη Λακωνία, θα καταλάβετε τι εννοώ …»

Σήμερα, 14 Μαρτίου 2019, ο Μπουντρούκας ανακοίνωσε ΟΛΟ το ψηφοδέλτιο του στη Λακωνία. Προσέξτε, όχι κάποια ονόματα. Ολόκληρο το ψηφοδέλτιο. Έχει ένα συμβολισμό αυτή η κίνηση. Όχι απλά, «έκλεισε» κάποιες .. τρύπες στη Λακωνία. Έκλεισε όλο το ψηφοδέλτιο και μάλιστα έχοντας μέσα κάποια πολύ δυνατά χαρτιά – ονόματα. Όσοι ξέρουν από Λακωνία, καταλαβαίνουν …

Η αλήθεια είναι ότι στον ΚΙΝΑΛ φοβόντουσαν τι στάση θα κρατήσει ο Γρηγοράκος. Είχαν επιφυλάξεις. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, υπήρχε γκρίνια … Εκ του αποτελέσματος όμως, αποδείχθηκε ο Λεωνίδας ξηγήθηκε ωραία και έβαλε πλάτη για να φτιαχτεί ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο στη Λακωνία. Με γιατρούς, εκπαιδευτικούς, στρατιωτικούς κι άλλους υποψήφιους από πολλά επαγγέλματα.

Το θέμα πλέον για το ΚΙΝΑΛ είναι άλλο. Ο Γρηγοράκος έκανε το καθήκον του. Θα πράξουν το ίδιο και οι άλλοι ισχυροί «παίκτες» του κόμματος στην Πελοπόννησο; Θα βάλουν δηλαδή το κόμμα ή την … πάρτη τους πάνω απ’ όλα;

Και κάτι τελευταίο ως .. .τροφή για σκέψη: Ο Καμπόσος έφερε Ρουβά και βούλιαξε το Άργος (που άλλες χρονιές δεν θα πήγαινε κανείς από την Τρίπολη, για παράδειγμα) κι εμείς εδώ συζητάμε για το αν θα κάνουμε ή όχι καρναβάλι! Ας γυρίσουμε πλευρό, να συνεχίσουμε τον ύπνο μας …

5 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 05:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρουσσιας ο επόμενος βουλευτής αρκαδιας με τον ΣΥΡΙΖΑ!!!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 22:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Όντος το ζόρι που τραβάει είναι μεγάλο για το Ρουσιά. Ο φθόνος του δεν κρύβετα!.
    Ο Ρουσιάς θα είναι ο επόμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία και τον στενοχωρεί!

  • Έλεος 2
    Έλεος 2 Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Χαχαχ κλαίω... Μιλάμε τραβάς ζόρι με τον Ρουσιά!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 11:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μήπως μας πρήξατε με το Ρουσσιά........Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτός ο κύριος δεν νομιμοποιείται να ανακοινώνει έργα και χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου .........μέσω facebook......αλλά και τα ειδησεογραφικά site να τα υιοθετούν !

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα...γυρνα πλευρο εσυ....μη ξυπνας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...