Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι ανίερες συμμαχίες, το «πάρτυ των λύκων» και αυτοί που … βγάζουν σπυράκια με την κριτική του «Καληνύχτα»!

Οι ανίερες συμμαχίες, το «πάρτυ των λύκων» και αυτοί που … βγάζουν σπυράκια με την κριτική του «Καληνύχτα»!

- Η μάχη της Γορτυνίας συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Ο Παρασκευάς κατήγγειλε προεκλογικές "ανίερες συμμαχίες" μεταξύ Γιαννόπουλου και Αποσκίτη. Λίγο αργά δεν το θυμήθηκε ο Παρασκευάς?

- Αν πάλι η καταγγελία του Παρασκευά είναι προεκλογική κίνηση -  ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών - δε συμφωνείτε ότι  είναι λίγο πρόωρη? Νωρίς είναι βρε Παρασκευά μου, δεν είναι? Θα καείς...

- Άκου "κάλπικος" Δήμαρχος ο Γιαννόπουλος! Οι δεκάρες όμως δεν ήταν κάλπικες.

- Η εαρινή εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου της Τρίπολης μου θύμισε την εαρινή σύναξη των ...αγροφυλάκων! Τί το θέλανε το ...εαρινή?

- Τώρα που ο κόσμος δεν έχει να φάει κάποιοι κάνουν εκδηλώσεις για τη διατροφή στην Τρίπολη! Ρε εσείς, μας δουλεύετε?

- "Δεν είμαστε διεφθαρμένοι" φωνάζουν οι Δήμαρχοι της Πελοποννήσου. Είναι όμως πολύ αργά για ...δάκρυα. ( βλέπε Παπαγεωργόπουλος )

- Οι Δήμαρχοι - όπως και οι πολιτικοί μας - την έχουν πατήσει όπως ο βοσκός με το λύκο. Τόσα χρόνια μας λέγανε ψέματα και τώρα - που ίσως κάποιοι να 'χουν δίκιο - δεν τους πιστεύει κανένας και οι λύκοι κάνουν πάρτυ!

- Σχολές γονέων θα λειτουργήσουν σε Τρίπολη και Μεγαλόπολη. Σε λίγο οι γονείς θα κάθονται στα θρανία και τα παιδιά θα πηγαίνουν για ...δουλειά! Θυμηθείτε το...

- Σε άλλη μία έκθεση τουρισμού συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στην έκθεση νέων και  (...ειδικών μορφών ) που έγινε στην Πάτρα. Μην ανησυχείτε, η Ντίνα ήταν ΕΚΕΙ. ( λείπει ο ...Απρίλης? )

- Εκδήλωση για το ΕΣΠΑ θα κάνει το Επιμελητήριο στο χωριό Παλούμπα της Γορτυνίας. Ο Μπουντρούκας κάνει πολλά "ανοίγματα" τελευταία και κάποιοι έχουν αρχίσει να ...ανησυχούν! ( από τώρα? )

- Φωτιά είναι τα πρόστιμα για παραβάσεις του κώδικα οδικής κυκλοφορίας! Αυτό δε σημαίνει ότι η αρμοδιότητα των ελέγχων πέρασε στην Πυροσβεστική. Τουλάχιστον όχι ακόμα…

- Μάθαμε ότι στα κέντρα υγείας της Αρκαδίας θα γίνουν μετρήσεις μνήμης ( ! ) για το γενικό πληθυσμό του Νομού μας. Κανένας - σίγουρα -  δε θα θυμάται τίποτα.

- Πολλά καμένα χωριά της Αρκαδίας χρειάζονται δενδροφύτευση. Το Πάπαρη μπορεί να είναι ένα από τα καμένα χωριά αλλά δεν είναι και το κέντρο του κόσμου! Ή μήπως είναι και δεν το ξέρουμε?

- Η Τετάρτη 17/4/13 είναι η Μεγάλη Τετάρτη του Αρκαδικού ποδοσφαίρου. Ο Αστέρας παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για την ημιτελική φάση του Κυπέλου Ελλάδας ενώ ο Παναρκαδικός παίζει στην Τρίπολη με τον Παναργειακό για την πρόκριση στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας. Δεν είναι  λοιπόν μεγάλη αυτή η Τετάρτη?

- Μπορεί ένα τοπικό ...ίδρυμα να έχει αναλάβει εργολαβικά ( και επ΄ αμοιβή ειδικού υπαλλήλου ) την επικοινωνία μεγαλο - παράγοντα του Νομού μας? ( αν μπορεί λέει? ) Όλα γίνονται σε αυτό τον τόπο και κανένας δεν παίρνει χαμπάρι τίποτα!

- Μη νομίζουν μερικοί ότι δε γνωρίζουμε πώς παίζεται το παιχνίδι. Αν θέλουν πάντως "πόλεμο" - και συνεχίζουν να προκαλούν - θα αναγκαστούμε να ανοίξουμε τον φάκελό τους και όποιον πάρει ο ...χάρος.

- Πολλά τηλέφωνα δέχεται τώρα τελευταία το ΚΑΛΗΜΕΡΑ για το ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ! Γιατί έτσι ρε παιδιά?
- Κάποιοι θιγμένοι - φανατικοί - αναγνώστες μας μάλιστα ξεφεύγουν από τα επιτρεπτά όρια. Παιδιά ηρεμία.

- Καλή είναι η διαφήμιση όταν γίνεται αλλά μερικοί -  που ασχολούνται με τα κοινά - θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να δέχονται και την κριτική. Αλλιώς ας πάνε σπίτι τους και δεν θα τους ενοχλεί κανένας. Να είναι σίγουροι γι αυτό, κανένας!

- Εμείς πάντως ΕΔΩ ήρθαμε για να ...μείνουμε!  ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σε όλη την ...ΑΡΚΑΔΙΑ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...