Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το ιατρικό ξεκατίνιασμα, οι «Μανωλάδες» της Αρκαδίας και οι ύποπτες κινήσεις για την πτώση του Δημάρχου

Το ιατρικό ξεκατίνιασμα, οι «Μανωλάδες» της Αρκαδίας και οι ύποπτες κινήσεις για την πτώση του Δημάρχου

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ  ( αργά αλλά σταθερά τα σκουπίδια σηκώνονται από τους δρόμους της Τρίπολης ). Θα τη βγάλουμε και φέτος...

- Κατά πλειοψηφία πέρασε η κανονιστική για την πλατεία Πετρινού στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης. Εκείνο το "παρών" του Κατσίρη δεν το κατάλαβα αλλά θα μάθω τι κρύβεται από πίσω.

- Για το "όχι" του Μπόζου έχω να ρωτήσω κάτι πολύ απλό: όσο ήταν πρόεδρος του Δ.Σ. είχε ψηφίσει ποτέ αρνητικά εισήγηση της παράταξής του? Εμείς δε θυμόμαστε πάντως κάτι τέτοιο...

- Τώρα κατάλαβα γιατί μερικοί δημοτικοί σύμβουλοι τις απόκριες είχαν ντυθεί ...ινδιάνοι! Ο πόλεμος με τους ...καουμπόυδες άρχισε.

- Εκτός από τον Παυλή όλοι οι άλλοι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας απουσίαζαν από το προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο. Γιατί άραγε?  ...μπάσκετ έβλεπαν ή ποδόσφαιρο?

- Αυτή μάλιστα ήταν μια  ποδηλατάδα της προκοπής. Οι ποδηλάτες έκαναν τη ζωή των τοπικών μας αρχόντων ...ποδήλατο. Ορθοπεταλιά πηγαίνανε οι ποδηλάτες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Μπράβο τους...

- Δεν επιτρέπω σε κανένα να με αποκαλεί διαπλεκόμενο ή λαμόγιο, είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης. Γιατί, απαιτείται σχετική άδεια κ. Δήμαρχε? Ρωτάω γιατί δεν ξέρω από τις ...δημοτικές διαδικασίες. Απαιτείται?

- Αληθεύει ότι στις περιοχές της Μαντινείας και του Βαλτετσίου έγιναν ήδη οι πρώτες εσωπαραταξιακές κινήσεις για να μεθοδευτεί η πτώση του Δημάρχου? Λέτε να άνοιξε από τόσο νωρίς η κερκόπορτα?

- Πανηγυρίζει το ΚΚΕ για το διπλασιασμό του ποσοστού του στις εκλογές της ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Είδες ο Κουτσούμπας? Η Αλέκα έφταιγε..

- Αν δεν βρίσκεται γιατρό στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο να πηγαίνετε στο δικαστήριο. Είναι όλοι τους εκεί. Άρχισε η δίκη των γιατρών της Τρίπολης και ο ένας θάβει τον άλλον. Μιλάμε για ιατρικό ξεκατίνιασμα άνευ προηγουμένου. Τα ...νυστέρια έχουν πάρει φωτιά.

- Οικονομολόγοι λέγονται αυτοί οι άνθρωποι ( και στην Τρίπολη έχουμε πολλούς από αυτούς ) που θα ξέρουν με σιγουριά αύριο γιατί αυτά που προέβλεψαν χθες δε συνέβησαν σήμερα. Καλό?

- Προσοχή: όταν κάνετε ένα καλό ( μην το ρίχνετε στο γιαλό ) να ζητάτε απόδειξη! Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι η είσοδος στον παράδεισο λειτουργεί με κανόνες εφορίας. Μην την πατήσουμε κιόλας...

- Αυτή η πόλη που ζούμε και αυτοί που μας διοικούν έχουν  τη δική της λογική. Λογική γι αυτούς είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με ...αυτοπεποίθηση. Καλά τα πάνε, έτσι?

- Συμβουλή προς δημοτικούς συμβούλους ( πλειοψηφίας και μειοψηφίας ) : ο καλύτερος τρόπος για να κρατάτε το λόγο σας είναι να μην τον δίνετε ποτέ. Θα έχετε τουλάχιστον την αξιοπρέπειά σας!

- Ξέρετε ποιός γελάει τελευταίος? Αυτός που δεν κατάλαβε με την πρώτη το ανέκδοτο που άκουσε λίγο πριν. Τώρα τελευταία πολλοί γελάνε ...τελευταίοι στην πόλη μας! Να ανησυχήσω?

- Συνέβη μπροστά από τράπεζα της κεντρικής πλατείας. Κύριος μεσήλικας θέλει να μπει μέσα και διαβάζει: "ωθήσατε". Μετά από λίγο και αφού το σκέπτεται πρώτα, λέει: "δεν πάει στο διάβολο, εγώ θα την σπρώξω και ότι θέλει ας γίνει". Τελικά μπήκε ( τα κατάφερε ).

- Να δείτε που ο Σαμαράς για να αποδείξει ότι η ανάπτυξη ήρθε σε αυτή την χώρα, μετά από δέκα χρόνια, θα μας δείξει ένα δεκάχρονο παιδάκι που μεγάλωσε. Να μου το θυμηθείτε...

- Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στις πιο πολλές δημόσιες υπηρεσίες της Αρκαδίας. Κάθε δημόσιος υπάλληλος έχει και ένα πρόβλημα για κάθε λύση. Δεν είναι τραγικό?

- Μη νομίζετε ότι η Μανωλάδα της Ηλείας είναι μακρυά από την Αρκαδία. Δίπλα μας έχουμε πολλές Μανωλάδες απλά κάνουμε ότι δεν τις βλέπουμε. Η μόνη διαφορά μας με την Ηλεία είναι ότι εδώ δε βγήκαν - ακόμα τουλάχιστον - οι καραμπίνες!

- Δύο νεαροί πίνοντας καφέ στην πλατεία Πετρινού διαπιστώνουν: " τι κωλόφαρδος ρε εκείνος ο Παντελής Παντελίδης, ένα κέρατο έφαγε και χέστηκε στο τάλιρο, εμείς έχουμε χεστεί στο κέρατο και δεν έχουμε βγάλει ούτε ένα ευρώ". Σημεία των καιρών παιδιά, κάντε υπομονή, θα έρθει και η σειρά σας.

- Ελπίδες πρόκρισης έχει ο Αστέρας μετά το 2 - 1 της Τούμπας. Όλα θα κριθούν στην Τρίπολη στις 27 Απριλίου όταν θα γίνει ο επαναληπτικός αγώνας με τον ΠΑΟΚ. Κύ - πε - λόοοοοοοοοοοοο....

- Στην κυριολεξία μόνος του πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλου ερασιτεχνών ο τερματοφύλακας του Παναρκαδικού Μανέλης. Έπιασε τέσσερα τουλάχιστον τετ α τετ στο παιχνίδι με τον Παναργειακό και απέκρουσε τρία πέναλτυ! Τί άλλο να κάνει ο άνθρωπος? ...και να σκεφθείτε ότι - μέχρι χθες - ήταν στον πάγκο της ομάδας του ως αναπληρωματικός! Αυτά είναι γλέντια.

- Επειδή πολλοί νέοι - αυτό τον καιρό -ψάχνουν να βρουν τρόπους για να αποφύγουν το στρατό, τους λέμε ότι ο μοναδικός τρόπος για να τον αποφύγουν  ( το στρατό ) είναι να πάνε ...ναυτικό ή αεροπορία. Από όλα έχει πλέον η Τρίπολη!

- Ξέρετε τί κοινό έχουν τα γνωστά σε όλους περιοδικά: National Geographic και Playboy? Και τα δύο αυτά περιοδικά σε ταξιδεύουν σε μέρη που ξέρεις ότι ποτέ δε θα τα ...επισκεφθείς!
- ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ  ( και όνειρα γλυκά )

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...