Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Δήμαρχος που κρύβεται, οι γυναίκες πίσω από τους … μεγάλους άνδρες και τα μαρούλια της Τρίπολης!

Ο Δήμαρχος που κρύβεται, οι γυναίκες πίσω από τους … μεγάλους άνδρες και τα μαρούλια της Τρίπολης!

- ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ! Όταν δε βρίσκεις λύση σε ένα πρόβλημα ασχολήσου με άλλο ( πρόβλημα ).

-Καλά, εκείνον τον Δήμαρχο Γορτυνίας, πως μπορείς να τον βρεις στο τηλέφωνο; Ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόσο.. Εκτός αν βλέπει στο τηλέφωνο «Καλημέρα Αρκαδία» και κρύβεται… Αυτό θα το δεχτούμε. Τον καταλαβαίνουμε… Ώρα, λοιπόν, να ασχοληθεί μαζί του το «Καληνύχτα»…

- Έτσι κάνουν όλοι στην Τρίπολη. Ακόμα δε σηκώθηκαν τα σκουπίδια από τους δρόμους και ασχολούμαστε με την κανονιστική της πλατείας Πετρινού. Άραγε το επόμενο θέμα ποιό θα είναι?

- Η πλατεία Πετρινού ανήκει στο λαό της Τρίπολης και όχι στους εμπόρους. Δεν είναι οικόπεδο κανενός. Πρέπει να το καταλάβουν ΟΛΟΙ.

- Μην καταντήσει η Πετρινού σαν την κεντρική πλατεία που έγινε οικόπεδο των ταξιτζήδων. Υπάρχουν και πολίτες σε αυτή την πόλη. Κάποιος - επιτέλους - πρέπει να ασχοληθεί και με αυτούς.

- Μήνυση για τις παλιές Διοικήσεις ο Σάββας, προσφυγή για την πλατεία Πετρινού ο Παυλής. Και η ζωή ...συνεχίζεται!

- Τελικά για να ακουστεί η φωνή σου σε αυτή την πόλη θα πρέπει να κυκλοφορείς με ποδήλατο. Η ποδηλατική διαμαρτυρία έπιασε τόπο στον τόπο μας. Σούζα και ...ορθοπεταλιά μαζί.

- Πίσω από τους μεγάλους άνδρες της πόλης μας υπάρχουν και μεγάλες ...γυναίκες! Το είδαμε, το ακούσαμε και το καταλάβαμε κυρίες μου. έγινε κατανοητό.

- Πριν ξεσπάσουν οι φωτιές ο Γιαννακούρας έκανε σύσκεψη. Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Έτσι Βαγγέλη?

- Τον χάρο με τα μάτια του είδε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Κάφα. Είχε τροχαίο στον περιφερειακό αλλά είχε και ...Άγιο!

- Οι δύο Λεβιδέοι που κάθονται δίπλα στον Δήμαρχο Τρίπολης  ( όταν έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο ) τί ρόλο βαράνε? Κανένας δεν ξέρει...

- Μόνο εθελοντικοί σύλλογοι θα μπορούν να στήσουν πάγκους πάνω στην πλατεία Αγίου Βασιλείου κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Η Τρίπολη εθελοντικά θα γίνει ένα απέραντο πασχαλιάτικο παζάρι.

- Εκείνος ο δημοσιογράφος που περιέγραψε τον αγώνα ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑ από πού ήταν? Δεν ήξερε ότι η Τρίπολη είναι ελληνική πόλη? Αν τον άκουγε κανείς ραδιοφωνικά θα νόμιζε ότι ο ΠΑΟΚ παίζει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση με ξένη ομάδα. Πρέπει πάντως να πόνεσε πολύ με το γκολ του Αστέρα. Δεν πειράζει φίλε αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.

- Δεν έχει ακούσει τίποτα για Κολοκοτρώνη ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος? Φίλε είναι ...βαρειά.

- Στο Κουρδιστάν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη πήγε ο Οδυσσέας. Μαζί τους και 25 επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν. Με το Ελλαδιστάν τί θα κάνουμε?

- Δημοτικός λαχανόκηπος θα λειτουργήσει στην Τρίπολη για δεύτερη χρονιά. Παιδιά με μαρούλια δεν παλεύεται η πείνα. Τίποτα άλλο?

- Η νέα μόδα στην Τρίπολη είναι να είσαι ζητιάνος. Καλή δουλειά και με... μέλλον!

- Τόσο καλά πάνε οι δουλειές που μερικοί βγάζουν στις κεντρικές γωνίες ακόμα και τα παιδιά τους! Από ανάγκη ή από ...πονηράδα?

- Τώρα στα γεράματα κάποιοι γίνανε καμεραμέν. Η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Θέλει τρόπο και δεν θέλει κόπο.

- Ο ΟΦΗ έρχεται την Κυριακή στην Τρίπολη και κάποιοι ετοιμάζουν ...μαντινάδες! Η συνέχεια στο γήπεδο από τους γνωστούς - άγνωστους.

- ΤΕΛΟΣ για σήμερα και ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ Αρκαδία. Τη Δευτέρα ΟΛΟΙ ΕΔΩ. Μη λείψει κανείς γιατί θα πάρουμε απουσίες.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...