Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα άλογα της «Πετρινού», ο ... καμένος αντίπαλος του Τατούλη και η πόλη που κινείται πιο αργά και από την ...καθυστέρηση!

Τα άλογα της «Πετρινού», ο ... καμένος αντίπαλος του Τατούλη και η πόλη που κινείται πιο αργά και από την ...καθυστέρηση!

 

- Μπορείτε να μου πείτε με ποιά κριτήρια προτεραιότητας μαζεύονται τα σκουπίδια από τις γειτονιές της Τρίπολης? Όποιος πρόλαβε τον ...Κύριο είδε!

- Τον μουτζώσανε τον Αστέρα μας. Μετά το τροχαίο του Κάφα ήρθε και ο τραυματισμός του Φορμίκα στον αυχένα! Τί άλλο θα γίνει στην ομάδα αυτή μέχρι τον ...ημιτελικό?

- Σκηνές φαρ - ουέστ εκτυλίσσονται στην πλατεία Πετρινού. Έξω από τα καφέ της πλατείας σε λίγο οι πελάτες θα δένουν ...άλογα! Να μου θυμηθείτε...

- Το πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας για τους μετανάστες ονομάστηκε ΟΔΥΣΣΕΑΣ. Λέτε να έβαλε το χεράκι του ο ...μικρός?

- Πρόγραμμα εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας για τους Έλληνες πότε θα αρχίσει? Την πρόλαβα την Χρυσή Αυγή.

- Μαθητές από την Τρίπολη έδωσαν τα λεφτά από την εκδρομή τους στο κοινωνικό παντοπωλείο. Τελικά αυτή η πόλη μπορεί να μην έχει παρών αλλά σίγουρα έχει ...μέλλον.

- Αν ο Μπακασέτας δεν έβαζε προχθές τα δύο γκολάκια στον ΟΦΗ τότε ο Τσιώλης - μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου - θα μέτραγε μόνο ήττες ( Ξάνθη - Πανιώνιος - Άρης - ΠΑΟΚ ). Τί στράβωσε ρε παιδιά?

- Η Τρίπολη ετοιμάζεται να υποδεχθεί 2000 Παοκτσήδες - από όλη την Ελλάδα - για τον ημιτελικό του κυπέλου που θα γίνει το Σάββατο. Καλυφθείτε!

- Το Μαλλιαροπούλειο φυσικά θα πρέπει να ξαναβαφτεί μετά την επίσκεψη του δικέφαλου. Τη βάψαμε, που λένε!

- Παλιά ο δημοσιογράφος Μηνάς Αρτόπουλος ήταν φανατικός οπαδός του ΠΑΟΚ. Είναι ακόμη? ( για ευνόητους λόγους θα ήθελα απάντηση πριν το Σάββατο παρακαλώ ).

- Σκοπός της διοίκησης του Αστέρα είναι το Σάββατο να μην μπουν στο γήπεδο φίλαθλοι που δεν έχουν εισιτήριο! Σε αυτή την πόλη μια ζωή θα παλεύουμε για τα ...αυτονόητα!

- Με υπόκρουση μπουζουκιών ( από τα διπλανά μαγαζιά ) δίνονται οι παραστάσεις της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης στο Μαλλιαροπούλειο! Μπορεί να πας θέατρο και εκτός από εισιτήριο να σου χρεώσουν και ...φιάλη.

- Ποιός Αντιδήμαρχος θα αναλάβει τον εορτασμό του Πάσχα στην Τρίπολη? Μα φυσικά ο πιο νέος διότι ο νέος είναι ...ωραίος. Καλόοοοοο

- Ξέρετε πόσοι δρόμοι θα είχαν φτιαχτεί στην περιφέρεια αν δεν είχε πληρωθεί εκείνο το ανύπαρκτο έργο "Σκούρα - Πυρί" στη Λακωνία? Δεν θα υπήρχε τώρα κατσικόδρομος στο Χρυσοβίτσι. Ξύνω πληγές αλλά αυτιά δεν ιδρώνουν.

- Βρήκαν λένε τα γαλάζια στελέχη της Πελοποννήσου το πρόσωπο που μπορεί να χτυπήσει τον Τατούλη στις εκλογές. Ποιός έχει σειρά να ...καεί?

- Μετά τον Αποστολάκο και τον Μπένο ακούστηκε χθες και το όνομα του Βουλευτή Μεσσηνίας Γιάννη Λαμπρόπουλου! Δεν ξέρω ποιός τελικά θα είναι απέναντι από τον Πέτρο αλλά σίγουρα θα είναι κολλητός του Σαμαρά. Πάμε στοίχημα?

- Εκείνο το αναπτυξιακό συνέδριο του Πετράν λέτε να φέρει την ...ανάπτυξη στον τόπο μας? Ανάπτυξη χωρίς Νικολάκου δε γίνεται, πάρτε το χαμπάρι πατριώτες.

- Αν ψηφίζουμε δημοτικούς συμβούλους για να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πελατών τους και όχι τα συμφέροντα της πόλης τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και δεν θα πρέπει να παραπονιόμαστε για τα χάλια μας. Είμαστε και εμείς υπεύθυνοι γι αυτό που συμβαίνει δίπλα μας. 'Εχω άδικο?

- Όλες οι τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης έχουν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος αλλά όλα σε αυτή την πόλη κινούνται πιο αργά και από την ...καθυστέρηση. Γιατί έτσι?

- Μεθαύριο ξεκινάει η Μεγάλη Εβδομάδα αλλά η νηστεία έχει ξεκινήσει εδώ και τρία χρόνια. Γιατί τόση βιασύνη?

- Ανακοινώθηκε από τον εμπορικό σύλλογο Τρίπολης το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων. Δεν βλέπω όμως να ανακοινώνεται φέτος το εορταστικό ωράριο των πελατών!

- Είπαμε και το ξαναλέμε έχουνε να κλάψουν πολλά βαφτιστήρια φέτος. (  μαζί θα κλάψουν και ...μανούλες ). Καλή Ανάσταση αδέλφια ( όλοι υποψήφιοι Λάζαροι είμαστε πλέον και ας ευχηθούμε η τρόικα μα μη δώσει κανένα άκυρο στην Ανάσταση γιατί τότε πραγματικά τη ...βάψαμε ).

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...