Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η βίλα της Τρίπολης, η κάθοδος των ΠΑΟΚτσήδων και ο … νόμος των «ντελίβερι»!

Η βίλα της Τρίπολης, η κάθοδος των ΠΑΟΚτσήδων και ο … νόμος των «ντελίβερι»!

- Αν δεν έχετε κάποιον να σας μισεί, τότε κάτι κάνετε λάθος ( να το ψάξετε ). Εμείς πάντως δεν ανησυχούμε γιατί τα πάμε καλά μέχρι τώρα ( μη μας ματιάσετε ) και κυρίως δεν κάνουμε ...λάθη!  ΚΑΛΗΜΕΡΑ στους φίλους μας και ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ στους εχθρούς μας.

- Δύο νέοι μοναχοί - μετά την κουρά τους - ανέλαβαν δράση στην Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας. Το μοναστήρι να ΄ναι καλά και από ..."καλογήρους" έχουμε ( υποψήφιους ) πολλούς!

- Νέα καταγγελία ότι κάποιοι άδειασαν ξανά σκουπίδια στο Μαίναλο είδε το φως της δημοσιότητας. Μάλλον οικολόγοι θα το κάνανε, θα θέλανε να ...φουσκίσουνε τα δέντρα!

- Ξέρετε ότι τα λεφτά είναι σαν τα ...σκατά? Και τα δύο όσο τα απλώνεις είναι ωφέλιμα αλλά αν επιλέξεις να τα κάνεις σωρό τότε βρωμίζουν και μυρίζουν απαίσια. Ρε μήπως εδώ στην Τρίπολη είμαστε πλούσιοι και δεν το ξέρουμε?

- Θεατρική παράσταση με τίτλο "η πόρνη από πάνω" θα ανέβει στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο. Το πήρα απόφαση θα πάω θέατρο, πώς πας από πάνω?

- Εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη οργανώνει η Χρυσή Αυγή. Τώρα κατάλαβα γιατί τα μέλη της οργάνωσης φωνάζουν: "αίμα - τιμή - Χρυσή Αυγή"! ( αίμα να ΄ναι κι ότι να ΄ναι ).

- Καλύτερα μήλα Τριπόλεως παρά φράουλες Μανωλάδας. Καλύτερα φασολάδα παρά ...Μανωλάδα. Εσείς τί γνώμη έχετε?

- Τη δικιά του ...βίλα (!)  θέλει να αποκτήσει ο Δήμος Τρίπολης. Πρόκειται για τη βίλα Τουρκοβασίλη! Φέτος δεν έχει διακοπές στο Άστρος, θα μείνουμε Τρίπολη και θα απολαύσουμε τη... βίλα μας!

- Μόνο 35 προσλήψεις θα κάνει φέτος ο Δήμος Τρίπολης για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Άστρους. Πάνε οι καλές εποχές που όλοι δουλεύανε από ένα 10ήμερο. και κάνανε και τις διακοπές τους. Το ΑΣΕΠ έστειλε τελεσίγραφο στο Δήμο και τα ...σκυλιά δεμένα. Τώρα τί κάνουμε?

- Μεγάλο "ντου" ετοιμάζουν να κάνουν στο γήπεδο οι 2000 Παοκτσήδες που θα κατέβουν στην Τρίπολη για τον ημιτελικό. Να δείτε που και πάλι οι αστυνομία θα ...αιφνιδιαστεί! Να μου το θυμηθείτε...

- Πολλοί επιχειρηματίες κεντρικών καταστημάτων στην Τρίπολη λαμβάνουν από τώρα μέτρα για την κάθοδο των ...Παοκτσήδων. Κράνη, μπαλάσκες και ...οπλισμό. Η ομορφιά του ποδοσφαίρου σε όλο της το μεγαλείο.

- Στην περίπτωση του ημιτελικού του κυπέλου Ελλάδας που θα γίνει στην Τρίπολη ταιριάζει το γνωστό: αν δεν μπορείς να αποφύγεις ένα βιασμό, χαλάρωσε και ...απόλαυσέ τον!

- Μην ξεχνάτε ότι πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλου Ελλάδας είναι ο "δικός μας" Νίκος Προύντζος ( ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας ). Δηλ. αν ο Αστέρας τελικά πάρει το κύπελλο, θα το παραλάβει από τα χέρια του Νίκου. Λέτε να γίνει το θαύμα?

- Φυσικά ο Προύντζος είναι γνωστός ...γαύρος. Μπορεί να του χαλάσουμε τη διάθεση εμείς οι Αστεριανοί στον τελικό. ( μήπως βιαζόμαστε λίγο? )

- Το Σάββατο που θα γίνει ο αγώνας στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" ( για να μην ξεχνιόμαστε ) είναι το Σάββατο του Λαζάρου. Εμείς φυσικά θα θέλαμε να είναι το Σάββατο του Τσιώλη και να δούμε την ...Ανάσταση του Αστέρα. Ζητάμε πολλά?

- Για μηχανάκια που κάνουν "ντελίβερι" δεν πρέπει να ισχύουν οι νόμοι αυτού του κράτους. Πάνε αντίθετα στους μονόδρομους, ανεβαίνουν στις πλατείες και δεν σταματάνε στα κόκκινα φανάρια. Το βρήκα, πάνω στη μηχανή μου θα βάλω αυτοκόλλητο που να γράφει "ντελίβερι" και καθάρισα. 

- Δε λέω, τα παιδιά παλεύουν για το μεροκάματο αλλά εγώ δε φταίω σε τίποτα να πάω κατηγορούμενος ( στην καλύτερη περίπτωση ) για πρόκληση σωματικών βλαβών εξ΄ αμελείας επειδή ο κύριος στον 4ο όροφο θέλει να φάει αχνιστή την πίτσα του και να πιεί κρύα την μπύρα του. Δε λέει...

- Το ξανασκέφθηκα δεν θα το κάνω τελικά το κόλπο με το αυτοκόλλητο. Είμαι τόσο γκαντέμης που αν το κάνω είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσουν  ξαφνικά οι έλεγχοι της τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας μαζί. Καλύτερα ποδήλατο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. ( Φέρε μου μια πίτσα και δύο μπύρες ρε παλικάρι και γρήγορα, στον 4ο είμαι... )

- Αλήθεια εκείνη η έντυπη έκδοση του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ πότε θα κυκλοφορήσει? ...θα μας πει Χριστός Ανέστη ή ...καλές διακοπές? Όποτε και να ΄ρθει πάντως θα μας φέρει πολλά δώρα και μεγάλες εκπλήξεις. ( φυσικά το ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ θα είναι εκεί με δικιά του σελίδα ) Το περιμένουμε πως και πως. Έλλη - έλα λοιπόν!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...