Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η πανταχού παρούσα, η πρόωρη … Ανάσταση και η γουρνοπούλα που θα πάει σύννεφο!

Η πανταχού παρούσα, η πρόωρη … Ανάσταση και η γουρνοπούλα που θα πάει σύννεφο!

- ΑΡΚΑΔΙΑ γεια σου! Η εβδομάδα των παθών που έρχεται θα είναι για μας πρόωρη ...Ανάσταση. Τα σκουπίδια μαζεύονται από τους δρόμους της Τρίπολης και θα μπορέσουμε να πούμε "Χριστός Ανέστη" χωρίς να κρατάμε τη μύτη μας.

- Κάποιος φίλος ( από τη Γορτυνία η καταγωγή του ) φοβόταν το σκοτάδι μέχρι που είδε τον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ. Από τότε έπαψε να φοβάται το σκοτάδι και ΤΩΡΑ φοβάται το ΦΩΣ! Είδες η ΔΕΗ?

- Επειδή συνεχώς λέμε ότι οι πολιτικοί φταίνε για όλα σε αυτή την χώρα, εγώ θα σας πω ότι οι κακοί πολιτικοί εκλέγονται από τους ...καλούς πολίτες που δεν ψηφίζουν! Έχω άδικο?

- Πόσα λεφτά μοίρασε προχθές το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης σε πολιτιστικούς συλλόγους χωριών? Έχει να πάει η γουρνοπούλα σύννεφο. ( και το κουνούπι ατσάλι ).

- Ξέρετε γιατί δύο νεόνυμφοι κατά τη διάρκεια της τελετής του γάμου τους κρατιούνται χέρι - χέρι? Είναι απλά μία τυπικότητα και οι μποξέρ, μην ξεχνάτε, δίνουν τα χέρια πριν να ανέβουν στο ρινγκ!

- Δημόσιος υπάλληλος μονολογεί: έχω αρκετά χρήματα για να περάσω μέχρι το τέλος του μήνα. Του ...προηγούμενου!

- Αν νομίζετε ότι οι Αμερικάνοι είναι οι πιο έξυπνοι άνθρωποι στον κόσμο, κάνετε λάθος. Αυτοί επιλέγουν ανάμεσα σε δύο πρόσωπα όταν ψηφίζουν για πρόεδρο της χώρας τους και ανάμεσα σε 50 όταν ψηφίζουν για τη" Μις Αμερική"! ( δε φαντάζομαι να παραπονεθεί για το σχόλιο κανένας μπρούκλης από τα Τσιπιανά?)

- Μετά από τόσες μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου κατέληξα ότι δεν πρέπει να τσακώνεσαι με ...άσχημους ανθρώπους. Αυτοί δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν.

- Αρχικά ανησύχησα αλλά όταν πρόσεξα καλά τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα ΜΜΕ την είδα. Η Νικολάκου ήταν παρούσα και στη φιέστα Σαμαρά - Βενιζέλου που έγινε στην Κόρινθο για την Ολυμπία οδό. Πανταχού ...παρούσα η Ντίνα μας.

- Χώρο φιλοξενίας αδέσποτων σκύλων προς υιοθεσία (!) θα δημιουργήσει ο Δήμος Τρίπολης. Τα ζώα τα ρωτήσατε γι αυτή την φιλοξενία? Φιλοξενία με το ζόρι δεν είναι φιλοξενία αγαπητοί μου κύριοι. Γαβ - γαβ ( δηλ. τελεία και παύλα ).

- Από του χρόνου αναγκαστικές θα είναι οι μεταθέσεις στους εκπαιδευτικούς που κρίνονται ως υπεράριθμοι. Ωχ, πάλι η ΠΑΣΚ δεν θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στην ΕΛΜΕ Αρκαδίας. Κακό που πάθαμε!

- Χίλια κατεψυγμένα (!) κοτόπουλα έστειλε στην Αρκαδία η γνωστή σε όλους μας Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους τα οποία θα μοιραστούν - μέσω Μητρόπολης - σε άπορους. Δε στέλνανε καλύτερα χίλια οικόπεδα να τα δίναμε σε άστεγους?

- Αρνιά δίνουνε αυτές τις μέρες Ιεράρχες μου, ψήνονται στη σούβλα - για το αρνί -τα κοτόπουλα? Αμαρτία από το Θεό Άγιοι Δέσποτες. ( άκου κατεψυγμένα! ).

- Να θυμόσαστε: με το σταυρό στο χέρι μόνο οι παπάδες κάνανε λεφτά!

- Ένας από τους ωραίους της πόλης μας μίλαγε στην παρέα του και - μεταξύ σοβαρού και αστείου - έλεγε: " Φέτος το Πάσχα θα νοικιάσω το κορμί μου και θα βγάλω πολλά λεφτά. Είναι σα λαμπάδα και δεν καίγεται με τίποτα ". Ωραίος?

- Μία από τις καλύτερες ατάκες του Αρκά: " η φιλοδοξία είναι το τελευταίο καταφύγιο της αποτυχίας ". Γέμισε καταφύγια αυτός ο τόπος πατριώτες. Καταφύγια με αποτυχημένους  φιλόδοξους. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...