Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μαλλωτά | Ξεφάντωμα στο Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία (vd)

Μαλλωτά | Ξεφάντωμα στο Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία (vd)

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 το καθιερωμένο«Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία» πουδιοργανώνει ο Σύλλογός μας.

Με την πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο εξωκλήσι του χωριού μας χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία και τη συμμετοχή του Αρχιμανδρίτη π. Αυγουστίνου Καραμπά και του Ιερέα μας π. Χρήστου Καγιανά εορτάσαμε και φέτος τον Προφήτη Ηλία. Ακολούθησε η αρτοκλασία του Συλλόγου μας υπέρ υγείας των μελών του και των απανταχού Μαλλωταίων και της οικογένειας Πέτρου Αποστολόπουλου. Στο τέλος μοιράστηκαν οι άρτοι, τα γλυκά που πρόσφεραν οιγυναίκες του συλλόγου τις οποίες ευχαριστούμε και ένα κέρασμα από γουρνοπούλα, μπύρες και αναψυκτικά προς όλους, προσφορά του κ. Μανώλη Μυλωνά και του Συλλόγου.

Η γιορτή συνεχίστηκε το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου. Με τους συμπατριώτες μας Νίκο Τσελά στο κλαρίνο, Βασίλη Κούσουλα στην κιθάρα και Τριαντάφυλλο Κούσουλα στο τουμπερλέκι και τη συνοδεία της εξαίρετης ορχήστραςτους το κέφι έφτασε στο ζενίθ και διασκέδασαν όσοι παραβρέθηκαν στο πανηγύρι μας.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο νέος Δήμαρχος Μεγαλόπολης Αθαν. Χριστογιαννόπουλος, οι νέοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικ. Μπελιάς και Αντ. Κυριακόπουλος, οι Εκπρόσωποι Τ.Κ. Μαλλωτών Δ. Βελισσάρη και Μακρυσίου Δ.Πριλίγκος, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Ραψομματαίων Λεων. Κανέλλος και Συλίμνας Ηλείας Βασ. Διαμαντόπουλος.

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού έγινε ηκλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Τα δώρακερδίζουν οι αριθμοί: 427, 308, 80, 359, 424, 222, 606, 1125, 101, 309, 48, 621, 802, 151, 610, 167, 86, 560, 774, 58, 993, 994, 213, 1141, 395, 712, 119, 995, 1036, 1127, 327, 1006, 77, 546, 670, 1115, 28 καιήταν προσφορά του Συλλόγου μας, του Αλ.Μυλωνά, της οικογένειας Ευστ. Βελισσάρη, του Γ.Παναγόπουλου, της οικογένειας Παναγούλια και των επαγγελματιών της Μεγαλόπολης: Ζυμαρικά Μακρή, Τουρ. Γραφείο Λιακόπουλος, Κοσμήματα Ιωάν. Μανιάτης, Α. & Θ. Τρυφωνοπούλου, Πανεμπορική Κων. Μιχόπουλος, Υγρά καύσιμα Ηλ. Ν. Τσίρμπας, Οπτικά Ιωάν. Μανιάτης, ΥπερΑγορά Νικ. Μαρινόπουλος, Γεωργ. Εφόδια Βασ. Χίνης, Κρεοπωλείο Παν. Μπάζιος, Ζυμαρικά Ψύλλας, Κομμώσεις Αλ. Πριλίγκος, Ζυμαρικά Δημ. Μανίκας, Ζαχαροπλαστείο «Παράδοση» Σιαμπάνη, Κουρείον Γιώργος, Έτοιμα Ενδύματα Ν. Αντώνακας, Παιδικά «Κατερίνα», Υγρά καύσιμα Ηλ. Αθ. Τσίρμπας και δύο ανώνυμων φίλων μας. Τους ευχαριστούμε όλους για την προσφορά τους.

Ο Πρόεδρος Διονύσης Κόκκοτας και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστούν όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και την έμπρακτη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου και τους εύχονται ο Προφήτης Ηλίας να είναι πάντοτε δίπλα τους. Ευχαριστούμε τον συμπατριώτη μας Νίκο Τσελά που μας διασκέδασε και προσέφερε 100 € στο Σύλλογό μας για την ενίσχυση του έργου μας. Τέλος, ιδιαίτερες είναι οι ευχαριστίες σε όλους όσοι με την εθελοντική τους εργασία και το κέφι τους συνέβαλλαν στην επιτυχία του πανηγυριού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

https://mallota-arcadias.blogspot.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...