Menu
RSS
Τρίτη, 16/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Θετική εξέλιξη | Διαθέσιμες για λειτουργία οι λιγνιτικές μονάδες (3 και 4) της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη!

Θετική εξέλιξη | Διαθέσιμες για λειτουργία οι λιγνιτικές μονάδες (3 και 4) της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη!

Μόνο ως θετική μπορεί να χαρακτηριστούν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών, που οδήγησαν στην επαναλειτουργία των δύο λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη.

Οι μονάδες είχαν πάψει να λειτουργούν από τις αρχές Οκτωβρίου, αφού είχαν ακριωθεί οι περιβαλλοντικοί όροι.

Τότε μάλιστα η Κυβέρνηση της ΝΔ είχε επιτεθεί στην προηγούμενη Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επιρρίπτοντας ευθύνες για την παύση λειτουργίας των δύο μονάδων.

Το τελευταίο διάστημα υπήρξε μια κινητοποίηση που οδήγησε σε γρήγορες αποφάσεις, με σκοπό την επαναλειτουργία των μονάδων.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η συνάντηση ανάμεσα στον Πρόεδρο της ΔΕΗ και τον βουλευτή Αρκαδίας της ΝΔ, Κώστα Βλάση, στις 15 Οκτωβρίου, όταν τότε είχε προαναγγελθεί η άμεση επαναλειτουργία της μονάδας 4 του ΑΗΣ Β της Μεγαλόπολης και είχε τονιστεί ότι θα καταβληθούν οι απαραίτητες προσπάθειες, ώστε να επαναλειτουργήσει και η μονάδα 3 του ΑΗΣ Α.

Κάτι που τελικά έγινε και δικαίωσε τους χειρισμούς και επιβεβαιώσε στην πράξη τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης, της διοίκησης της ΔΕΗ, αλλά και του βουλευτή Αρκαδίας του κυβερνώντος κόμματος.

 Συνάντηση Βλάση - Προέδρου ΔΕΗ | Μπαίνει τέλος στην ανασφάλεια των εργαζομένων - Ξεκινά πάλι η λειτουργία των μονάδων στη Μεγαλόπολη!

© www.kalimera-arkadia.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...