Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βοστώνη | Μάλλον αποφεύγει το τρίτο χειρουργείο ο Πέτρος από τη Μεγαλόπολη!

Βοστώνη | Μάλλον αποφεύγει το τρίτο χειρουργείο ο Πέτρος από τη Μεγαλόπολη!

Ο Πέτρος 17 ετών από την Μεγαλόπολη Αρκαδίας πάσχει από βαριάς μορφής καρδιακή ανεπάρκεια. Βρίσκεται στο Boston Children’s Hospital όπου υποβλήθηκε σε μία μεγάλη εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς μετά ο Πέτρος μπήκε στην Εντατική για πολλές μέρες. Λόγω του ότι οι πνεύμονες του είχαν συγκεντρώσει πολύ υγρό και αίμα έτσι αναγκάστηκαν να προβούν ξανά σε νέα εγχείρηση, όπου και αφαίρεσαν ένα μισή λίτρο υγρών από τους πνεύμονες. 

Η Κατερίνα Γυφτέα αναφέρει σε νεότερη ενημέρωση: "Εχθές μίλησα με την μαμά του Πέτρου, ο Πέτρος όλο και συνέρχεται. Η πλήρης ανάρρωση έχει πορεία ακόμα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Το τρίτο χειρουργείο πιθανότατα θα αποφευχθεί. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την οικογένεια και τον Πέτρο μας, η στήριξη μας τους είναι απαραίτητη σε αυτές τις δύσκολες ωρες! Ο καθενας ας στηριξει με οποιο τροπο μπορει, ο λογαριασμός μας ειναι πλεον ερανικος και δεν φοβομαστε. Παμε δυνατά να καλύψουμε τα επιπλέον έξοδα που προέκυψαν και το μόνο σίγουρο είναι ότι τα νέα θα είναι κάθε μέρα και καλύτερα!"

Αν επιθυμείτε να βοηθήσετε μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς, με Αριθμό λογαριασμό 5701094254121 η ΙΒΑΝ : GR16 0172 7010 0057 0109 4254 121
Όνομα : Φιλανθρωπικό Σωματείο Νοιάζομαι. Από εξωτερικό SWIFT-BIC: PIRBGRAA Όνομα: Filanthropiko Somateio Noiazomai Πρέπει να γράψετε το όνομα Πέτρος Αθανασιάδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...