Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2020

Μεγαλόπολη | Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2020

Κατά πλειοψηφία, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης ψήφισε τον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2020 και το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (Ο.Π.Δ.) έτους 2020 του Δήμου Μεγαλόπολης.

Στην αρχική του εισήγηση, ο κ. Σιέμπος παρέθεσε όλα τα στοιχεία και καταλήγοντας, είπε: "Ο Προϋπολογισμός του Δήμου μας για το 2020 σίγουρα δεν δίνει τις απαντήσεις στο σύνολο των απαιτήσεων της τοπικής κοινωνίας. Επιτυγχάνει όμως και αυτός είναι ο στόχος μας την απρόσκοπτη λειτουργία του Δήμου χωρίς να μειωθούν οι παρεχόμενες κοινωνικές υπηρεσίες στους πολίτες και χωρίς να θιγούν οι βασικές ανάγκες της καθημερινότητας των πολιτών."

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβούλοι (7) της πλειοψηφίας, από την παράταξη του Δημάρχου "Βήμα στο Αύριο", κ. Σακελλαριάδης, κ. Μπελιάς, κ. Σιέμπος, κ. Κώτσιρας, κ. Καλογερόπουλος, κ. Μανιάτης, κ. Κυριακόπουλος.
Υπέρ της πρότασης ψηφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι (3) της ελάσσονος μειοψηφίας, από την παράταξη "Δημοτική Ενότητά', κ. Χίνης, κ. Νικητόπονλος, κ. Τζιούβελης.
Κατά της πρότασης ψήφισαν οι παρόντες Δημοτικοί Σύμβουλοι (5) της μείζονος μειοψηφίας, από την παράταξη "Νέα Αρχή», κ. Μιχόπουλος, κ. Κουρουνιώτης, κ. Κακκαβάς, κ. Κουρής, κ. Γιώτης.

Όλες τις τοποθετήσεις, μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...