Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Έτσι θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά την Παρασκευή!

Μεγαλόπολη | Έτσι θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά την Παρασκευή!
Ο Δήμος Μεγαλόπολης ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 27/03/2020, στη Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης

- Ο τομέας πώλησης Βιομηχανικών/Βιοτεχνικών προϊόντων, δηλαδή οι πάγκοι που τοποθετούνται εκτός του στεγάστρου, δε θα λειτουργήσει.

- Ο τομέας πώλησης Διατροφικών Προϊόντων/Προϊόντων πρωτογενούς παραγωγής, δηλαδή οι πάγκοι που τοποθετούνται εντός του στεγάστρου, θα λειτουργήσει κανονικά.

- Ο αριθμός των πωλητών δεν μπορεί, σε καμία περίπτωση, να ξεπερνά το 50% του συνόλου των θέσεων πώλησης της αγοράς ανά κατηγορία (επαγγελματίες – παραγωγοί).

- Επειδή η Λαϊκή Αγορά Μεγαλόπολης δεν αναπτύσσεται σε γραμμική διάταξη, ο αριθμός αυτός είναι πολύ μικρότερος και διαμορφώνεται σε τέσσερις (4) θέσεις για επαγγελματίες και είκοσι πέντε θέσεις (25) για παραγωγούς. Η αριθμημένες θέσεις αποτυπώνονται στο συνημμένο διάγραμμα.

- Οι επαγγελματίες πωλητές αναπτύσσουν τις εγκαταστάσεις τους αυστηρά στις δύο αριθμημένες θέσεις που τους αναλογούν. Αντίστοιχα οι παραγωγοί σε μία αριθμημένη θέση.

- Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα ονόματα των πωλητών, μετά από κλήρωση, διανεμήθηκαν σε δύο πίνακες: σε αυτούς που θα προσέλθουν την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 και αυτούς που θα προσέλθουν την επόμενη Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020.

Για την προστασία των πωλητών και καταναλωτών, εξακολουθούν να ισχύουν τα μέτρα που σας έχουν ήδη γίνει γνωστά. Πιο συγκεκριμένα πρέπει:

α) οι πάγκοι μεταξύ των πωλητών να βρίσκονται σε απόσταση πέντε (5) μέτρων. Ο ενδιάμεσος χώρος πρέπει να είναι ελεύθερος από αντικείμενα

β) ΌΛΟΙ οι πωλητές (επαγγελματίες και παραγωγοί) υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο, υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης

γ) ΌΛΟΙ οι πωλητές οφείλουν να τοποθετούν, σε εμφανές σημείο του πάγκου τους, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα

δ) οι καταναλωτές να μη συνωστίζονται στους πάγκους και τους διαδρόμους της Λαϊκής Αγοράς, αλλά να διατηρούν απόσταση μεταξύ τους.

Στο σχεδιάγραμμα της Λαϊκής που θα βρίσκεται αναρτημένο και στον χώρο της αγοράς, αποτυπώνονται οι θέσεις στις οποίες επιτρέπεται να αναπτυχθούν οι εγκαταστάσεις των πωλητών.

Η τήρηση του σχεδιαγράμματος και του ελέγχου ταυτοπροσωπίας των πωλητών της Λαϊκής Αγοράς θα γίνει από τις Αρμόδιες Ελεγκτικές Αρχές .

Γνωστοποιείται στους πωλητές και το αγοραστικό κοινό, ότι ο χώρος της Λαϊκής Αγοράς, θα απολυμανθεί τόσο πριν όσο και μετά τη λήξη της λειτουργίας της Παρασκευής 27 Μαρτίου 2020.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών
Δημήτριος Σιέμπος

------------------------------------------
ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ πωλητών με άδεια παραγωγού  που θα προσέλθουν στις 27 Μαρτίου 2020

Θέση Επωνυμο Ονομα
1 Καραμάνος Δημήτριος
4 Μπινιου Άννα
7 Γκοβάνη Γεωργία
10 Μαυρογιάννη Μαρία
13 Zaimi Nevila
16 Σιάννης Νικολαος
19 Αγρανιώτης Νικόλαος
22 Μουρλάς Γεώργιος
25 Γκόνης Σωτήριος
28 Πλαντζάς Γεώργιος
30 Μπόζνος Μιχάλης
33 Δελλή Μαρια
38 Γεωργιάδης Κων/νος
42 Αναγνωσταρά Αγάπη
49 Σανιδας Παναγιωτης
66 Καραμπάτος Γεώργιος
57 Πούλος Γεώργιος
75 Μακρής Απόστολος
78 Πουλοπούλου Γεωργία
88 Θάνος Χρήστος
89 Σελλής Γεώργιος
95 Σταματοπούλου Ευαγγελία
104 Μπούκας Ιωάννης
109 Αποστολοπούλου Ιωάννα
112 Μπουρνάκης Νικόλαος


Ονομαστικός κατάλογος πωλητών με εμπορική άδεια που θα προσέλθουν στις 27 Μαρτίου 2020
Επωνυμο Ονομα Θέση
Γεωργοπούλου Τασία 115-116
Τζιούμης Θεόδωρος 54-63
Κυριακοπούλου Μαρία 83-84
Ξύδης Αθανάσιος 98-99

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...