Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Δημοτικό Συμβούλιο για Τηλεθέρμανση και φυσικό αέριο ζητά η παράταξη Μιχόπουλου

Δημοτικό Συμβούλιο για Τηλεθέρμανση και φυσικό αέριο ζητά η παράταξη Μιχόπουλου

Η δημοτική παράταξη Μεγαλόπολης ΝΕΑ ΑΡΧΗ , ζητάει την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, για την Τρίτη 19-05-2020 και ώρα 19:30,  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου«Πολύβιος» με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις που έχουν προκύψει σχετικά με την βιωσιμότητα της Τηλεθέρμανσης και τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας για τα δίκτυα Φυσικού Αερίου στη Μεγαλόπολη.

 

                       ΠΡΟΣ :  τον   κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

                                                          Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΘΕΜΑ : ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Στις 15.05.2020 ημέρα Παρασκευή, με γραπτή μας αίτηση της Παράταξης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», το 1/3 των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ορίζει το άρθρο 67 παρ. 2 του ν. 3852/2010 Καλλικράτης και του άρθρου 74 παρ. 2 του ν. 4555/2018 Κλεισθένης.

Ζητάμε την άμεση σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, για την Τρίτη 19-05-2020 και ώρα 19:30,  στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Πολύβιος» με μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις που έχουν προκύψει σχετικά με την βιωσιμότητα της Τηλεθέρμανσης και τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Ενέργειας για τα δίκτυα Φυσικού Αερίου στη Μεγαλόπολη. 

Στη συνεδρίαση αυτή παρακαλούμε όπως κληθούν να παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της Τηλεθέρμανσης κος Ιωάννης Μπουγιούκος και η Διευθύντρια της Τηλεθέρμανσης κα   Νίκη Δράκου.

Οι δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξης «Νέα Αρχή»

Μιχόπουλος Κωνσταντίνος

Δημόπουλος Νικήτας

Αθανασόπουλος Σταύρος

Καρατζαφέρης Φώτιος

Κουρής Ηλίας

Κουρουνιώτης Βασίλειος

Κακκαβάς Πολύβιος

Μπάζιος Ιωάννης

Γιώτης Δημήτριος

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...