Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παράταξη Τσιριγώτη: "Θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο για να υπερασπιστούμε το κύρος του Δήμου και την ανάπτυξη του τόπου μας"

Παράταξη Τσιριγώτη: "Θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο για να υπερασπιστούμε το κύρος του Δήμου και την ανάπτυξη του τόπου μας"

Δελτίο Τύπου της παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ (Μεγαλόπολη)

Τις τελευταίες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας τοποθέτηση του Υφυπουργού Ενέργειας κ. Θωμά σε συνεδρίαση της Βουλής όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι Δημοτικές Αρχές πήραν απόφαση για " Φυσικό Αέριο στην Μεγαλόπολη".
Προφανώς ο κ. Θωμάς θα εννοεί ότι την απόφαση την πήρε ο κ. Δήμαρχος που όπως επανειλημμένως έχει αποδειχτεί με «μυστική διπλωματία» και συμφωνίες με την Κυβέρνηση, την Περιφέρεια, την ΔΕΗ ερήμην του Δημοτικού Συμβουλίου και των Δημοτών, προσπαθεί να οδηγήσει την Μεγαλόπολη σε τετελεσμένα γεγονότα.
Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου έχει αντίθετη άποψη από αυτή του Δήμαρχου όπως αποτυπώθηκε στη τελευταία συνεδρίαση στις 19 Μαΐου με την πρόταση που κατατέθηκε για ψήφιση που είναι:
1ον Σύνδεση της Τηλεθέρμανσης με την 4η μονάδα και στη συνέχεια με την 5η μονάδα της ΔΕΗ, έτσι ώστε να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας στα ορυχεία και στο σταθμό.
2ον Την ολοκλήρωση του έργου της Τηλεθέρμανσης με την σύνδεση όλων τα σπιτιών της Μεγαλόπολης.
Ο κ. Δήμαρχος και ο κ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου με αντιδημοκρατική συμπεριφορά και αυταρχισμό, απαξιώνοντας τον κορυφαίο θεσμό που είναι η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν έθεσαν σε ψηφοφορία την παραπάνω πρόταση της πλειοψηφίας, καταστρατηγώντας τις νόμιμες διαδικασίες που προβλέπονται από τον κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και την σχετική νομοθεσία.
Εμείς θα αγωνιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να υπερασπιστούμε το κύρος του Δήμου μας, του Δημοτικού Συμβουλίου και προπαντός την ανάπτυξη του τόπου μας.
Η Δημοτική Ενότητα δηλώνει παρούσα σε κάθε πρωτοβουλία που στόχο έχει την προάσπιση και προώθηση των Δημοτικών μας συμφερόντων.
Ο ρόλος της Αντιπολίτευσης του Δήμου καθίσταται σημαντικός περισσότερο παρά ποτέ.

https://megalopolifm.blogspot.com/

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...