Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

"Γιατί θα αυξηθεί πάνω από 200% το κόστος θέρμανσης στη Μεγαλόπολη; Υπάρχει απάντηση;"

"Γιατί θα αυξηθεί πάνω από 200% το κόστος θέρμανσης στη Μεγαλόπολη; Υπάρχει απάντηση;"
Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος επανέρχεται στο θέμα που αφορά τις αυξήσεις πάνω από 200% για την τηλεθέρμανση Μεγαλόπολης.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Οι προβλέψεις μας για μεγάλη αύξηση πάνω από 200% του κόστους θέρμανσης με την κατάργηση της τηλεθέρμανσης στη Μεγαλόπολη δυστυχώς επιβεβαιώνονται. Χωρίς εμπεριστατωμένα στοιχεία η Κυβέρνηση απορρίπτει μετά το κλείσιμο των λιγνιτικών μονάδων να συνδέσει την τηλεθέρμανση με την 5η μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος με φυσικό αέριο.
Και βέβαια καταλήγουν να δίνουν μέσω «μνημονίων», χωρίς καμία διαγωνιστική διαδικασία και διαφάνεια την κατασκευή του δικτύου, τη διαχείριση και ενδεχόμενα την προμήθεια του φυσικού αερίου σε συγκεκριμένη εταιρεία.
Το Κίνημα Αλλαγής θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμη διαδικασία∙ Επιτροπή Ανταγωνισμού, Αρμόδιο Επίτροπο Ενέργειας, Ευρωκοινοβούλιο, ώστε να υπάρξει διαφάνεια και διαγωνιστική διαδικασία προς όφελος των πολιτών.
Τα υπόλοιπα αύριο στις 11:00 κατά τη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησής μου στη Βουλή, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε από το κανάλι της Βουλής.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...