Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούν επίσκεψη στη Μονάδα 5 - "Θέλουμε να δούμε αν υπάρχει πρόβλεψη για σύνδεση με αγωγό θέρμανσης"

Μεγαλόπολη | Τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούν επίσκεψη στη Μονάδα 5 - "Θέλουμε να δούμε αν υπάρχει πρόβλεψη για σύνδεση με αγωγό θέρμανσης"

Οι παρατάξεις Μιχόπουλου, Τσιριγώτη αλλά και η παράταξη του ΚΚΕ ζήτησαν να γίινει επίσκεψη στη Μονάδα 5 της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, με αίτημά τους προς τον Διευθυντή της Μονάδας κ. Λάμπρο Λαμπρόπουλο.

«Κύριε Διευθυντά,

Θα θέλαμε να μας επιτρέψετε να επισκεφθούμε κλιμάκιο από τις αντιπολιτεύσεις του Δήμου Μεγαλόπολης, για να δούμε δια ζώσης, εάν υπάρχει πρόβλεψη κατά την κατασκευή της Μονάδας,  ώστε να υπάρχει σημείο υποδοχής για σύνδεση με αγωγό θέρμανσης.

Σας γνωρίζουμε ότι κατά την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 15.07.2020 συζητήθηκε το θέμα εάν υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης αγωγού μεταφοράς θερμικής ενέργειας.

Ομόφωνα οι τρείς παρατάξεις της αντιπολίτευσης «ΝΕΑ ΑΡΧΗ», «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ» και «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»  αιτούμεθα εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, να μας ορίσετε συνάντηση και να μας συνδράμετε με Τεχνικό της Υπηρεσίας σας, προκειμένου να μας υποδείξει εάν υπάρχει σημείο σύνδεσης, όπως και το κατασκευαστικό σχέδιο του υπόψη αγωγού.

Μετά τιμής

Οι αντιπολιτεύσεις»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...