Menu
RSS
Πέμπτη, 28/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μεγαλόπολη | Παράταξη Τσιριγώτη: "Ο Δήμαρχος ποινικοποιεί τη δημόσια κριτική"

Μεγαλόπολη | Παράταξη Τσιριγώτη: "Ο Δήμαρχος ποινικοποιεί τη δημόσια κριτική"

Μία ανακοίνωση της παράταξης του Σπύρου Τσιριγώτη προκάλεσε την αντίδραση του Δημάρχου Μεγαλόπολης Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί νομικά.

 Μετά την εξέλιξη αυτή, η παράταξη του Σ. Τσιριγώτη προχώρησε σε απάντηση προς τον Δήμαρχο, όπως τη δημοσίευσε το megalopoli fm.

Η ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ

Μετά την έκδοση του Δελτίου Τύπου της παράταξης μας με τίτλο ΄΄Ο Δήμαρχος τι θέλει να κρύψει και απειλεί τους υπαλλήλους ; ΄΄ ο Δήμαρχος αποφάσισε με μια σπασμωδική κίνηση να ποινικοποιήσει τη δημόσια κριτική, “απειλώντας” μας με αγωγές και μηνύσεις, πιστεύοντας πως θα σταματήσουμε να του ασκούμε κριτική και κάπως έτσι θα μας φιμώσει.
Τον πληροφορούμαι ότι η Δημοτική Ενότητα δεν εκβιάζεται, δεν εκφοβίζεται και δεν απειλείται.

Είναι γνωστό ότι τη ποινικοποίηση της πολιτικής την επιδιώκουν όσοι έχουν έλλειψη επιχειρημάτων, αλλά και αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου. Ο κ. Χριστογιαννόπουλος θα πρέπει να μάθει ότι πλέον είναι δημόσιο πρόσωπο και όχι καθηγητής Μαθηματικών και ως εκ τούτου υπόκειται σε δημόσια κριτική και για αυτά που λέει και αυτά που κάνει.
Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής δεν είναι άγνωστη σε εμάς. Προσπάθησαν και στο παρελθόν συκοφάντες και ψευδομάρτυρες να δυσφημήσουν στελέχη της παράταξης μας και απέτυχαν.

Αντί λοιπόν να μας απειλεί με μηνύσεις καλά θα κάνει να απαντά συγκεκριμένα. Απείλησε η όχι υπάλληλους ; Ενημερώθηκε η όχι για πλαστά δικαιολογητικά που αφορούν αναθέσεις έργων;
Επειδή όμως θα υπάρξουν σύντομα και άλλα « επεισόδια » στο «σήριαλ» των πλαστών δικαιολογητικών, θα θέλαμε να συμβουλεύσουμε τον κ. Δήμαρχο « να μην ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη» όπως λέει και ο λαός.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...