Menu
RSS
Τρίτη, 23/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η εταιρεία "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." με Πρόεδρο τον Τίμο Κατσίπο θα "τρέξει" τις μελέτες για τις αγροτικές φυλακές στη Μεγαλόπολη!

Η εταιρεία "Κτιριακές Υποδομές Α.Ε." με Πρόεδρο τον Τίμο Κατσίπο θα "τρέξει" τις μελέτες για τις αγροτικές φυλακές στη Μεγαλόπολη!
Μία πολύ σημαντική είδηση έγινε γνωστή για την Μεγαλόπολη, αφού επισήμως το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη άναψε πράσινο φως για την κατακσυεκή και λειτουργίας αγροτικών φυλακών στην περιοχή. 
Η απόφαση για νέες φυλακές υπήρξε από την Κυβέρνηση με σκοπό τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, εν όψει της μεταλιγνιτικής περιόδου, στη Μεγαλόπολη. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μελέτες που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου, θα υποστηριχθούν και από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ ΑΕ), τον αποκλειστικό κατασκευαστικό φορέα του Δημοσίου, που δραστηριοποιείται επί πολλά χρόνια, στη μελέτη και κατασκευή σωφρονιστικών καταστημάτων της χώρας.

Πρόεδρος στην εν λόγω εταιρεία είναι ο Αρκάς Πολιτικός Μηχανικός, κ. Τίμος Κατσίπος. 

Στις Κτιριακές Υποδομές ΑΕ πιστώνεται ότι σε χρόνο ρεκόρ παρέδωσε την πλέον σύγχρονη πτέρυγα ΜΕΘ στην χώρα, υπό την καθοδήγηση του Τίμου Κατσίπου (θέμα για το οποίο το "Καλημέρα Αρκαδία" έχει προχωρήσει σε σχετικές αναρτήσεις 31/7/2020 και στις 24/9/2020, εδώ και εδώ), ενώ να σημειωθεί ότι η «ΚτΥπ Α.Ε.» κατασκευάζει και τα Επιχειρησιακά Κέντρα της Πολιτικής Προστασίας στις 13 Περιφέρειες της χώρας.

Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr 

2 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 14:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Η εταιρεία κτιριακές υποδομές Α.Ε., Το καταστατικό το μετοχικό κεφάλαιο, τα μέλη του Δ.Σ., εμπειρία στο χώρο????? Λιγάκι μυαλουδάκι, διαθέτουμε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020 13:07 Σύνδεσμος σχολίου

    ο νεος υποψηφιος Βουλευτης της ΝΔ στην Αρκαδια.Δεν μπορει μονο να παιρνεις και να σου δινουν θεση χωρις να δινεις και εσυ.Ολοι οσοι εχουν θεσεις κυβερνητικες πρεπει να ειναι υποψηφιοι και να μην ακουσω παλι οτι η ΝΔ εχει προβλημα στελεχων στην Αρκαδια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...