Menu
RSS
Τρίτη, 19/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης: "Η άδικη και αδικαιολόγητη απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών, μαύρισε τις καρδιές μας"

Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης: "Η άδικη και αδικαιολόγητη απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών, μαύρισε τις καρδιές μας"
Σε ανακοίνωσή του ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μεγαλόπολης, αναφέρει: "Και επίσημα σήμερα 28 Φεβρουαρίου τελειώνει μια ακόμη Κυνηγετική περίοδος (εκτός του αγριοκούνελου).
Η φετινή Κυνηγετική περίοδος στιγματίστηκε από την αδικαιολόγητη απαγόρευση μετακίνησης των κυνηγών, που μαύρισε τις καρδιές μας και μας γέμισε με ένα αίσθημα αδικίας.
Ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να μας βρει πάλι υγιείς και μονοιασμένους στο βουνό, να ασκούμε ελεύθερα, την αγαπημένη μας πατροπαράδοτη δραστηριότητα.
Και του χρόνου με υγεία σε όλους τους συναδέλφους κυνηγούς.
Με το καλό να ξανά ανταμώσουμε στα κυνηγοτόπια."

3 σχόλια

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Eσείς που ειρωνεύεστε τους κυνηγούς μάλλον είστε και ...χορτοφάγοι ή για να μπω κι εγώ στο κλίμα της εποχής vegeterians. .Πιθανόν να μην έχετε κάτσει ποτέ σε τραπέζι με φαγητό από κυνήγι. Προτιμάτε μάλλον το τσιμπούσι σε ταβέρνες κρυφά μέσα στην πανδημία!

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    δεν έχει περάσει μέρα που να μην ακουστούν πυροβολισμοί ,για τέτοια συμμόρφωση στην απαγόρευση μιλάμε ,μην μαυρίζετε την καρδά σας μπάς και πάθετε τιποτα και σας χάσουμε

  • Εισάγετε το όνομά σας...
    Εισάγετε το όνομά σας... Δευτέρα, 01 Μαρτίου 2021 19:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάτι μου, μη μαυρίζετε πολύ και σας περάσει κανένας "συνάδελφος¨ για κοράκια και σας...σκαγιάσει.....(τόσα και τόσα ατυχήματα διαβάζουμε ότι γίνονται από κάποιους λεβέντες..)
    Υ/Γ Εδώ ταιριάζει το > Εδώ ο κόσμος χάνεται και τα ......μπίπ χτενίζονται. Κορονοϊούς και μετακινήσεις κάποιοι τα γράφουν.....ρε ντεεεεε....
    Έχω το δικαίωμα να θεωρώ το κυνήγι βαρβαρότητα για διασκέδαση??
    Και σοβαρά και αστεία....όπως το πάρει ο καθένας, από πριν του λέω ότι δεν τον αφορούν τα παραπάνω....για να μην θυμώσει κανένας άντρακλας και δεν ξέρω που να κρυφτώ...χαχαχαχαχα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...