Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στις 16 Αυγούστου ο εορτασμός της Εξόδου του Παπαφλέσσα από την ιστορική Μονή Ρεκίτσης του Δυρραχίου

Στις 16 Αυγούστου ο εορτασμός της Εξόδου του Παπαφλέσσα από την ιστορική Μονή Ρεκίτσης του Δυρραχίου

Στις 16 Αυγούστου θα εορταστεί η έξοδος του μεγάλου ήρωα της Ελληνικής Επανάστασης, του ηρωικού Παπαφλέσσα, από την ιστορική Μονή Ρεκίτσης της τοπικής κοινότητας Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης. Το πρόγραμμα του εορτασμού έχει ως εξής: 

Γενικός Σημαιοστολισμός στη Τοπική Κοινότητα Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης από της ανατολής μέχρι και της δύσης του ηλίου της 16ης Αυγούστου 2012.

10,30 π.μ.:

Τέλεση επίσημης δοξολογίας στην Ιστορική Μονή Ρεκίτσης της Τοπικής Κοινότητας Δυρραχίου του Δήμου Μεγαλόπολης, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.κ. ΙΕΡΕΜΙΑ.

10,45  π.μ.:

Συγκέντρωση των Επισήμων μπροστά στην προτομή του τιμώμενου Μοναχού, όπου θα ψαλλεί επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τις παριστάμενες αρχές , οργανώσεις κ.λ.π. με εκφώνηση της σειράς κατάθεσης από την  τελετάρχη. Θα τηρηθεί σιγή ενός λεπτού και θα εκφωνηθεί ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον  Αντιστράτηγο Ε.Α. Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Απονομή Επάθλων στους αθλητές της διαδρομής Δυρράχι – Ρεκίτσα

Εθνικός Ύμνος

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων ο Δήμος Μεγαλόπολης θα παραθέσει μπουφέ με γλυκίσματα και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...